Sådan tilmelder du dig til Facebook Graph Search - Artikler

Sådan tilmelder du dig til Facebook Graph Search

I dag introducerede Facebook sin nye grafsøgning for at finde folk og ting på sit netværk, men funktionen er ikke tilgængelig for alle med det samme.

Facebook vil starte Graph Search i en begrænset beta, hvilke brugere kan tilmelde sig på denne hjemmeside. Siden tilbyder en stikprøvesøgning af personer, der bor i brugerområdet ved hjælp af Facebook-venner og kan lide at rangordne dem. Nederst på siden inkluderede Facebook en knap for brugere at tilmelde sig for at bruge Graph Search.

Læs: Hvad er Facebook Graph Search?

Graph Search er nu "i et meget begrænset beta-program" for engelsktalende i USA. Det er ikke klart, hvor mange brugere Facebook vil tillade i funktionen først eller når det kommer til alle brugere. Hvis udrulningen er noget som tidslinjens udrulning i 2011 og 2012, kommer funktionen ikke til hver bruger, der ønsker at prøve det i flere uger eller endda måneder.Med Graph Search kan brugere finde oplysninger som film, som deres venner kan lide, restauranter deres venner (og andre personer) i en bestemt lignende og billeder af deres venner fra en bestemt tid.

Som Facebook viser i sine demo videoer, er funktionen fantastisk til at finde folk med lignende interesser til planlægning af ture. Facebook demoed også funktionen som en måde at finde datoer ved at søge efter venner af venner i bestemte byer eller med særlige interesser.

Facebook understreger, at Graph Search vil respektere de privatlivsindstillinger, brugerne har i øjeblikket. Virksomheden for nylig fornyet privatlivets filtre på skrivebordets hjemmeside for at gøre dem lettere tilgængelige og lettere at forstå. Kun information og billeder, som brugere lader andre se, vises i Facebook Graph Search.

Facebook viste kun Graph Search på skrivebordets browser, men da funktionen kommer ud af beta, ser det sandsynligt ud, at Facebook vil inkludere det i sine mobile apps.