Sådan Stop Facebook Auto Play Videoer på Android - Artikler

Sådan Stop Facebook Auto Play Videoer på Android

Disse dage ændrer Facebook mange forskellige muligheder og indstillinger i luften, og det gælder især for mobilapplikationen på Android og iOS. Vejledningen herunder viser, hvordan du stopper eller deaktiverer Facebooks autoafspilningsvideoer på Android, en funktion, som vi hører klager over mere end næsten alt andet.

I slutningen af ​​2013 introducerede Facebook auto-afspilning af videoer til vores tidslinjer, som mange brugere nyder, men det er også en "funktion", som kan være ret irriterende, og noget mange vil deaktivere. Heldigvis skal brugerne trykke før lyden begynder at spille, men det er stadig noget, du måske vil slukke for.

Uanset om det er for brugere med lave dataplaner, der ikke ønsker at spilde værdifulde data med alle disse videoer, venner og familieindlæg til Facebook eller for at forhindre overages fra at bruge for meget data. Nedenfor er de få ekstremt hurtige og nemme trin, som Android-brugere skal tage for at stoppe Facebook fra automatisk afspilning af videoer.På bagsiden læses disse videoer automatisk og er klar til at afspille, så du ruller ned din tidslinje, de begynder automatisk at spille. Og mens det er dejligt, især hvis du er hjemme på WiFi, drænes det også din tildeling af transportdata og kan være ret frustrerende.

Desværre er de fleste af Facebooks indstillinger eller "funktioner" skjult dybt inde i Android appen og ikke ekstremt at finde. Men et par hurtige vandhaner på menuknappen er alt hvad du skal gøre, og denne funktion kan deaktiveres om et minut. Sådan er det:

Instruktioner

Facebook Android app ændrer sig stadig, og mens mine skærmbilleder muligvis ikke er af beta-versionen, er de ikke tilgængelige for offentligheden. Indstillingerne er alle de samme og er placeret på samme sted. Hvis du vil stoppe eller deaktivere automatisk afspilning af videoer på Facebook til Android, starter du ved at åbne appen og fortsætter med at følge skærmbillederne nedenfor.

På hoved Facebook-tidslinjen skal du trykke på tre linjer "menu" knappen nær toppen af ​​siden og derefter rulle halvvejs ned til Hjælp & Indstillinger og vælg "Appindstillinger".Mærkeligt nok er næsten alle de vigtige indstillinger begravet her. Ones at slukke for de relativt nye og ubehagelige Facebook-lyde og lyde, positionsdata i meddelelser og vigtigst af alt, slukker de auto-afspilningsvideoer. Rul ned til Video automatisk afspilning "og vælg det. Popup'en giver dig de muligheder, du leder efter.Som standard er video automatisk afspilning sat til, og heldigvis har Google to forskellige muligheder her. Jeg foretrækker at automatisk indlæse videoer via WiFi. Dette sparer data, og betyder, at videoer kun automatisk indlæses, mens jeg er hjemme eller et sted med en WiFi-forbindelse. Så kan du selvfølgelig slukke dem helt, hvilket er et andet godt valg for mange.

Hvis du vælger at slukke dem fuldstændigt, vises videoer ikke i din tidslinje, og brugerne bliver bedt om at trykke på videoen, før den indlæses, eller begynder at afspille.Det er det, og du er helt klar. Facebook på din Android-smartphone eller tablet vil ikke længere automatisk afspille videoer baseret på den indstilling, du vælger. Det er værd at bemærke dette kan også gøres på nettet, noget mange ved ikke, ved at gå i den samme indstillingsmenu øverst til højre.

Nu kan brugerne hvile vide, at videoer ikke afspilles på deres Android-enheder, mens du browser på Facebook, gemmer dine data og holder din tidslinje lidt renere. Hvis du har andre Facebook-spørgsmål, slip os en kommentar nedenfor.