Sådan skifter du tilbage til den gamle Instagram Feed Scrolling Now - Artikler

Sådan skifter du tilbage til den gamle Instagram Feed Scrolling Now

Instagram rullede ud en ny side scrolling måde at gennemse den 27. december. Sådan skifter du tilbage til den gamle Instagram-feedrulning, hvis du hader den nye siderullefunktion, som Instagram bare rullede ud.

Da mange brugere vågnede i morges så de Instagram feed side rulle i stedet for at rulle op og ned. Dette er noget, Instagram har testet i nogen tid, men det er den første udbredte roll out.

Instagram udtalte, at dette skulle være en lille test, der "gik bredere end vi havde forventet." Om det var en reel fejl, eller hvis Instagram bare ruller tilbage på grund af belastningen af ​​backlash, kan du hurtigt komme tilbage til det gamle feed.

https://twitter.com/mosseri/status/1078321786586951680

Nu, da Instagram trak sideskruningsfoden, skal du afslutte appen for at komme tilbage til det gamle feed.

På iPhone dobbeltklikker du på home-knappen eller slår op, hvis du ikke har en hjemme-knap.

Sæt derefter op på Instagram-appen for at lukke Instagram. Nu når du åbner appen, skal den være tilbage til den gamle op og ned scrolling.

Hvis det ikke løser det, skal du tvinge afslutte appen en anden gang eller to. Dette vil efterhånden løse problemet og få dig tilbage til det normale feed.

På Android-telefoner skal du trykke på multitasking-knappen og derefter sveipe for at lukke Instagram. Genstart og se om den gamle scrolling er tilbage. Hvis ikke, prøv at afslutte appen igen og derefter bruge den.

Skal allerede rulles tilbage. Hvis du stadig ser det, kan du bare genstarte din app, og du bør være god at gå.

- Adam Mosseri (@mosseri) 27. december 2018

Hvis ingen af ​​disse arbejder, skal du prøve at afinstallere Instagram og derefter geninstallere det, da det kan løse mange Instagram-problemer.