Sådan starter du en Xbox Live Party på Xbox One - Artikler

Sådan starter du en Xbox Live Party på Xbox One

At starte en Xbox Live-fest er ikke kun en vigtig færdighed. Sandheden fortalte, hvis du ikke ved, hvad et Xbox Live Party er, eller hvordan man opretter en, mangler du meget, som Xbox One har at tilbyde dig. Partisystemet er, hvordan du forbinder med andre mennesker. På Xbox One giver parterne dig mulighed for at spille dine yndlingsspil med venner eller fremmede, hvis du vil, mens du samtidig kommunikerer med hinanden.

For den nye Xbox One Experience forsøgte Microsoft at prioritere de opgaver, som brugere gør regelmæssigt. En ny guide flyder ud fra højre side af skærmen, så du hurtigt får adgang til en begrænset mængde af konsolindstillingerne, sender beskeder, klikker apps og ser på din vens aktivitet. Xbox Live Fest er blandt disse let tilgængelige muligheder.Sådan kan du starte et Xbox Live Party på Xbox One, Microsofts nyeste videospil og underholdningskonsol.

Før vi begynder

Før vi begynder, er der nogle ting, du skal vide. For det første kører Xbox One-konsollen, som vi bruger i denne vejledning, Microsofts nye Xbox One Experience. Softwaren er meget, meget forskellig fra den software, Xbox One kom med oprindeligt.

Hvis du har forbindelse til Xbox Live, Microsofts online gaming service, bliver du automatisk bedt om at downloade den nye Xbox One Experience via din internetforbindelse. Denne opdatering er nu nødvendig for at få adgang til Xbox Live; at slå det ned tvinger dig til at spille dine spil offline. Hvis offline online spil er fint med dig, så spring over denne tutorial. Partysystemet er specifikt til at kommunikere med venner over Xbox Live. Uden forbindelse til Xbox Live er det ubrugeligt.

Oprettelse og tilslutning til en part er noget, som Microsoft kræver, at brugerne har sin Xbox Live abonnementstjeneste til. Xbox Live Gold giver brugerne mulighed for at downloade nogle spil hver måned uden ekstra omkostninger og spille spil med andre mennesker over Xbox Live. Xbox Live Gold koster $ 9,99 om måneden eller $ 60 om året.

Hvad er en Xbox Live Party?

Xbox Live-fester er ligesom hangout-områder, virkelig. På Xbox One, Xbox 360 og Xbox på Windows kan du oprette et værelse til kun dig og dine venner til talechat. Du kan gøre dette, om hver af jer er i et spil eller i en app. I de sidste par måneder har Microsoft arbejdet med at forbinde Xbox One med sin Windows-platform. Nu kan brugere starte en Party Chat med deres venner, selv når de spiller et pc-spil. Dette skyldes, at Microsoft har til hensigt at lade Xbox One og Windows-brugere spille sammen hinanden i nogle kommende spil. Fable Legends og gigantisk er eksempler på disse.

Sådan starter du en Xbox Live Party

Med din Xbox One-konsol på skal du dobbeltklikke på det gloende Xbox-logo på din Xbox Wireless Controller.Velkommen til vejledningen. Vejledningen giver dig brug for at kende information og hurtige links i hele Xbox One-indstillingerne. OneGuide tager dig altid til din profil først, når du er logget ind. Brug den venstre joystick til at gå ned til mellemrum, indtil du når vejledningens Festområde. Det er det tredje ikon fra toppen.Brug joysticket og A-knappen på din controller til at vælge Start en fest. Xbox Live tager et øjeblik til at behandle din anmodning, så vil du være i et Xbox Live Party alene. Hvis du har en Kinect-sensor eller en mikrofon, der er tilsluttet din Xbox One-controller, skal du antage, at du har mikrofon på det øjeblik du trykker på knappen Start en part. Husk, at Microsoft har et håndhævelseshold, der dræber straf for at styre breakers.Nu hvor du er i Xbox Live Party, skal du invitere nogle venner. Du kan invitere alle på din venneliste ved at vælge indbyd indstillingen og vælge deres gamertag fra rullemenuen.Som standard gør Microsoft alle Xbox Live-parter tilsluttede. Det betyder, at alle, der ser dig i en fest, kan hoppe ind og begynde at chatte, forudsat at de er på din venneliste. Vælg Gør festen kun inviteret at låse din Xbox Live Party til kun de personer, du har inviteret.Så længe det er en fest, du har oprettet, er du partiets ejer. Det betyder kun, at du kan bestemme hvem der bliver ladet ind. Hvis dine venner er klar til at dykke ind i et spil sammen, kan du skifte til Spil Chat hvis du gerne vil fokusere på hvad du spiller.

Endelig skal du huske på, at du ikke nødvendigvis behøver en mikrofon til at deltage i en Xbox Live Party. Enhver kan deltage i en fest og sende sms'er ved hjælp af Party-området Tekst Chat-visning. Bemærk, at det er bedre at have Xbox One ChatPad eller en enhed udstyret med SmartGlass-appen, hvis du seriøst vil stole på Text Chat.Held og lykke med at starte Xbox Live Fest. Husk, at alle i dit parti vil have brug for Xbox Live Gold til at deltage. Bemærk også, hvad dine venner gør på Xbox Live, før du sender dem en festinvitation, de kunne gøre noget andet ud over spil.