Sådan forbereder du på uchartede 4 beta - Artikler

Sådan forbereder du på uchartede 4 beta

PS4 Uncharted 4 beta er her, og hvis du vil spille rigtigt, når den er frigivet til din region, vil du gerne lave nogle forberedelser lige nu.

Tidligere i år meddelte Naughty Dog og Sony planer om at være vært for en Uncharted 4 beta forud for spillets udgivelsesdato i marts. Betaen vil ikke indeholde single player-delen af ​​spillet, men vil i stedet fokusere på multiplayer-aspektet.I dag skitserede Sony vigtige oplysninger om Uncharted 4 beta, herunder specifikke detaljer om kortene, Sidekicks og spilletilstanden, der vil blive vist. Det detaljerede detaljerede oplysninger om Uncharted 4 release dato.

Uncharted 4 beta begynder i dag for nogle regioner, i morgen for andre. Sony og Naughty Dog tager en forskudt tilgang til betaen, og den vil gradvist ramme regioner rundt om i verden i løbet af de næste 24 timer.

Med Uncharted 4 beta her, vil vi gerne gå igennem nogle ting, du skal gøre for at forberede dig selv og din PS4 til udgivelsen.

Free Up Space

Uncharted 4 multiplayer beta er stor. Big game betyder stor fil og Naughty Dog siger, at downloaden bliver 7 GB større.Hvis du har masser af spil og andet indhold på din PS4, vil du gerne kigge på dit lagerplads for at se, om du har plads til betaen. Hvis du ikke gør det, vil du gøre plads ved at slette filer eller gemme dem på en anden harddisk.

Fordi dette er en så stor fil, kan du midlertidigt tilslutte din ethernet-kabel til bagsiden af ​​PS4'en. En kablet forbindelse kan hjælpe dig med at få filen hentet lidt hurtigere end en trådløs forbindelse.

Sørg for, at du har en gyldig Gem data

For at få adgang til betaversionen skal du have købt The Nathan Drake Collection til PS4. Spillet kommer ikke med en kode. I stedet simpelthen:

  • Indsæt Uncharted: Nathan Drake Collection spil disken i PlayStation 4
  • Fremhæv Uncharted: Nathan Drake Collection spilikonet
  • Vælg 'Oversigt'
  • Vælg Uncharted 4 Multiplayer Beta Tile og tryk på X-knappen for at starte din download fra PlayStation Store

Du skal også bruge "gyldig program gem data fra Uncharted: Nathan Drake Collection gemt i systemlager." Sørg for at du har det, før du forsøger at downloade eller køre betaen.

Tjek dit PS Plus-medlemskab

Uncharted 4 beta kræver et PS Plus-medlemskab. Det er en online-tilstand, så det kommer ikke så meget af en overraskelse.

Nu ville det være en god tid at se på din konto og sørg for at den stadig er aktiv. De fleste af jer sandsynligvis automatisk forny, men nogle af jer måtte opleve, at din PS Plus-konto ikke længere er aktiv. Vi havde dette sket for os et par måneder tilbage.Fornyelse af dit abonnement vil kun tage et par minutter, men du vil gerne sikre dig, at du får den bedste mulige løsning. Se dig om en PS Plus-aftale, før du forpligter dig til det fulde beløb, især hvis det kun er for denne beta.

Følg Naughty Dog

Dette er en beta, og det betyder, at der sandsynligvis vil være nedetid. Naughty Dog siger, at "der sandsynligvis vil være patches deployed, downtimes, genstart, og så videre."

For at holde dig ajour med de nyeste beta-oplysninger, vil du gerne følge deres konto på sociale medier. Du kan altid ufølge, når betaen slutter.

Udvikleren vil give et væld af oplysninger om beta inklusive planlagt nedetid. Hold dine øjne skrællet.

Deltag i forummet

Du vil også gerne blive bekendt med det officielle Uncharted 4 beta forum. Her kan du finde rettelser til spørgsmål og tips til selve spillet. Du kan også rapportere fejl, som du ser under beta-processen.

Bliv fortrolig med Uncharted 4 Beta

Og endelig vil du gerne kende til Uncharted 4 beta og dens funktioner. Sony har skitseret en masse beta-funktioner i dag, og de indeholder detaljer om loadout-elementer kaldet mysticals, Sidekicks, en multiplayer-butik, betapunkter, udfordringer, tegn og meget mere.

Beta omfatter to kort, Island og Madagaskar City, en spiltilstand (holddødsmatch) og flere figurer, herunder Nathan, Sully, Elena, Sam, Katherine Marlow og Lazarevic.