Sådan sælger du din gamle iPad - Artikler

Sådan sælger du din gamle iPad

Hvis du har købt en ny iPad og søger at slippe af med din gamle iPad, er der nogle få måder at sælge den for så mange penge som muligt. Vi har et par tips, som du kan finde handy, når du beslutter dig for at gå ud i den dybe, mørke verden af ​​iPad-salg.

Der er flere måder at sælge din gamle iPad på, fra at bruge eBay til at udnytte handelsprogrammer, og mange virksomheder kommer ind på trenden, da de ved at sælge gamle gadgets er stor forretning. Men med alle disse forskellige muligheder tilgængelige, kan det være svært at finde ud af, hvilken en er den bedste til at bruge, når det kommer tid til at sælge din gamle gadgetry.

Det er her, vi er her for at hjælpe. Desværre er ikke alle de muligheder, der er tilgængelige for dig til at sælge din gamle iPad, den bedste løsning, og som enhver, er du sikkert en bruger, der ønsker at få så mange penge ud af at sælge din gamle iPad som muligt.

Vi giver dig et par tips til at huske næste gang du skal sælge din gamle enhed, samt hvordan du forbereder din gamle iPad til at sælge den i første omgang.

Gør en fabriksindstilling

Før du selv sælger din gamle iPad, er det vigtigt at slette alle data fra enheden. Vi har en grundig vejledning i, hvordan du gør dette, men simpelthen sat, for at nulstille alle indstillinger og slette alle dataene på din gamle iPad, åbne denIndstillinger app og navigere tilGenerelt> Nulstil. Der er seks muligheder at vælge imellem, men du vil vælgeSlet alt indhold og indstillinger.Du bliver bedt om at indtaste din adgangskode, og så får du en endelig prompte, der bekræfter handlingen. TapSlet iPad at starte afrivningsprocessen. Lad det gøre dens ting, og hvis det afsluttes med succes, vil du til sidst se iOS Setup Assistant ved opstart. Din gamle iPad er nu klar til at sælge, og derfra kan du bare lukke enheden ved at holde tænd / sluk-knappen nede og derefter skubbe skærmen for at slukke for den.

Prøv at sælge lokalt

Den bedste måde at sælge på er, at sælge den lokalt, så du ikke behøver at håndtere irriterende salgsgebyrer og besvær med at sende enheden over hele landet. Du risikerer altid at miste pakken, hvis du ikke har forsikring for det, og købere kan altid forsøge at rive dig af og sige, at de aldrig har modtaget det.Så igen kan sælger lokalt også være en slags crapshoot, men det er meget nemmere end at sælge online til mange mennesker, og du kan få kontant betalt uden at skulle betale gebyrer.

Muligvis er den mest populære lokale salgsmulighed Craigslist, men du kan også sende en shout-out på Facebook og se om nogen af ​​dine venner ville være interesserede i at købe din gamle iPad. Det er her, hvor netværkssammenhæng kommer til nytte.

Undgå Trade-In Programmer

Der er mange virksomheder dedikeret til at give brugerne mulighed for at handle i deres brugte iPad til hurtig kontanter, og endda kommer mange forhandlere og transportvirksomheder også ind på handlingen. Hvis du ikke har lyst til at sælge din gamle iPad selv, kan handlende programmer spare på dagen og gøre det nemt at slippe af med det. Men handel med din gamle iPad er en stor fejl, og du går glip af mange penge - muligvis mindst $ 100.

Som et eksempel vil Gazelle give dig $ 200 for en 16 GB WiFi-kun 4. generation iPad, der er i "fejlfri" tilstand. På eBay kan du nemt få mindst $ 300 for den samme model, med nogle auktioner, som jeg så at nå op til $ 400 til tider.Først og fremmest er ideen bag handlingsprogrammer, at de tilbyder dig kontanter til en gammel iPad og derefter vendes og sælger den til en anden. De har brug for at tjene penge på at gøre dette, så de giver dig normalt mindre end hvad din gamle iPad virkelig er værd, på den måde kan de tjene penge, når de sælger det til en anden til en anstændig pris.

Så sketchy som det lyder lige fra at læse det, er det ikke ulovligt eller noget, og fordelen ved at bruge indbyderprogrammer er, at det giver brugerne mulighed for hurtigt at slippe af med deres gamle iPad uden besvær og få nogle kolde hårde penge i Retur er noget, der er ret tilfredsstillende på kort sigt.

Brug en Service Like Swappa

Swappa er temmelig unik, fordi det er et online marked for at sælge dine gamle smartphones og tabletter, og det er virkelig nemt at bruge. Skriv bare en beskrivelse, udfyld de nødvendige felter om tilstanden til din iPad, tag et par billeder, og tryk på send.Den bedste del er, at Swappa kun tager en $ 10 skæring fra den solgte pris på din gamle iPad, snarere end en procentdel, så det betyder ikke noget, om du sælger din gamle enhed til $ 100 eller $ 300, vil Swappa kun tage $ 10 på begge måder.

Brug eBay som sidste udvej

eBay kan være et godt sted at hurtigt slippe af med dine gamle ting, da der er millioner af brugere, der bruger eBay dagligt, så du er forpligtet til at få bud på din iPad, hvis du lister den.Du bliver dog ramt af gebyrer til venstre og højre. Den største ding er en "Endelig Værdi Fee", der tager 10% af varens salgspris (inklusive fragt), så du får kun 90% af de penge, du solgte den til. Dette betyder, at hvis du solgte en iPad til $ 300 på eBay, vil du kun få $ 270. Det betyder, at du betaler eBay en kæmpe $ 30 for en enkelt liste. Det er her, hvor Swappa er den bedste løsning, når det kommer til gebyrer.