Sådan stopper du billeder fra åbning, når du tilslutter en iPhone - Artikler

Sådan stopper du billeder fra åbning, når du tilslutter en iPhone

Hvis du ikke kan lide, hvordan Photos-appen starter hver gang du tilslutter din iPhone til din Mac, kan du forhindre det i at ske.

Introduceret i en nylig opdatering af OS X Yosemite, giver Photos Mac-appen en bedre grænseflade til styring af din billedsamling. Det erstatter i det væsentlige iPhoto og Aperture, og mens nogle brugere stadig er afhængige af Aperture til deres fotobehov, er den nye Photos app en ideel til afslappede brugere og får arbejdet helt fint.

App'en kan synkronisere med dit iCloud Photo Library, hvilket betyder, at alle fotos, du tager på din iPhone automatisk synkroniseres med Photos Mac-appen, så billederne er øjeblikkeligt tilgængelige på din computer. Derefter kan du redigere billederne lige fra appen på din Mac.

Du kan også gøre en håndfuld andre ting i appen, ligesom at dele billeder med venner og familie, og endda lave fysiske lykønskningskort og fotobøger.

Men hvis du ikke bruger appen så ofte (eller slet ikke), ser det ud til at være meningsløst, at det skal lanceres, hver gang du tilslutter din iPhone, og hvis du læser dette nu, så er nok en af ​​disse brugere.

Sådan stopper du billeder fra åbning, når du tilslutter din iPhone til din Mac.



Når du tilslutter din iPhone til din computer, er det normalt fordi du bare vil oplade din enhed i stedet for at synkronisere dit iTunes-bibliotek eller administrere din fotosamling. Hvis du er ligesom mig, bruger du ikke iTunes, og du bruger kun billederne nu og da, når du har nye billeder, du har taget med din iPhone (selvom jeg bare bruger iCloud Photo Library for at få adgang til dem på min Mac, snarere end at tilslutte min iPhone).

Så, for at stoppe fotos fra at åbne, når du tilslutter din iPhone, skal du blot følge disse få enkle trin.

  • Først skal du tilslutte din iPhone til din Mac og åbne Photos Mac-appen (den skal automatisk åbnes alligevel!).
  • Klik derefter på knappen Importere faneblad øverst i vinduet.
  • Fjern markeringen i boksen ved siden af ​​i øverste venstre hjørne af vinduet Åbn billeder til denne enhed.

Du kan nu lukke ud af Fotos, og appen åbnes ikke længere, når du tilslutter din iPhone.

Du kan også bruge værktøjet Image Capture til at tilpasse denne indstilling også. I nederste venstre hjørne af billedopsamlingsvinduet vil der være en indstilling, der siger Tilslutning af denne iPhone åbnes: efterfulgt af en rullemenu. Du kan vælge hvilken som helst applikation, du vil have, så når du tilslutter din iPhone, åbner programmet automatisk.



Du kan også gøre dette til individuelle hukommelseskort fra kameraer, så hvis du vil have Lightroom automatisk åbnet, når du indsætter dit DSLRs hukommelseskort, kan du indstille det, men du kan alle andre hukommelseskort, du indsætter, konfigurere for ikke at åbne et program .

Andre fotos tips

Photos Mac-appen ser ganske simpel ud, men der er mange forskellige funktioner, som du kan udnytte, som f.eks. Import af fotos, redigering af fotos, deling af fotos med venner og familie, oprettelse af lykønskningskort og endda bestilling af fysiske udskrifter af fotos, som du har taget med din iPhone

Bestilling af udskrifter er måske en af ​​mine yndlingsfunktioner, da jeg kan lide at ramme billeder og hænge dem på væggen for alle at se. Priserne er også ret konkurrencedygtige, med 4 × 6 udskrifter koster kun $ 0,12 hver. Det er helt sikkert et alternativ til at bruge Walgreens, CVS eller en anden middelmådig billedtjeneste.



En ting, der har holdt Photos Mac app fra at udføre optimalt, har imidlertid været problemer med fotosynkronisering. Nogle gange når du tager et billede med din iPhone, vises det ikke i Photos Mac-appen. Normalt vil en simpel genstart af appen rette det midlertidigt, men der har været tidspunkter, hvor jeg skal genstarte min Mac for at sparke den igen på plads.

En ting at være opmærksom på er imidlertid, at billederne kan tage et stykke tid at synkronisere til Photos Mac-appen fra din iPhone, selvom du har en hurtig internetforbindelse. Det ser ud til at være en slags fejl med appen, som forhåbentlig Apple vil reparere inden for kort tid, men i mellemtiden vil en simpel genstart normalt gøre tricket.

Forhåbentlig løser OS X El Capitan mange af de problemer, vi har set i OS X Yosemite.