Sådan stopper du Windows 8.1 fra justering af skærmens lysstyrke - Artikler

Sådan stopper du Windows 8.1 fra justering af skærmens lysstyrke

Enheder, der kører Windows, bruger en hær af forskellige sensorer til at gøre livet lettere for brugerne. I Windows 8 tilføjede Microsoft muligheden for Windows-enheder til at registrere, hvor meget lys der er i et rum og justere skærmens lysstyrke. Desværre kan enheder som Dell XPS 13 notesbog og Windows-konvertibler være alt for aggressive, når du slår baggrundsbelysningen på en skærm. Nogle gange indeholder Windows-enhedsproducenter selv deres egen software, der justerer skærmens lysstyrke, hvilket giver Windows-brugere mulighed for at justere deres lysstyrke manuelt igen og igen.

Sådan stopper du Windows 8.1 fra at justere skærmens lysstyrke uden din tilladelse.

Før vi begynder, er det vigtigt at bemærke, at denne vejledning er specifikt til brugere, der kører Windows 8.1, den gratis opdatering til Windows 8. Hvis tingene i skærmbillederne ser uvant ud, går du til Windows Store og søger efter et banner, der hedder Opdatering til Windows 8.1. Du vil installere denne opdatering, før du bruger denne vejledning. Opgraderingen tager typisk omkring en time.

Gå til Startskærm ved at trykke på Windows-tasten på tastaturet eller Windows-knappen under enhedens display.Placer musemarkøren i øverste højre hjørne af dit display for at åbne Charms Bar. Tryk på brugerne skal placere fingeren på den højre kant af deres display og glide fingeren til venstre lidt. Tryk på eller klik på Indstillinger.Tryk let på eller klik på Skift pc-indstillinger.Tryk let på eller klik på Pc og enheder.Tryk let på eller klik på Magt og søvn. Det er menupunktet på venstre side, der er tredje fra bunden.Klik nu eller tryk på kontakten nedenfor Juster min skærmlydstyrke automatisk.Du har succesfuldt beholdt Windows 8.1 fra at justere skærmens lysstyrke.

Det er vigtigt at huske, at flip af denne kontakt har konsekvenser. Windows justerer skærmens lysstyrke, så det kan spare batteristrøm. Uden den evne kan du opleve, at nogle få af dine enheder simpelthen ikke får så meget batterilevetid som de plejede. Det er også vigtigt at huske at justere skærmens lysstyrke selv under forskellige lysforhold. Hvis du ikke gør det, kan det føre til øjenlindring og hovedpine. Hvis du vil justere skærmens lysstyrke alene, skal du gå tilbage til menuen Indstillinger og klikke på eller på pærens ikon.