Sådan deler du billeder på Mac - Artikler

Sådan deler du billeder på Mac

Hvis du har nogle billeder, du vil dele med venner og familie, kan du dele billeder på Mac ved hjælp af den nye Fotos-app.

OS X Yosemite 10.10.3 blev udgivet for nylig, og med det kom en helt ny Photos app, der erstatter iPhoto og Aperture på Mac. Det er et enklere fotohåndteringsværktøj, men det kommer med en håndfuld funktioner. Det er ikke bare en opdateret version af iPhoto heller. I stedet er det en helt ny app med en overflod af nye funktioner, herunder evnen til at få adgang til dit iCloud Photo Library, hvilket betyder, at når du tager et billede på din iPhone eller iPad, vil billedet automatisk blive vist på din Mac via fotos app, takket være iCloud.

Måske er en af ​​de fedeste funktioner, at redigeringer foretaget på et foto på din iPhone eller iPad i Photos-appen kan synkroniseres automatisk til alle enheder med det samme, og processen kan også gøres omvendt.

Designet af Photos on Mac ser næsten ud til, hvordan det ser ud på iOS 8, med nogle få indlysende designforskelle, da det er på en Mac i stedet for din iPhone eller iPad. I appen kan du gøre ting som at sortere dine billeder og videoer og endda kun se specielle filer som panoramics, burst shots, slow motion og timelapse video, der adskiller alle andre billeder og videoer.Men efter at du har importeret alle dine billeder til Fotos-app, kan du opleve, at der er billeder, som du gerne vil dele med venner og familie. Heldigvis lader appen Billeder dig gøre dette.

Sådan deler du billeder

Photos-appen på din Mac giver en håndfuld måder at dele billeder på, enten via e-mail, sociale medier, iMessage osv. For at komme i gang, lad os åbne Photos-appen.

Når appen er åben, skal du klikke på et foto eller et udvalg af fotos og derefter klikke på ikonet Share i øverste højre hjørne af vinduet. Det ligner en pil, der stikker ud fra en kasse. Derfra får du flere muligheder for at dele dine fotos.Du kan føje den til din iCloud Photo Sharing-strøm (hvis du har den aktiveret). Du kan e-maile det eller sende det via SMS eller iMessage. Du kan sende det til nærliggende ven eller familiemedlem via AirDrop, hvis de har en Mac eller en iOS-enhed, og du kan også dele billeder direkte til Facebook eller Twitter, hvis du vil dele dem med hele verden og ikke kun en bestemt gruppe af mennesker.

Andre muligheder omfatter at uploade den til Flickr eller gemme billeder til din Evernote-konto. Du kan endda med det samme indstille et foto som din desktop baggrund uden at fidle i indstillingerne.I denne liste, ved at klikke på Mere ... vil du komme til Systemindstillinger, hvor du kan vælge, hvilke elementer der vises i listen, og du kan mere til det, hvis du vil, herunder muligheder for Weibo, Youku og Tudou, men amerikanske brugere behøver ikke bekymre sig om dem.

Det er alt, hvad der er for så vidt som at dele billeder med venner og familiemedlemmer. Du kan også eksportere fotos ud af appen Fotos, hvis du vil have mere kontrol over at dele billeder. Du skal blot klikke og trække et billede ud af Fotos og ind i en mappe eller på dit skrivebord. Derfra har du fri rækkevidde til at uploade billedet og dele det selv.