Sådan sender du hurtigt meddelelser i iOS - Artikler

Sådan sender du hurtigt meddelelser i iOS

Her er en vejledning om, hvordan du hurtigt frem Beskeder på iOS. Meddelelser bliver en af ​​vores mest anvendte kommunikationsmetoder, og når medierne ofte sendes til os, vil vi måske frem det på en anden kontakt.

Kopier og indsæt er den sædvanlige metode til deling endnu inden for meddelelser, Apple har inkluderet en måde at videresende meddelelser lige fra i appen.

Sådan sender du hurtigt meddelelser i iOS

Her er trinene til at videresende en meddelelse i iOS.

Se ovenstående video for en gennemgang af viderestilling af meddelelser i appen Beskeder på din iPhone.

Hurtigt videresend meddelelser og links

Når du er inden for en given besked tråd og du modtager et link eller en adresse eller en besked, som du gerne vil frem, du kan hurtigt gøre det med nogle få vandhaner. Tap og holde på meddelelsen for at afsløre reaktion ikoner såvel som Kopi dialogboksen herunder herunder teksten Mere.Tapping Mere vil tillade dig at vælge beskeder ved at trykke på cirkler ved siden af ​​dem. Når du er tilfreds med dit valg, skal du kigge på bund ret af din skærm. Du vil se en pilikon som repræsenterer Frem. Ved at trykke på dette åbnes en ny besked vindue hvor du kan udpege det kontakt hvem vil modtage dette fremad.Du vil også bemærke i fremadvinduet, den Papirkurv ikon nederst til venstre. Dette er også skærmen, hvor du kan selektivt slette Beskeder ved at anvende den samme metode til at vælge de bobler, der svarer til meddelelsen.Videresendelse af beskeder er meget hurtig og smertefri proces på iOS og er meget gavnlig for at dele information mellem venner og familie. Der er ofte gange, når vi skriver adresser ud eller links, og de forkerte oplysninger gives. Videresending vilje sikre Det samme indhold sendes til din modtager, og at der ikke er nogen pause i kommunikation.