Sådan tager du bedre billeder med din iPhone 6 - Artikler

Sådan tager du bedre billeder med din iPhone 6

Apple har for nylig begyndt at fremvise forskellige billeder taget med iPhone 6 på deres hjemmeside som en ny annoncekampagne. Sådan kan du tage fantastiske billeder som disse med din egen iPhone 6.

IPhone 6 kameraet er et af de bedste smartphone kameraer på markedet, og det tager bedre billeder end de fleste dedikerede point-and-shoot kameraer, men et godt kamera alene vil ikke bare magisk tage fantastiske billeder. Brugeren skal lære et par tips og tricks for at tage bedre billeder med deres iPhone 6.

Mens du måske ikke er den næste verdenskendte National Geographic-fotograf, kan du stadig tage flotte billeder med din iPhone 6 og vise dem til dine venner, og det kræver ikke meget træning eller viden at gå fra middelmådige fotos til flotte billeder, når det kommer til at snappe billeder med din iPhone.

Her er en håndfuld af ture og tricks, som du kan bruge for at tage bedre billeder med din iPhone 6.

Aktivér gitteret

Gitterfunktionen i iPhone's Camera app giver dig to linjer vandret og to linjer lodret over skærmen. Dette giver dig mulighed for at udnytte tredjelandets regel meget bedre ved at bruge de fire sektioner, hvor linjerne skærer som retningslinjer.Når du rammer dit billede, er den nemmeste måde at få kreative på, ved at bruge tredjelandets regel, så i stedet for at indramme dit emne lige i midten af ​​rammen, kompensere det lidt og bruge disse linjer som vejledninger. Udligning af emnet giver en god sammensætning, og dine fotos bliver mere afbalancerede. Desuden kan seere, der ser dit billede, interagere med det mere naturligt.

Selvfølgelig skal ikke alle fotos, du tager, reguleres af tredjelandets regel, men hvis du har gitteret aktiveret, bliver det lettere at ramme billeder, når du tager et billede, der kan være til gavn for tredjelandets regel.

Hold blitzen slukket

IPhone 6 leveres med en LED-blitz, og det kommer endda med True Tone, som i det væsentlige er den teknologi, der bestemmer, hvad farvesituationen er som i lokalet, og din iPhone 6 vil beslutte, om du skal bruge en varmere LED-blitz eller en normal LED blitz.Men det er simpelthen bare en dårlig ide at bruge flash til enhver tid. Lyset fra det kan vaske ud dit emne og gøre billedet (og dit emne) for det meste uflatterende. I stedet skal du deaktivere flashen helt (brug den til noget andet) og simpelthen bare prøve at bruge andre lyskilder, hvilket bringer os til næste tip.

Tag lys til konto

Et aspekt, der alvorligt kan gøre eller ødelægge kvaliteten af ​​et foto, er belysning. Ikke nok af det kan gøre dit foto ser mørkt og kornet ud, hvorfor lys er din ven, når det kommer til at tage billeder. Selvfølgelig vil du ikke have for meget af det, da det kan vaske ud dit emne ligesom flashen, og du vil heller ikke have, at din iPhone peger på en lyskilde, fordi det vil gøre motivet mørkt og gøre det svært at se.Du må ikke pege på dit iPhone 6 kamera ved en lyskilde.

De indbyggede eksponeringsindstillinger i kameraapplikationen kan dog hjælpe med vanskelige lysforhold.

Hvis du trykker på søgeren, vil du få vist en eksponeringsboks og derefter trykke på og holde nede på det lille solikon, justere eksponeringen ved at trække fingeren op eller ned på skærmen. Du skal ikke gøre det for ofte, fordi iOS normalt gør et godt stykke arbejde med at få eksponeringen ret, men det er godt at have, når du vil have brugerdefineret eksponering for dine fotos.

Brug filtre klogt

Kameraappen leveres med nogle flotte filtre, som du kan føje til dine fotos for at give dem noget ekstra krydderi, men brug dem klogt.Modtaget med "Chrome" -filteret i iOS Camera-appen.

Ideelt set bør du bruge filtre sparsomt, men der er nogle tilfælde, hvor de virkelig kan forbedre et billede for virkelig at gøre det pop. For eksempel, ved at bruge "Chrome" -filteret, mens du tog billeder af Antelope Canyon i Arizona, kunne jeg fange pulserende farver i canyonen med min iPhone, noget der normalt ikke ville blive fanget uden filtre.

Filters formål er ikke at ændre udseendet af et crappy foto for at få det til at se godt ud, men snarere at lave et allerede godt billede til et godt billede ved hjælp af det passende filter. Så ved at bruge "Chrome" -filteret er det godt at tage billeder af ørkenen, mens "Noir" -filteret kan være godt for billeder på en kedelig og regnvejrsdag.

Brug kamera tilbehør, når det er nødvendigt

Der er masser af iPhone tilbehør, som du kan købe, og mange af dem er rettet mod iPhone fotografering. Brug dem til din fordel.At få en stativmontering til din iPhone 6 kan gøre det nemmere at stabilere dine billeder og forhindre uklarhed, mens et linsesæt, som du vedhæfter til din iPhone, giver unikke billeder som vidvinkelbilleder og endda makrobilleder. Vi er store fans af Olloclip-linsesættet, men der er også ExoLens og Moment-kit, som alle tilbyder god kvalitet.

Hvis du tilføjer ekstra gear til din iPhone 6 for at tage bedre billeder, er det ikke nødvendigvis snydt, da vi ser det som en måde at drage fuld fordel af iPhone 6 kameraet.