Sådan opsættes Google Maps Genvej på iPhone - Artikler

Sådan opsættes Google Maps Genvej på iPhone

Hvis du vil spare tid på at få vejledning, kan du konfigurere Google Maps genveje på din iPhone.

Der er en håndfuld steder rundt om i byen, som du sandsynligvis besøger temmelig ofte, eller du kan besøge dine forældre eller en vens hus ofte. Mens du sandsynligvis kender deres adresse og hvor de bor, nogle gange har du brug for retninger til disse steder, hvis du kommer fra en anden del af byen.

Det er næsten givet, at du ved, hvordan du kommer til bestemte steder fra dit hus, men hvis du gør din vej til butikken og derefter planlægger at gå til en vens hus bagefter, kan du ikke vide præcis den bedste måde at komme dertil.

Dette er selvfølgelig, hvor Google Maps kan komme til nytte. Indtast bare adressen, og du får retninger, der er sving-for-sving, fra din nuværende placering.

Men hvad hvis du bare kunne trykke på en knap og retninger til et bestemt sted automatisk ville dukke op uden at skulle skrive noget i? Det lyder ret cool, ikke? Nå, det er faktisk muligt at gøre på iPhone ved hjælp af en anden app.

Hvis Google Maps-genveje lyder som din kop te, kan du oprette og konfigurere Google Maps genveje på din iPhone.

Start Center Pro

Du har måske hørt om Lancering Center Pro før, som vi tidligere har talt om. Det er hovedsagelig en iPhone app, der fungerer som en launcher og kan give genveje til apps og endda udføre forskellige opgaver.Åbning af det vil afsløre et gitter med genveje, som du kan tilpasse til din smag. På overfladen ser det bare ud som en app, der giver dig mulighed for at starte andre apps eller andre mindre funktioner som iPhone lommelygten og sådan, men det kan gøre så meget mere end det.

Det kan også give genveje til Google Maps, så inden vi kan gå videre, vil du downloade Launch Center Pro til din iPhone. Det koster $ 4,99, men det er vel det værd, især i betragtning af at du kan bruge det til så meget.

Få kendskab til Google Maps Hurtig

Når du har installeret Launch Center Pro og klar til at gå, skal du slukke for appen, og du kan nu begynde at oprette nye genveje. Sådan konfigurerer du Google Maps-genveje på din iPhone.

Først begynder du ved at trykke på blyantikonet i øverste højre hjørne af Launch Center Pro, og vælg derefter en af ​​felterne med et plusikon. Derfra vil du se en pop-up, hvor du vælger Gruppe eller Handling. En gruppe er en gruppe af handlinger indlejret i en mappe af sorter, men for dette vælger vi bare Handling.Tryk derefter på Action Komponist og vælg derefter Installerede Apps. Finde Google kort i listen og tryk på den.En anden liste vises, hvor du derefter vælger Kørselsvejledning. Giv det et navn, hvilket ville være det sted, du får vej til. I Start tekstfelt, skriv i "Min placering", som vil fortælle Google at starte vejledningen på din nuværende placering, uanset hvor du er. Endelig i Ende tekstfelt, indtast adressen på det sted, du vil få vejbeskrivelser til.Trykke på Færdig i øverste højre hjørne og tryk så på Færdig igen på næste side. Din Google Maps-genvej, som du netop har oprettet, vises nu i netværket af andre genveje. Trykke på Færdig et sidste tidspunkt for at afslutte redigeringsfunktionen og begynde at bruge Launch Center Pro igen.

Fra nu af kan du blot åbne Launch Center Pro og trykke på en genvej i Google Maps for at få øjeblikkelige anvisninger.

Andre Nyttige Start Center Pro Genveje

Daglige rutiner: Hvis du gør meget af det samme på din iPhone, når du går på træning (for eksempel), kan du oprette en gruppe handlinger, der består af ting som at åbne en bestemt musikafspilningsliste og muliggør ikke forstyrre, så du kan fokusere på din træning.

Genveje til favoritkontakter: Hvis du har en lille gruppe tætte venner og familie, som du skriver eller kalder regelmæssigt, kan du oprette en gruppe handlinger, der giver dig mulighed for straks at ringe til en bestemt kontakt uden at skulle åbne telefonen og finde personen i dine kontakter liste.

Hurtigt Tweet et foto: Uanset hvilken Twitter-app du bruger på din iPhone, er det ikke rigtig det hurtigste at lave tweeting ud af et foto. Launch Center Pro lader dig dog oprette en handling, der kan åbne en Twitter-app og straks beder dig om et billede til at uploade og tweet ud.

Bookmark Favorite Websites: Hvis der er et par hjemmesider, du ofte besøger på din iPhone, hvorfor ikke oprette bogmærker til disse websites i Launch Center Pro? Du behøver ikke at åbne Safari og finde bogmærket i din bogmærke mappe.

Dette er blot nogle få eksempler på, hvad Launch Center Pro kan gøre, og den eneste rigtige måde at låse op på App's fulde potentiale er ved at grave dybt ind i indstillingerne og eksperimentere med forskellige handlinger.

Det er jo den type app, der kan give en masse bekvemmelighed, men kun hvis du er villig til at sætte anstrengelserne i at lære alt om dets potentiale.