Tilmeld dig PS4 Beta Software opdateringer nu - Artikler

Tilmeld dig PS4 Beta Software opdateringer nu

Du kan tilmelde dig for at få PS4 beta-softwareopdateringer på din konsol, der giver dig mulighed for at prøve nye PS4-funktioner før nogen andre, og du behøver ikke bruge penge til at komme ind i programmet.

Vi ved, at dette er til Sony PS4 3.5-opdateringen, men vi kender ikke de nøjagtige detaljer om, hvad der er nyt i PlayStation 4 System Update 3.5 endnu.

Fra sidste år tilbød Sony adgang til beta PS4-softwareopdateringer gennem et særligt program, der tillod brugere at teste PS4-opdateringer inden den endelige udgivelse. Virksomheden er tilbage på den med en anden chance for at tilmelde sig PS4 beta opdateringer.Tilmeld dig for at teste PS4 beta software til hurtig adgang til nye funktioner i PS4 3.5 opdatering.

Den næste PS4 beta opdatering udgivelse er planlagt til marts, med nye funktioner og sandsynlige stabilitets opdateringer til rådighed for beta testere godt for offentligheden.

PS4-ejere kan tilmelde sig PS4 beta-programmet, der starter i dag, og Sony vil sende e-mails til brugere senere i måneden eller i starten af ​​marts med detaljerne for at downloade PS4-beta opdateringer til konsollen.

Hvis du prøver softwaren, vil du kunne tale med andre spillere for at diskutere funktionerne og dele oplysninger med Sony, så de ved, hvad du synes om ændringerne. Det er muligt at nedgradere fra PS4 beta-opdateringen til den nyeste forsendelsesversion af PS4-softwaren, hvis du løber ind i problemer.

For at kunne deltage i PS4 software beta programmet har du brug for en PS4, internetforbindelse og en hovedkonto på konsollen.

Du kan tilmelde dig for at være i PS4 software beta ved hjælp af dette link i USA og bruge dette link i Europa. Du skal indtaste dit PSN ID og vælge, om du vil have e-mails fra Sony.

Registrering garanterer ikke adgang til PS4 beta-programmet. Hvis du var en del af det forrige beta-program, skal du stadig tilmelde dig dette program igen.

Hvis Sony vælger dig, sender de en downloadkode for at indløse på PS4, og de kan sendes en undersøgelse efter opdateringen er tilgængelig for at se, hvad de synes om de nye funktioner.

Der er kun et begrænset antal pletter, så du skal tilmelde dig hurtigere end senere, hvis det er noget du vil have.

Sony indeholder adgang til en betaversion af Sony PlayStation Forums til medlemmer, der er en del af tjenesten, som giver dig mulighed for at diskutere ændringerne med andre brugere af PS4 3.5 opdatering beta.

15 Spændende 2016 PS4-spil

Ingen Menneskehimmel


No Man's Sky Udgivelsesdato: 9. august, 2016, PS4 og Windows

No Man's Sky er et konstant genererende åbent galaksspil med rumforskning, verdensforskning og mere, mens du arbejder gennem et stadigt voksende solsystem af planeter. Hver af disse planeter er fyldt med nye arter og et nyt landskab.

Dit mål er at finde gamle artefakter, der kan hjælpe dig med at forstå universet. Når du laver opdagelser, kan du dele med andre spillere eller holde det hele en hemmelighed. Når du udforsker og interagerer med verdener, kan du efterlade et spor af dig selv.

Udover den digitale udgivelse er der nu en Blu-Ray udgivelse af spillet.