Sådan slukkes Galaxy S9 Autocorrect - Artikler

Sådan slukkes Galaxy S9 Autocorrect

Sådan afbryder du autokorrektur på Galaxy S9 og får kontrol over dit tastatur igen. Hvis du har autokorrekt problemer, vil du sandsynligvis sende det forkerte ord eller besked til nogen. Dette gælder især, når du skriver hurtigt og tapper på forslag fra tastaturet.

Selvom der er nogle problemer på Galaxy S9 her og der, er autokorrektion en af ​​de mest frustrerende. Vi viser dig hvordan du forhindrer Galaxy S9 autokorrekt problemer, eller i det mindste stopper tastaturet fra at ændre det, du skriver.

Læs: Sådan genstarter du en frossen eller uresponsiv Galaxy S9

Samsungs Galaxy S9 lærer fra dig over tid, mens du skriver på den. Tastaturet lærer dine vaner, stil og endda ofte brugte ord. Som det lærer af dig, bliver Galaxy S9 autocorrecting mere præcis.

Instruktioner

Hvis du forsøger at skrive ord som "til / for", "hjemme" og "komme", men i stedet får du "top", "hone", "good" og "cone", ved vi, hvordan du føler. Eller du vil prøve at skrive en vens navn som "Jim", men autokorrekt ændrer det til "ham". Dette er autokorrekt, der fejler dig, så lad os hurtigt slippe af med det.  • ÅbenIndstillinger i appbakken eller ved at trykke på gear-formet indstillinger ikon i pulldown bar
  • Find og vælgGeneral Management
  • Nu skal du trykke påSprog og input og vælgtastatur på skærmen
  • VælgSamsung tastatur (eller hvad tastatur du bruger)
  • Tryk derefter påSmart typing
  • FravælgForudsigende tekst(Autokorrektur)Når du har slukket prædiktiv tekst, vil de fleste af dine problemer helt gå væk. Det er navnet på autokorrektur, da telefonen forudsiger, hvad du forsøger at skrive og automatisk erstatter eller retter fejl.

Husk på, at der faktisk er to måder at løse dine Galaxy S9 autokorrekt problemer på. Den ene er at slukke prædiktiv tekst som vi lige har gjort. Du kan dog også fortsætte med at bruge autokorrektur, men deaktiver funktionen "automatisk udskiftning", hvor den erstatter det, du skriver. Dette giver dig de prædiktive smarts uden de påtrængende ændringer. I grund og grund får du stadig korrektioner og anbefalinger, du får kun at vælge, hvornår du skal føje dem til en sætning eller en besked. Ikke telefonen. Sådan gør du det.

Sluk automatisk udskiftning på Galaxy S9-tastatur

Selvom autokorrektion er yderst frustrerende nogle gange, er det også meget nyttigt og et værktøj, som millioner ikke kan leve uden. Nå, eller du kan ikke skrive hurtigt og præcist uden. Hvis du mangler forslag og forudsigelser, eller stole på dem for at stave korrekt, har vi dækket dig. Du kan holde forudsigelserne uden at ændre dem automatisk i din besked.

I tastaturindstillinger skal du trykke på, hvor det står, i stedet for at vende på den fremtrædende tekst på / fra-omskifteren som nævnt ovenforAutomatisk udskiftning. Nu skal du blot afkrydse det automatisk udskiftede aspekt af prædiktiv tekst.Dette giver dig det bedste fra begge verdener. Din Galaxy S9 vil stadig forudsige ord for dig og rette fejl, men det vil ikke automatisk føje dem til din sætning eller besked. Du kommer til at kontrollere det, så du er ikke frustreret, fordi du ser en besked, du allerede har sendt, har en fejltagelse. Husk på, at du stadig kan trykke på forslagene over tastaturet hurtigt for at tilføje forudsigelser til din skriveoplevelse.

Nu ved du dette, vælg hvad der passer bedst til dig. Slip af Galaxy S9 autocorrect helt eller bare tone det ned, så du får et bedre greb om din tekstning. Mens du er her, prøv et andet tastatur til Galaxy S9, hvis du stadig har problemer. Så tag et kig på disse Galaxy S9 batteribesparende tips eller få en skærmbeskytter fra vores lysbilledshow nedenfor.

10 Bedste Galaxy S9 Skærmbeskyttere

WhiteStone Dome Tempered UV Glass ($ 44)

Den første skærmbeskytter vi anbefaler til Galaxy S9 er det imponerende WhiteStone Dome Glass kit. Dette er temmelig dyrt, men det er værd at beskytte din $ 800 smartphone.

WhiteStone bruger en særlig væskeinstallationsproces, hvor du manuelt installerer skærmbeskytteren med en perfekt justeringsbakke, og brug en UV Dome Light-maskine til at "hærde" væsken og skærmbeskytteren på plads. Dette giver den absolut bedste oplevelse og installationer til buede enheder. Videoen ovenfor er en gennemgang af deres produkt til Galaxy S8.

Det er ikke permanent og kan fjernes om nødvendigt, så bekymre dig ikke om det. I grund og grund, hvis du har prøvet flere glasskærmbeskyttere, der ikke passer, kom ud eller havde touchscreen følsomhedsproblemer, prøv det her. Væsken fylder hele området og hærder derefter glasset til skærmen. Vi anbefaler det uden tøven.

Køb det nu på Amazon for $ 49