Sådan opsættes din iPad - Artikler

Sådan opsættes din iPad

Holidays over og har lige fået en ny iPad, men ikke sikker på hvad man skal gøre med det?

Her er en vejledning til at hjælpe dig med at oprette det.

Den indledende opsætning af iPad er forholdsvis enkel, da Apple går igennem det med en række menuer, når iPad først starter. Derefter er du selv på egen hånd! Og med lidt til nej, hjælp fra Apple.

Denne vejledning hjælper med at gå nye brugere ved at konfigurere deres iPad, sikre den og installere nogle gode startprogrammer.


iPad Setup

Det første, som Apple beder nye iPad-brugere om at gøre, er at vælge deres sprog. Brugere i USA vil have valgt engelsk som standard. Det næste trin er at oprette forbindelse til et Wi-Fi-hotspot, da skal du bruge navnet på dit Wi-Fi-netværk og dets adgangskode.

Efter installationen af ​​Wi-Fi spørger iPad brugerne, om de vil bruge placeringstjenester og Siri. Den nemmeste mulighed er at sige ja til begge. Location Services hjælper med at spore iPad med Find My iPad, hvis det nogensinde går tabt, og Siri bringer diktat sammen med det, hvilket er nyttigt.


Det sidste vigtige skridt er at enten logge ind i iCloud eller oprette en ny iCloud-konto. Uden en iCloud-konto kan brugere ikke bruge FaceTime eller Messages. Beskeder er kun nyttige for brugere, der bruger iMessage meget, men FaceTime er fantastisk funktion til videochat.

iPad Sikkerhed

Brugere, der planlægger at tage deres nye iPad med dem på vej, vil gerne oprette en adgangskode til enheden, hvis den går tabt eller stjålet. For at oprette en adgangskode skal du åbne Indstillinger og vælge "Generelt" fra venstre panel. Vælg derefter "Passcode Lock" i højre panel og indtast enten en firetall PIN eller et alfanumerisk kodeord. PIN-koden er den nemmere valgmulighed.Dem, der ikke har planer om at bringe iPad ud af huset, kan stadig have adgangskode, men det er mindre nødvendigt.

Forældre eller nogen der opretter en iPad til et barn, der skal bruge, vil også gerne aktivere forældrekontrol, som også findes i menuen "Generelt" i Indstillinger. For at aktivere Forældrekontrol trykker du på "Restriktioner" og opretter en adgangskode for det, så kun de, der kender adgangskoden, kan ændre dem. Derefter kan brugerne vælge at begrænse et antal apps som iTunes, Safari og FaceTime samt at begrænse den tilladte type mediet.

Forældre med børn kan også aktivere guidet adgang i visse apps som Netflix, så deres børn ikke kan få adgang til dele af de apps, de ikke bør.

Brug af iPad

Det er nemt at installere nye apps på iPad. Brugere skal blot åbne App Store og vælge de apps, de ønsker. Apple vil kræve et Apple ID, det samme ID som det, der bruges til iTunes, at downloade eller købe nye apps, og brugerne skal indtaste deres adgangskode, inden de downloader nye apps.iPad App Store.

For at oprette e-mail på iPad, skal du blot åbne Indstillinger og trykke på "Mail" i venstre panel. I højre panel skal du vælge "Tilføj konto ..." og vælge den tjeneste, e-mailadressen er fra. Indtast derefter e-mail-adressen og adgangskoden.

Opsætning af Facebook og Twitter er lige så nemt som e-mail. Åbn indstillinger og vælg det valgte sociale netværk fra venstre panel. Indtast loginoplysningerne i højre panel. Indstillinger vil også give mulighed for at installere appen for de respektive sociale netværk.

5 iPad Apps til at installere først

Den første app, som de fleste brugere vil downloade til deres nye iPad, er YouTube. Apple fjernede YouTube fra iOS 6, og Google offentliggjorde for nylig sin egen officielle app for tjenesten. App'en giver brugerne mulighed for at se næsten enhver video på YouTube i HD, selvom den har pre-roll-annoncer som skrivebordets hjemmeside.

Netflix er også en nem anbefaling til nye iPad-ejere, forudsat at de abonnerer på tjenesten. Med Netflix app iPad brugere kan se nogen film eller tv-show i Netflix Instant bibliotek, så længe de har forbindelse til internettet.Netflix til iPad.

Flipboard er en fantastisk go-to-new læser til iPad. Det trækker nyheder fra en række kilder, herunder sociale netværk og Google Reader, og sætter dem i et magasinagtigt layout. Det er en af ​​de bedste måder at læse indhold på iPad.

Den næstbedste app til download til iPad er en eBook-læser. Amazon Kindle, iBooks eller Barnes & Noble Nook lader alle iPad brugere læse bøger på deres tablet. Det afhænger bare af hvilken tjeneste brugeren foretrækker.

Endelig er Paper en af ​​de bedste iPad apps til rådighed til tegning. App'en er gratis og fantastisk til enten at skrive håndskrevne noter med en stylus eller bare til skitsering.