Sådan Reset en frossen Galaxy S6 - Artikler

Sådan Reset en frossen Galaxy S6

Nu, da Samsung Galaxy S6 er mere end et par år gammel, begynder det at vise tegn på aldring. Hvis din Galaxy S6 er frosset, reagerer eller virker sjov, kan du ikke bare trække batteriet ud som ældre modeller. Det er ikke længere aftageligt. Denne hurtige vejledning viser dog, hvordan du genstarter eller nulstiller en frossen Galaxy S6.

Læs: 5 Hurtige opladere til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Dette sker ikke ofte, men hvis du oplever problemer, og din telefon fryser, ved du ikke, hvad du skal gøre. Heldigvis kan du holde nogle få knapper i en bestemt kombination for hurtigt at nulstille telefonen og få det til at fungere igen om et minut. Sådan er det.

Første gang du bruger telefonen, vil du modtage et par meddelelser, når du har installeret enheden, og så vises en lille "Hjælp, Råd og Tips", som du skal trykke på OK for at fjerne. Dette tip fortæller dig, hvordan du genstarter din telefon, hvis den er frosset. Det lyder: "Hvis din enhed ikke reagerer, skal du trykke på og holde tænd / sluk-tasten nede og tasten Lydstyrke ned samtidigt i mere end 7 sekunder for at genstarte den."

Instruktioner

Som en påmindelse, dettesletter ikke data eller indhold på din telefon.

  1. Tryk på ogholde nede det Tænd / sluk-tast og volumen nede nøgle på samme tid
  2. Hold begge knapper nede for 7-10 sekunder, eller indtil telefonen vibrerer og genstarter
  3. Hvis telefonen slukker, slip derefter og tryk derefter på strøm igen i 1-2 sekunder for at genstarte telefonenLigesom det nævnt ovenfor er alt, hvad du skal gøre, at trykke på og holde tænd / sluk-knappen nede i højre side af din Galaxy S6 og volumen nede-tasten. Hold samtidig nede i syv sekunder. Hvis din enhed blev frosset, vil den sandsynligvis bare genstarte som forventet, og du vil være tilbage til at bruge din enhed i sekunder som intet nogensinde sket. Det kan dog også genstarte i en vedligeholdelsesstart-tilstand som vist ovenfor.

Herfra kan du genstarte din enhed normalt eller gøre en fabriksdata reset (som sletter alt), så pas på. Opstart i sikker tilstand vil deaktivere tredjepartsprogrammer, hvis en af ​​dem forårsagede problemerne. Andre muligheder omfatter at slukke for telefonen eller starte debug-tilstand for udviklere. Spring over alt det, og bare genstart din telefon.

Du kan styre denne menu med volumen op / ned tasterne, og for at vælge en indstilling rammes den dedikerede hjemme-knap eller strøm. Pas på, at du ikke foretager en fabriksnulstilling, og bare genstart din enhed. Det er alt der er til det.