Sådan opsættes Google Kalender på iPhone - Artikler

Sådan opsættes Google Kalender på iPhone

Google gør et af de nemmeste at bruge kalendertjenester på internettet. Hvis du bruger en Android-telefon, kan du simpelthen logge ind på din telefon, og alt synkroniseres automatisk.

Hvis du bruger en iPhone, skal du dog tage et ekstra skridt - her er hvordan du konfigurerer Google Kalender på iPhone.

Lad os antage, at du allerede har en Google-konto, da du vil tilføje en Google Kalender. Hvis du ikke gør det, skal du sætte en op på Googles kontosider.

Åbn din indstillinger-app, og tryk derefter på 'Mail, Contacts, Calendars.’

Dette afsnit er, hvor du kan tilføje din kalender til iOS. Du skal trykke på Tilføj konto, og vælg derefter Google fra listen over standardleverandører. Herfra logger du på din Google-konto; Den næste skærm viser en liste over tilladelser for at få adgang til din Google-konto: Vis og administrer e-mails, se og administrer kalendere osv. Tryk på Tillad.

Den endelige skærm har en række kontobyttere, der bestemmer, hvilke data der synkroniseres mellem din iPhone og Googles servere. Disse er nyttige, hvis du ikke ønsker at modtage e-mail på din mobilenhed, men vil ikke synkronisere din kalender (eller omvendt).

Hvis du ser en Gmail-konto, der allerede er angivet, har du muligvis tilføjet den, da du først tændede og aktiverede din iPhone. For at sikre, at din Google Kalender er tilføjet, skal du trykke på den pågældende Gmail-konto. Det vil hente den tidligere nævnte skærm med skifter til Mail, Kontakter, Kalendere og Noter. Sørg for, at skiftet ved siden af ​​'Kalendere' er grønt. 


Hvis du har mere end en Google Kalender, kan du vælge, hvilke der skal synkroniseres.

Google giver et ældre værktøj til iPhone-brugere, der forsøger at finde ud af, hvilken kalender der synkroniseres til deres iPhone; Du kan få adgang til det her. Bemærk, at du ikke er begrænset til en enkelt kalender, så hvis du ønsker at oprette flere kalendere, og vælg og vælg, hvad der går til iPhone, kan du.

Hvis du gør det gennem trinene for kun at tilføje din kalender for at finde ud af, at du ikke kan lide den indbyggede iOS Kalender-app, er der håb. Ud over kritisk anerkendte løsninger som Fantastical, der er tilgængelig fra App Store, har Google udgivet deres egen kalender-kun-app.

Den nye app kan prale tæt sammen med Gmail, og den kan automatisk generere aftaler baseret på begivenheder, der findes i din Gmail-mappe.