Sådan opgraderes til iOS 5 - Artikler

Sådan opgraderes til iOS 5

Apples nyeste mobiloperativsystem, iOS 5, kan downloades i dag. iOS 5 bringer en samling nye funktioner til gamle iPhones, iPod Touches og iPads.

Der er over 200 nye iOS 5-funktioner, som ændrer den måde, du bruger din iOS-enhed til. Hvis du har en gammel iPhone, hjælper iOS 5 dig med at blive klar til at opgradere til en iPhone 4S, eller det vil hjælpe dig med at få et nyt års brug af en gammel telefon.

Apple har gjort opgraderingsprocessen ret ligetil. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du være sikker på at forberede din iPhone til iOS 5.

Når du starter iOS 5-opgraderingsprocessen, bør du ikke stoppe. Typisk opgradering ret, når softwaren er tilgængelig, er langsommere på grund af et stort antal mennesker, der ajourfører. Hvis du opdaterer din iPhone, skal du være sikker på at du kan være uden den i løbet af opgraderingen.

iOS 5 er en gratis opgradering og fungerer på iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3rd generation, iPod Touch 4th generation, iPad og iPad 2.

Forbered dig på iOS 5

Hvis du ikke allerede har læst, 5 ting at gøre, før du opgraderer til iOS 5, Jeg foreslår, at du giver listen et hurtigt overblik, men vi dækker de væsentlige trin nedenfor.

iTunes 10.5 - Det første du skal gøre er at opdatere iTunes. Du kan gøre dette ved at vælge Check for Updates i appen eller downloade iTunes 10.5 direkte fra Apple.

Følg vejledningen for at opdatere iTunes til den nyeste version. Dette skal tage 5-10 minutter, når filen er downloadet.

Backup - Sikkerhedskopier din iPhone, iPod Touch eller iPad til din computer. For at gøre dette skal du tilslutte et USB-kabel og lade enheden sikkerhedskopiere. Hvis det ikke automatisk sikkerhedskopieres, kan du højreklikke på enhedsnavnet i venstre side af iTunes og vælge backup. Hvis du flytter til en ny computer, skal du sørge for at overføre indkøb til computeren for nem synkronisering.

Sådan opdateres til iOS 5

Nu hvor du er klar, her er hvordan du opgraderer til iOS 5.

1. Klik på din enheds navn i iTunes-sidebjælken.2. Dette vil åbne op Indstillinger i højre hånd som vist nedenfor.Klik på Check for Update for Upgrade til iOS 5.

3. Klik på Søg efter opdatering knappen midt på skærmen.

4. iTunes vil nu download og opgrader din iPhone til iOS 5. Det kan tage lidt tid. Afbryd ikke forbindelsen til din computer eller afslut iTunes, indtil opdateringen af ​​iOS 5 er færdig.

5. Når opdateringen er færdig, genstarter enheden, og du bliver bedt om at logge ind med dit Apple-id. Du kan synkronisere med iTunes for at få dine apps og data tilbage, hvis det er nødvendigt.

6. Fjern ikke din enhed, før dine apps er synkroniseret igen, ellers bliver du nødt til gendanne tabte apps, som er smertefuldt.

Det er alt, hvad du skal gøre. Vi viser, hvordan du bruger iOS 5 snart, og lær nu, hvordan du bruger meddelelsescentret i iOS 5.

Mens opgraderingen til iOS 5 sker, kan du se iOS 5-oversigtsvideoen fra Apple for at se, hvad du kan forvente i den nyeste iPhone- og iPad-software.

https://www.youtube.com/watch?v=LLJIef-e-7g&feature=player_embedded