Sådan skifter du apps på iPhone - Artikler

Sådan skifter du apps på iPhone

At skifte apps på iPhone er en nem måde at hurtigt springe mellem de sidste flere apps åbne på iPhone.

Denne vejledning viser, hvordan brugere kan skifte apps på Apple iPhone til en bedre brugeroplevelse. Apples iOS er let at bruge, selv om nogle af iPhone-funktionerne ikke er helt indlysende for første gangs brugere.

Start af apps på iPhone er let, tryk bare på et ikon på startskærmen, og det åbnes. Men at gå tilbage til startskærmen, hver gang du vil med apps, er frustrerende og langsom. Der er imidlertid en nemmere måde, og ligesom næsten alt andet er det utroligt simpelt.

For hurtigt at skifte apps i iOS skal du bare åbne multitaskingsbakken ved tryk på home-knappen to gange hurtigt. Hvis du gør det i iOS 6, åbnes en bakke nederst på iPhone med ikonerne for de sidste anvendte apps.Bakken viser de sidste fire apps, der bruges, og du kan Svejs til venstre for at se mere nyligt brugte apps. For at skifte til nogen af ​​disse apps, bare tryk på ikonet. Den aktuelle app glider til baggrunden, erstattet af den app, du valgte.

Multitaskingsbakken gør det også nemt at tvinge til at stoppe apps, der kan forårsage problemer. For at tvinge til at afslutte en app, skal du blot Tryk og hold et ikon som om du forsøger at flytte den på startskærmen. Når de begynder at vinkle, Tryk på ikonet øverst til venstre på ikonet at afslutte det.

I modsætning til hvad nogle mennesker tror, ​​vil tv-afslutte apps ikke spare batteriets levetid. Det er imidlertid nyttigt at lukke apps, der fryser eller styrter. Nogle gange vil en simpel kraftafbrydelse løse alle problemer med en app.I iOS 6 kan du også få adgang til musikstyring, rotationslås og volumenkontrol i multitaskingsbakken ved at skrue til højre.

Der er en anden, muligvis lettere måde at skifte apps også. I IOS 6 kan Siri starte apps. Lige tryk og hold hjemme-knappen nede og sig "åben [app navn]." For eksempel, lanceringen Evernote, siger simpelthen "åben Evernote", og Siri åbner noten, der tager app til dig.

Selvfølgelig er en af ​​de nemmeste måder at få apps til nem adgang til at sætte de mest almindeligt anvendte apps i docken eller i mapper på startskærmen. Igen, for at omarrangere ikoner, tryk og hold kun, indtil de begynder at ryste. Træk derefter ikoner, uanset hvor du vil have dem. Træk dem oven på et andet ikon for at oprette en mappe.

IOS 7 vil ændre udseendet og nogle funktioner i multitasking, selvom de grundlæggende principper forbliver de samme. Hvis du trykker på home-knappen to gange, starter du altid multitasking, uanset hvordan det ser ud.