Sådan opsætter du ejeroplysninger på din Galaxy Nexus Lockscreen - Artikler

Sådan opsætter du ejeroplysninger på din Galaxy Nexus Lockscreen

En af de nemmeste måder at få din smartphone på igen efter at have mistet det er at have dine personlige oplysninger et sted, som en god samaritan kan finde den.

Det gamle trick at komme ind i en kontakt, der stod ud, virker ikke, hvis du låser din telefon, men på Galaxy Nexus med Ice Cream Sandwich kan du placere dine kontaktoplysninger på startskærmen, så alle, der finder din telefon, kan spore dig .

Læs: Galaxy Nexus Review

Denne nemme tip gør det nemt for nogen at returnere din tabte telefon. For mere tricks, se vores 10 tips og tricks til din Galaxy Nexus.

Sådan sættes Ejerinfo på Galaxy Nexus

Opsætning af ejeroplysninger er nem at gøre, og kræver ikke nogen speciel app.

1. Træk dit notifikationsvindue ned og tryk på ikonet Indstillinger ud for datoen.

2. Rul ned og tryk på Sikkerhed.Indstil ejeren info på Galaxy Nexus.

3. Tryk på Ejerinfo.

4. Marker afkrydsningsfeltet "Vis ejerdata på låseskærm".Gør det nemt for nogen at returnere din tabte Galaxy Nexus.

5. Indtast dit navn og kontaktoplysninger. Sørg for at bruge en e-mail-adresse eller et alternativt telefonnummer, så personen nemt kan komme i kontakt med dig.

Når det er gjort, vises dine oplysninger på låseskærmen, når du trykker på tænd / sluk-knappen, selvom telefonen er låst.

Hvis du vil tilføje ekstra beskyttelse, foreslår jeg at installere Prey på din telefon. Den gratis PreyProject-app giver dig mulighed for at spore en tabt eller stjålet telefon uden gebyrer. Tjenesten tilbyder nøjagtig positionssporing og understøtter op til 3 enheder gratis.

For mere, se Galaxy Nexus Setup og Security