Sådan deler du billeder i iPhoto mellem iPhone og iPad - Artikler

Sådan deler du billeder i iPhoto mellem iPhone og iPad

Da det er sommersæsonen er det almindeligt for folk at tage på ferie. Tage billeder er altid en fantastisk måde at huske seværdigheder og minder fra din ferie. Mere end sandsynligt, at billederne kunne bruge nogle redigeringer, og iPhoto er fantastisk til det.

At redigere fotos i iPhoto til iPad er meget pænere end på den lille iPhone skærm.

Heldigvis har Apple indbygget iPhoto en måde at overføre fotos uden brug for en internetforbindelse. På den måde kan du overføre billeder, selvom du er i et dårligt signalområde, eller din iPad er kun WiFi. Denne metode deler billeder mellem iPhone og iPad direkte ikke med Photo Stream.

Sådan deler du billeder med stråle

For at kunne dele billeder mellem iPad og iPhone skal du sørge for at har iPhoto installeret på både iPhone og iPad.

Når iPhoto er installeretÅbn iPhoto på din iPhone og iPad.

Tryk på Indstillingerog sætTrådløs stråling til ON for både iPad og iPhone.Sådan vælger du de billeder, du vil have

Tryk på Del.Tryk på Beam.Næste vælgVælge.Vælg de billeder, du vil stråle ogTryk på Næste.På den næste skærmTryk på Tillad.

Sørg for, at begge enheder har iPhoto åbent, så iPhone kan finde iPad.Vælg din iPad og klik derefter på Beam Photos.Tryk på Ja på iPad for at acceptere overførslen,

Dine Beamed-billeder vises i Beamed-albumet, der vises nedenforBeaming fotos mellem iPhone og iPad kan være meget praktisk, især på et sted uden WiFi eller dårlig 3G. På denne måde kan feriebilleder overføres og redigeres med meget lidt besvær.