Sådan stopper iTunes fra altid at åbne, når iPhone er plugget ind - Artikler

Sådan stopper iTunes fra altid at åbne, når iPhone er plugget ind

Med iOS 6 er iPhone ikke længere helt bundet til iTunes, men mange brugere fortsætter med at tilslutte deres telefon hele dagen. En almindelig irritation med iTunes er, at når en bruger plugger i deres iPhone, kommer den automatisk op.

For dem, der bruger deres computer til at oplade deres telefon hele dagen, kan denne proces gentagne gange være irriterende. Med en enkel indstilling ændres iTunes imidlertid til at blive oplyst om ikke længere at åbne automatisk.

Følgende indlæg beskriver, hvordan du ændrer iTunes-indstillinger for at deaktivere iTunes automatisk åbning.

Gå til Mac og vælg iTunes.Slut iPhone til din computer med enten lynledningen eller 30-polet kabel, som du bruger til at oplade iPhone.

Når iPhone er tilsluttet, skal den vises i iTunes og udføre en automatisk synkronisering. Tryk på knappeniPhone boks, der er placeret i øverste højre hjørne.Det næste vindue viser information om brugerens iPhone.Rul til bunden afResumé skærm og fjern markeringenSynkroniser automatisk, når denne iPhone er tilsluttet.Når denne boks ikke er markeret, skal du vælge ansøge nederst til højre.Så snart den nye indstilling anvendes, når den pågældende enhed er tilsluttet, starter den ikke iTunes og starter en automatisk synkronisering.

Denne indstilling ændring er også nyttigt for dem, der bruger deres iPhone som en personlig hotspot over usb. Ved at deaktivere iTunes åbning automatisk tillader det dem, der bruger personlig hotspot, et mindre trin.

En anden ting, iPhone-ejere bør være opmærksomme på, er at holde sædvanlige sikkerhedskopier af deres iPhone. Mange brugere glemmer at sikkerhedskopiere dataene, og det kan blive et problem, hvis deres iPhone altid virker.

Plugging af iPhone i computeren og synkronisering af fotos, apps og andet indhold er vigtigt, så personlige fotos og andet indhold er sikkert. Med iCloud er det meget nemmere at holde sikkerhedskopier af bestemte filer end at tilslutte din iPhone til at sikkerhedskopiere den. For de fleste brugere ville det være yderst gavnligt at bruge iCloud til at backup mindst nogle af deres iPhone data.