Sådan deler du retninger med Google Maps - Artikler

Sådan deler du retninger med Google Maps

Når det kommer til at få kørselsvejledning i disse dage, er Google Maps normalt bare et tryk væk på vores smartphones og tablets. I dag er der tilføjet en mere funktion til Google Maps, som mange måske er interesserede i, og det deler delte kørselsvejledning. Uanset om det er at dele med en ven, eller at sende til en person med en dum telefon, er det en velkommen udgave.

Du har altid været i stand til at dele din egen placering på Google Maps eller endda dele en placering, du er på vej til, så venner og familie kan nemt klikke på linket til deres egen kørselsvejledning, men nu kan du faktisk sende dem let til læs tekstformat. Sådan deler du retninger med den nye Google Maps version 9.3, som netop blev udgivet i dag til Android.

Læs: Sådan gemmer du Google Maps til offline brug

I dag udgav Google en helt ny Google Maps version 9.3, der sammen med nogle fejlrettelser og forbedringer tilføjede en ny funktion, der gør det muligt for brugerne nemt at dele hele kørselsruter og retninger med andre. Dette er en pæn funktion til at sende dem uden en smartphone eller til at sende en e-mail til en tablet, mens de er på vej.Denne nye funktion gør det muligt for alle brugere, der har kørselsvejledning, allerede trukket op på Google Maps for at dele dem med alt, hvad de vil have. Du kan sende anvisninger i en SMS, e-mail, hangout eller en af ​​de flere delemuligheder, der er tilgængelige på Android-smartphones og -tabeller.

Dette har en bred vifte af anvendelser, men sandsynligvis har den anden person en smartphone, og et link til placeringen bliver bedre end retninger, men det er en flot tilføjelse, mange vil gerne prøve og bruge med familiemedlemmer.

Instruktioner

Du skal blot åbne Google Maps og indtaste både et udgangspunkt og et slutpunkt. Dette kan være dit hus, eller hvor du er i, og din endelige destination som en restaurant. Jeg er på vej til en Pizza joint til middag i aften, og har lige delt kørselsvejledningen med nogle venner ved hjælp af denne nye funktion.

Når du har angivet, er du start- og slutpunktet, gå videre og start vejledningen. Når du først ser Google Map med anvisningerne nedenfor, skal du blot trykke på de 3 prikker øverst til højre, hvilket er for indstillinger, og du får en popup til at "dele retninger" og vælg bare denne indstilling.Herfra kan du dele trinvise vejledninger og anvisninger til nogen af ​​delemulighederne på Android. Jeg har sendt dem, men i en sms-besked sender de også en meget let at læse og forstå manor. Perfekt for forældre, dem, der er teknologisk udfordret, eller for folk uden en smartphone.

Mest sandsynligt vil du stadig bare dele det faktiske sted, du leder efter, og lade dem få anvisninger fra deres egen placering. Når det er sagt, er dette en af ​​mange pæne funktioner integreret i Google Maps, der gør det til en af ​​de bedste løsninger rundt.

Hvis du ikke har den nye Google Maps v9.3, kan du hente den fra Google Play Butik eller forvente at se opdateringen ramme din telefon i løbet af de næste par dage. God fornøjelse.