Sådan ser du din Spotify # 2018Wrapped Top Songs & Stats - Artikler

Sådan ser du din Spotify # 2018Wrapped Top Songs & Stats

Det er utroligt nemt at se dine bedste kunstnere, sange og andre Spotify-statistikker med webstedet # 2018Wrapped Spotify.

Dette vil fortælle dig, hvor meget musik du har lyttet til i 2018 på Spotify, detaljerede statistikker om dine lyttevaner og andre flotte detaljer.

Du kan også få adgang til din top 100 sange spilleliste for 2018 og en cool Tastebreakers playliste med kunstnere og sange uden for det, du normalt lytter til, så du kan udvide dine horisonter i 2019.Se din #SpotifyUnwrapped statistik med denne side.

Spotify Top Songs of 2018 og Tastebreakers afspilningslister vises i Spotify-appen, men du skal logge ind på # 2018Wrapped hjemmeside for at se mere detaljerede statistikker. For at få yderligere oplysninger skal du være en Spotify Premium-abonnent.

Dette er en officiel Spotify-tjeneste, som du skal logge ind for at kunne bruge. Du kan logge ind med din Spotify-konto eller med Facebook og få personlig statistik.

  • For at komme i gang skal du gå til Spotify Wrapped.
  • Log ind, når du bliver bedt om det.
  • Vent til statistikken til at generere.
  • Rul gennem for at se, hvad du lyttede til i 2018.

Du kan dele dele af dette i slutningen, eller du kan tage et skærmbillede af et hvilket som helst af siderne og dele det på sociale medier.Se hvor mange minutter du lyttede til Spotify, hvem du lyttede til mest og mere.

Når du bruger denne funktion, kan du klikke på afspilningsikonet øverst til højre for at lytte til den sang eller kunstner, der vises på den stat, du kigger på.

Du kan se Top 100 Spotify Songs til dig i 2018 og de Tastebreakers, som du kan spille på den pågældende side eller i din app. Hvis du vil dele den nøjagtige afspilningsliste, kan du også gøre det i Spotify-appen.