Sådan spiller du originale Xbox-spil på Xbox One - Artikler

Sådan spiller du originale Xbox-spil på Xbox One

Microsoft bringer oprindelige Xbox-spil til Xbox One snart. På grund af det kan du endelig spille Xbox-spil på Xbox One, Xbox One S og Xbox One X. Sådan spiller du originale Xbox-spil på Xbox One og alt, hvad du skal vide om opdateringen til Xbox One Backwards Compatibility Program .

Xbox One Backwards Compatibility-programmet begyndte som en måde at få spil lavet til Xbox 360 på Xbox One. I dag kan du købe hundredvis af Xbox 360-spil og spille dem på din Xbox One. Hvis du allerede ejer en digital kopi af spillet, vises spillet automatisk i dit bibliotek. Du kan indsætte din originale spildisk for at låse dem op.

Det er præcis, hvordan du spiller originale Xbox-spil på Xbox One-værkerne.Læs: Xbox One Backward Compatibility Detaljer

Når du kan afspille originale Xbox-spil på Xbox One

Microsoft annoncerede at tilføje originale Xbox-spil til Xbox One Backwards Compatibility-programmet på E3 2017. Opdateringen til programmet kommer imidlertid ikke til alle indtil 24. oktober. Det er da du kan begynde at lægge dine originale Xbox-spil på dit system.

Hvilke funktioner findes i originale Xbox-spil på Xbox One

De fleste originale Xbox-spil tilføjet til Xbox One Backwards Compatibility fungerer på samme måde som de gjorde den dag de blev udgivet. Hvert spil har historien tilstand, som spillerne spillede med den oprindelige titel. Hvis der var en fejl, der fungerede i den oprindelige version, har Microsofts hold forlod denne fejl intakt.Xbox One X og Xbox One X

Multiplayer spil har en stor ændring. Du kan ikke bruge Xbox Live Gold til at spille originale Xbox-spil med mennesker over internettet. Du skal bruge spilets System Link-funktion til at spille med andre mennesker i stedet. System link giver dig mulighed for at parre to Xbox One-konsoller sammen for at oprette dit eget mini multiplayer-netværk uden internetadgang.

Læs: Er Xbox Live Gold værd at købe?

Originale Xbox-spil skal fungere på samme måde som enhver anden titel på Xbox One. Det nye spil gemmer, at du opretter til dine originale Xbox-spil, vil synkronisere mellem konsoller, når du logger ind. Du kan fange skærmbilleder og dele videoklip fra dem også.

Sådan spiller du originale Xbox-spil på Xbox One på disken

At afspille dine originale Xbox-spil på Xbox One er nemt, når du har en disk. Tag spillet ud af sit tilfælde og indsæt det i Blu-Ray-drevet på din Xbox One, Xbox One S eller Xbox One X. Hvis den er tilgængelig i programmet, og du har forbindelse til Xbox Live, downloader konsollen din en digital version af spillet for dig at spille. Du skal indsætte den pågældende disk hver gang du vil spille. Programmet baglæns kompatibilitet konverterer ikke fysiske spil til digitale spil, som du kan afspille uden en disk.

Læs: Sådan spiller du Xbox 360-spil på Xbox One

Sådan får du originale Xbox-spil til at spille på Xbox One

Hvis du ikke har originale Xbox-spil at spille på Xbox One, skal du udforske GameStop, eBay og Amazon. Hver af disse websteder sælger spil til den originale Xbox. Du kan også købe digitale kopier af originale Xbox-spil fra Microsoft Store-appen på din konsol, der begynder den 24. oktober.

Hvilke originale Xbox-spil kan du spille på Xbox OneDesværre gælder Xbox One Backwards-kompatibilitet ikke for alle originale Xbox-spil. Som med Xbox 360-spil, skal titler forbi Microsofts test og selskabet har brug for tilbud på plads med spillets udgiver at tilbyde dem til salg igen.

Der er 13 originale Xbox-spil, du kan spille på Xbox One i dag.

 • Sort
 • BloodRayne 2
 • Crimson Skies: High Road to Revenge
 • Død til rettigheder
 • Fuzion Frenzy
 • Gribet af ghoulierne
 • Ninja Gaiden Black
 • Prince of Persia: Tidens Sands
 • Psychonauts
 • Rød fraktion 2
 • Sid Meiers Pirater!
 • Star Wars: Ridders of the Old Republic
 • Kongen af ​​Fighters Neowave

Igen deltager alle disse spil i den eksisterende Xbox One Backwards Compatibility-line-up. Det indeholder allerede hundredvis af spil, og Microsoft tilføjer altid flere. Selvom et originalt Xbox-spil, du ønsker, ikke er i programmet i dag, kunne virksomheden tilføje det i fremtiden.

8 Bedste gratis Xbox-spil: januar 2018

WarframeMange fri-til-play-spil drejer sig om strategi eller civilisationsbygning. Warframe er et af de gratis Xbox-spil, som du kan downloade nu, der ikke gør det. Det er en tredje person shooter.

Tenno har lige vågnet efter århundreder af at sove i stasis. Warframe tager sit navn fra de dragter, som Tenno bruger til at kæmpe med spillets andre løb. Der er Greiner, som er kloner af mennesker. Corpus tilhører et teknologibedrift med masser af robot innovation til deres rådighed. Sentienter består af en fremmed race, der er tilbage til kamp.

Warframe har både spiller-vs-player kamp og en single player oplevelse.

Download Warframe fra Xbox Store