Sådan genstarter du en frossen Google Pixel 2 & Pixel 2 XL - Artikler

Sådan genstarter du en frossen Google Pixel 2 & Pixel 2 XL

Denne vejledning forklarer, hvordan du nulstiller en frossen Google Pixel 2 eller Pixel 2 XL. Hvis din nye telefon ikke reagerer eller virker sjov, så løser du det. Googles nye Pixel har masser at elske, men det er ikke perfekt. Nogle vil stadig løbe ind i problemer. Følg vores hurtige trin i stedet for at tage det til en transportvirksomhed for at få hjælp.

Som de fleste enheder, der blev udgivet i 2017, er Pixel 2 vandtæt og fuldstændig forseglet. Det betyder, at batteriet ikke kan fjernes, hvis du skal genstarte en frossen telefon.

Læs: 20 Best Pixel 2 XL Tasker

De fleste mindre problemer kan nemt løses ved en simpel genstart. Det er dog ikke altid en mulighed. Nogle gange stopper en telefon helt eller er den frosset. Hvis du står over for det problem, hjælper vores instruktioner nedenfor dig med at rette det på få minutter.Sådan genstarter du en frosset pixel 2 eller pixel 2 XL

Mange telefoner giver ejerne en lille besked om denne proces, men Google gør det ikke. Det betyder at du er i mørket og sidder fast og leder efter svar, hvis du løber i problemer. Når det er sagt, vil en hurtig knapkombination nulstille eller genstarte Pixel 2 og 2 XL inden for få sekunder.

Hvis din telefon holder op med at svare eller er helt frosset, skal du trykke på og holde tænd / sluk-knapperne nede og holde den nede i 7-8 sekunder.Den samme tastekombination tager et screenshot også. Du skal ikke bekymre dig om det, skal du blot trykke på begge knapper og holde dem nede i 7-8 sekunder, og det genstarter. Dette fungerer også, når telefonen er helt frosset, eller skærmen er sort. Det er en hård nulstilling og fungerer i enhver situation.

Når du holder knapperne nede nok, ser du den slukke, føler telefonen vibrere, så genstarter du og starter op igen til fuld arbejdsstilling.

Du mister ikke data eller oplysninger fra telefonen. Dette er ikke andet end at genstarte telefonen, kun du tvinge det til at genstarte. Når det er sagt, vil alle apps eller browservinduer, der var åbne, lukke. Nogle apps vil miste fremskridt, men det er det.

Læs: 8 Bedste Google Pixel 2 Screen Protectors

Nu er vi alle færdige. Din telefon skal fungere fuldt efter genstart. Fortsæt med at gøre, hvad det var før det frøs eller begyndte at fungere sjovt. Hvis dette problem fortsætter med at overflade, skal du overveje at se, om en bestemt app forårsager problemet. Hvis ja, prøv at geninstallere det. Før du går, skal du kigge på vores oplysninger om Pixel 2-problemer og hvad du behøver at vide.