Sådan deler du Xbox One Games i 2015 - Artikler

Sådan deler du Xbox One Games i 2015

I 2013 sagde Microsoft, at fokusering på levering af digitalt indhold til Xbox One-underholdningskonsollen medførte, at brugerne efterhånden kunne låne deres spil til deres venner uden at komme ud af sofaen. Disc-spil skulle installeres, men deres licens, den stiltiende aftale, der giver spillere ret til at spille spil på en disk, ville forblive inden for den pågældende disk og ikke overføre til en brugers Xbox Live-konto. Det var en ædle, futuristisk ide, der aldrig kom til at virke. Fans lobbied for virksomheden at forlade systemet fra Xbox 360 på plads. Brugere fik det, de ønskede, men en tutorial om hvordan man deler Xbox One spil blev næsten umuligt. Det syntes at dele spil ikke længere var på bordet.

Det er nu 2015, og intet er ændret, hvor deling af spil på Xbox One er bekymret. Xbox One understøtter stadig ikke deling af spil eksplicit. Når det er sagt, kan brugere stadig dele Xbox One-spil ved hjælp af to mindre kendte funktioner, som Microsoft afslørede for mange år siden.Sådan deler du Xbox One Games i 2015: Xbox Live Gold Home og Xbox Live Home

Microsoft annoncerede Xbox One og dets oprindelige sæt kapaciteter i maj. Det delte mere om disse muligheder i juni. I august placerede virksomheden konsollen til et hårdere forbrugerklima og reagerede på brugerklager. En del af kampagnen for at vinde tilbage disenfranchised købere omfattede nyheder om Xbox Live Home & Home Gold

Xbox Live Home Gold giver dig i det væsentlige gratis adgang til nogle af spillkonsolernes mest grundlæggende begrænsninger. Med Xbox 360 havde alle brug for en Xbox Live-konto, før de kunne spille online, eller de skulle bruge den samme konto og gamertag. Spil var bundet til specifikke gamerstags og Microsoft-konti, hvilket betyder, at hvis en bruger ikke var logget ind, kunne ingen andre med en Xbox Live-konto på den konsol spille de første kontos spil. Det var et logistisk mareridt for familier.

Brug af Xbox Live Gold Home og Xbox Live Home kan Xbox One-ejere tildele en bestemt Xbox One-konsol som deres hjemmekonsol. Når de gør det, kan andre spillere på den konsol logge ind og nyde deres bibliotek af spil - selvom ejeren af ​​spillet ikke er logget på det pågældende tidspunkt.

Deling af digitale spil med Xbox Live

Ved hjælp af Xbox Live Home kan du dele dine spil med dine venner. For at fjerne dette skal du have adgang til deres konsol. Du kan, men under ingen omstændigheder bør du give din Microsoft-konto og adgangskode til nogen til at sætte i deres konsol. Microsoft gør det klart, at brugerne er ansvarlige for at beskytte deres konti og private oplysninger. Hvis du vil dele spil med venner over Xbox Live, skal du i det mindste være sikker på det.

Også behandle denne mulighed med den respekt, det fortjener. Microsoft tillader kun brugere at ændre deres hjemmekonsol tre gange inden for et år i henhold til denne hjælpeartikel på sin hjemmeside.

Tænd venens Xbox One og opret forbindelse til Xbox Live.

Brug den venstre joystick på Xbox One Wireless Controller til at hente vejledningen ved at skubbe til venstre en gang. Du kan også dobbeltklikke på det glødende logo på din Xbox One-controller for at få vejledningen op.Brug den samme joystick til at gå op på et niveau og se på de brugere, der er logget ind. Vælg Tilføj og administrer fra listen over muligheder du har til rådighed. Vælg Tilføj og administrer.VælgTilføj ny.Nu skal du give Microsoft-kontoen og adgangskoden til din konto. I det væsentlige tilføjer du din konto til vennerne Xbox, som om du opsatte en ny Xbox One. Af sikkerhedsmæssige årsager skal du ikke vælge "Like Magic" automatisk login, hvis de har en Kinect-sensor tilsluttet. I stedet skal systemet kræve adgangskode, før du er logget ind.

Når du er færdig, skal du gå tilbage til Xbox One Home Screen og se efter flisen på højre side af skærmen, der har GOLD-logoet på det. Det er altid det tredje rektangel fra toppen. Vælg det, der skal tages til medlemskabsområdet.En gang i medlemskabsområdet skal du vælge Share Gold på denne Xbox-knap.Vælg nu Lav dette My Home Xbox. Herfra kan enhver, der spiller spil på denne konsol, få adgang til de digitale titler, du har downloadet, selvom du ikke er logget ind.Deling af digitale spil med en roaming Xbox Live-profil

Det er selvfølgelig en langsigtet løsning at skifte hvilken konsol, du behandler som hjemmekonsol, for hvad der kan være et kortvarigt problem for dig. Roaming-profiler gør det muligt for Xbox One-ejere at logge ind på en anden brugerkonsol uden nødvendigvis at tildele det som deres hjemmekonsol.

For at gøre dette skal du bare logge ind på Xbox Live med dit brugernavn og adgangskode. Da alle spil gemmer over Xbox Live gemmes i skyen, har du alle de seneste fremskridt fra dine titler derhjemme - forudsat at din konsol derhjemme er forbundet til internettet. Derudover kan du downloade dine digitale spil til vens Xbox One til at spille. Når du logger ud, stopper de digitale spil.For at gøre denne proces lettere anbefaler jeg at indlæse alle dine digitale Xbox One-spil på en harddisk derhjemme og tage fat på det, når du ved, at du spiller på en vens sted.

Deling af diskspilDeling af diskspil er det samme som det nogensinde har været. Log ind med din Xbox Live-konto og indsæt din disk. Dit spil gemmer vil blive indlæst fra Xbox Live. Xbox One vil begynde at installere spillet, hvilket kan tage tyve minutter eller deromkring. Hvis du forlader dine diske bagved, kan din ven fortsætte med at spille lang tid efter at du er gået.

Held og lykke med at dele dine Xbox One-spil.