Philips Hue Review

Forfatter: Lewis Jackson
Oprettelsesdato: 5 Kan 2021
Opdateringsdato: 14 Kan 2024
Anonim
Is Philips Hue Relevant in 2020? - What Paul Hibbert Won’t Tell You
Video.: Is Philips Hue Relevant in 2020? - What Paul Hibbert Won’t Tell You

Hvis du leder efter en fantastisk smart belysningsløsning til dit hjem, giver Philips Hue dig mulighed for at styre dine lys fra hvor som helst, tilføje bekvemmelighed og lidt pizazz ovenpå.

Philips opdaterede for nylig sin Hue Bridge, hvilket gav den et nyt look samt inkluderet Apple HomeKit-support, som giver dig mulighed for at styre dine Hue-lys ved hjælp af Siri.

Sammen med opdateringen forbedrede Philips også sine Hue-pærer ved at gøre dem lysere og gå fra 600 lumen til 800 lumen. Det er dog virkelig den eneste ændring, der blev foretaget, selvom Philips kalder dem som "2. generation" pærer.

Alligevel er de ekstra 200 lumen afgørende, da de fleste standard LED-pærer i dag er 800 lumen eller mere.


Desværre har de nye pærer ikke modtaget nogen form for farveopgraderinger, så de kan stadig ikke klare grøn eller blå for godt. Det nærmeste du kan komme til grønt ligner bare noget ude af saven, og det tættest på blå ligner mere en lilla.

Virksomheden var også for nylig i noget varmt vand, da det oprindeligt meddelte, at det ikke længere ville understøtte tredjeparts smarte pærer, men efter mytteriet, der kom bagefter fra Philips Hue-brugere, vendte virksomheden til sidst tilbage på det træk, og du kan fortsætte med at bruge nogle tredjepartspærer med Hue Bridge, inklusive pærer fra Cree, GE og Osram.

Philips nye Hue Bridge leveres med et nyt design samt HomeKit support.

Så igen tilbyder Philips en håndfuld muligheder, når det kommer til Hue-pærer. De har den almindelige E26-farvepære, som du sandsynligvis er vant til, samt en kun hvid E27-pære, der kun koster $ 15. Philips tilbyder også PAR16 spotlight-pærer til forsænket belysning og en større BR30-pære til oversvømmelseslys. Du kan også få andre seje Hue-produkter som Hue Go (en batteridrevet lysarmatur) og LightStrip Plus, som er LED-lysstrimler, som du kan holde fast i stort set alt.


Jeg ville ønske, at de lavede en kun hvid pære, der kunne ændre farvetemperaturen. I stedet skal du få $ 60 E26-farvepæren, da $ 15 Hue White-pæren ikke kan gøre dette. Jeg ønsker også, at de tilbød pærer i højere lumen. 800 lumen er for det meste fint, men jeg har to pærer på kontoret, og selv ved fuld lysstyrke, ville jeg ønske, de var lidt lysere. Jeg nyder at have stærkt dagslys på mit kontor, og to Hue-pærer skærer det ikke helt ud.

Hvad den officielle Philips Hue-app angår, er den forfærdelig. Jeg tror, ​​at den største ting galt med appen er farvevælgeren. Du kan bevæge dig rundt om stiften for individuelle pærer og endda gruppere dem sammen, men det er en forfærdelig brugergrænseflade.

I stedet skal du være i stand til at gruppere pærer separat, give gruppens navne og derefter være i stand til at vælge en gruppe til at ændre pærernes farver i stedet for at have alle pærerne lagt ud på en gang på skærmen, da det ligner et rod.


En pæn funktion i appen er dog Scener, hvor du kan oprette forudindstillinger til lys og trykke på en knap for at aktivere disse forudindstillinger med det samme. Interface til dette ser dog helt forfærdeligt ud. Bare kig dig selv:

Indrømmet, du kan sætte et foto i firkanterne, men for et standardudseende er det ret forfærdeligt.

Plus, af en eller anden grund, når jeg modtager en "Opdatering tilgængelig" -meddelelse i appen, forbliver den der, indtil jeg manuelt afviser den, selv efter at jeg har anvendt firmwareopdateringen. Det er bare små irritationer, der tilføjes, hvilket gør appen ikke så god.

Appen giver dig også mulighed for at oprette alarmer og timere samt få dine lys automatisk til at tænde og slukke, henholdsvis når du kommer hjem, og når du rejser. Desværre kan du ikke indstille en tidsplan for lysene i appen, men der er andre metoder til det.

Heldigvis er appen ikke en enorm aftale, og Philips har åbnet deres kildekode, så appudviklere kan lave deres egne apps til Philips Hue, hvilket giver brugerne bedre grænseflader til at kontrollere og styre deres lys. Jeg kan virkelig godt lide Huemote og iConnectHue.

Siri-kompatibilitet er måske en af ​​de sejeste funktioner, og det er det, der fik mig til at begynde at bruge Siri oftere nu. Jeg har oprettet en Underretningscenter-widget til scener, men det er bare nemmere at holde Hjem-knappen nede og bede Siri om at tænde lysene.

Siri forstår det grundlæggende, som at indstille bestemte scener og tænde lys i bestemte rum, men du kan også være mere specifik og fortælle Siri at ændre pærens farve. Selvom det er superspecifikt som "Indstil lysene til fuchsia" vil dine pærer få en flot lilla farve.

Og hvis du overhovedet ikke vil bruge din smartphone til at tænde og slukke for dine lys, foretager Philips fysiske kontakter, som du kan bruge i form af en lysdæmperkontakt og hanen. Dimmerkontakten er en simpel tænd / sluk-knap med integrerede lysdæmperknapper til dine lys, og den kan let monteres på din væg med det medfølgende klæbemiddel for at ligne en normal kontakt.

Plus, kontakten kan tages af og bæres rundt med dig og efterlade pladen på væggen. De to komponenter holder sammen ved hjælp af magneter.

Tapen indeholder tre knapper, der giver dig mulighed for at programmere tre forskellige scener til disse knapper. Så f.eks. Ville noget som dette fungere godt på mit hjemmekontor, da jeg kan have en scene, der tænder lysene til en svag indstilling med en varm farvetemperatur om morgenen, en scene for en lys dagslystemperatur i løbet af dagen, og så en anden scene, der er noget sjovt. Tap giver mig mulighed for hurtigt at skifte mellem scener uden at skulle rode med min smartphone.

Bar ingen, Philips Hue er guldstandarden i smart belysning lige nu. Der er andre konkurrenter derude, som Osram, Belkin WeMo og Cree, men ingen af ​​dem er lige så populære som Philips Hue og har ikke den bredt integrerede integration i andre tjenester.

Selvfølgelig har jeg mine mindre klager over Hue, men der er virkelig intet, der ligner det på markedet, og der er intet andet smart belysningsmærke, der har så stort udvalg, når det kommer til forskellige pærer og tilbehør.

Så hvis du ønsker at få smart belysning til dit hus, er det en no-brainer at gå med Philips Hue. De kan være lidt dyre for dit budget, men selvom du bare går med de kun $ 15 hvide pærer ($ 10, hvis du får dæmpningssættet), kan det gøre dit liv mere praktisk med lidt kontanter.

Fryning og forinkele er to af de almindelige ymptomer på hukommeleproblemer. Die ymptomer optår normalt, når enheden ælde eller grundlæggende er lidt. Der er dog nogle faktore...

I dag prøver vi at dikutere, hvad det betyder at have en ulåt telefon, og hvad man kal gøre, hvi man tår over for et problem med den. Dette er langt fra en detaljeret forklaring om...

Puede I Dag