Sådan installeres Galaxy S9 Android Pie Update lige nu - Artikler

Sådan installeres Galaxy S9 Android Pie Update lige nu

Den officielle Samsung Galaxy S9 Android Pie udgivelse er stadig uger væk, men der er en måde at få det nye operativsystem til at køre på flagskibet, forudsat at du har lidt tid, tålmodighed og dygtighed.

Samsung testes efter sigende Android 9.0 Pie på Galaxy S9, men det betyder ikke, at den officielle udgivelse er lige rundt om hjørnet.

Galaxy S8 Android Oreo opdateringen dukkede op i test omkring samme tid sidste år, men vi så ikke en beta til november. Den officielle Galaxy S8 Oreo udgivelsesdato landede ikke før i begyndelsen af ​​2018.

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9 + ejere har en vente på deres hænder, men dem, der ikke ønsker at vente på, har muligheder.Der er en måde at få Android Pie op og kører på en Galaxy S9 eller Galaxy S9 + lige nu. Desværre er processen ret involveret og ikke uden problemer.

I modsætning til en tidligere lækage er dette den officielle Galaxy S9 Android Pie opdatering fra Samsung. Før du bliver for spændt, bemærk at opdateringen stadig er i sine tidlige stadier, så det kan medføre store problemer på din telefon.

Når det er sagt, arbejder den ufærdige software sammen med Galaxy S9 / Galaxy S9 +, og det giver dig mulighed for at give Android Pie et spin, før Samsung frigiver den ægte deal.

Sådan installeres Galaxy S9 Android Pie Update

Opdateringen er i øjeblikket begrænset til Snapdragon-powered Galaxy S9 og Galaxy S9 + modeller. Hvis du ikke ved, hvilken Galaxy S9 model du ejer, kan du bruge en app som CPU-Z til hurtigt at finde ud af, hvilken model og processor du har om bord.

Før du går igennem med processen, vil du gerne sikre dig, at alle dine data er sikkerhedskopieret, fordi der altid er en chance, at noget går tabt i shuffle. Du kan gøre dette via Samsung Smart Switch eller Samsung Cloud.

Når du er helt sikkerhedskopieret, vil du gerne gå videre til disse instruktioner på SamMobile eller disse instruktioner påXDA-udviklere og følg dem nøje.

Hvis vejledningen ikke giver mening, eller hvis du føler dig lækker, vil du undgå at installere denne software. Det kan være mere problemer end det er værd.

Der er flere kendte problemer med Galaxy S9 + 's version af softwaren. Det fremadvendte kamera virker ikke, og AR-emoji vil kollidere. Du kan også forvente en række præstationsproblemer.

Ifølge XDA-udviklere, disse problemer er ikke til stede på Galaxy S9s version af Android 9.0 Pie.Hvis du er på hegnet om at gøre et tidligt skridt til Android Pie, er det nogle få grunde til, at du bør, eller måske ikke, installere denne version på din Galaxy S9 eller Galaxy S9 +:

Hvem skal installere Android Pie lige nu

  • Uhøflige Galaxy S9 brugere, der ikke ønsker at vente måneder for Samsungs officielle version af Android Pie. Husk, det kan tage måneder at nå din enhed.
  • Dem, der føler sig trygge installeret lækket software.

Hvem skal ikke installere Android Pie lige nu

  • De, der føler sig ubehagelige med en del eller alle de manuelle installationsanvisninger.
  • Dem, der hader at beskæftige sig med problemer.
  • Dem, der ikke ved, hvordan man korrekt nedgraderer til Oreo. Udvikleren siger nedgradering vil være svært.

Da Samsung gør fremskridt bag kulisserne, bør vi se mere stabile versioner af Android Pie lækage til Galaxy S9 og Galaxy S9 +.

I øjeblikket skal de fleste Galaxy S9-brugere blive sat på den officielle Android Oreo-software.

Samsung Android Pie Udgivelse: 6 ting at forvente og 3 ikke til

Forvent Android Pie at komme lidt hurtigere end Oreo


Det er ikke ombord på Galaxy S8 / Galaxy Note 8 / Galaxy S7 Android Oreo opdateringer, men Googles Project Treble, en af ​​Oreo's vigtigste ingredienser, er om bord på Galaxy S9 og Galaxy S9 +, og det er gode nyheder.

I en nøddeskal er Project Treble's mål at reducere mængden af ​​tid, det tager for virksomhederne at frigive store Android-softwareopdateringer. Dette er naturligvis et stort problem med Samsung og dets Galaxy-smartphones.

Android Oreo begyndte at løbe ud for Pixel og Nexus-enheder tilbage i august 2017. Samsungs første Android Oreo-opdatering landede i begyndelsen af ​​2018.

Ifølge Google "separerer Project Treble leverandørens implementering (enhedsspecifik software på lavere niveau skrevet af siliciumproducenter) fra Android OS-rammen via en ny leverandør grænseflade." Et formelt leverandørinterface findes ikke i tidligere versioner af Android.

Så hvad betyder Project Treble for Galaxy-enheder som Galaxy S9, der følger med Project Treble? Det betyder, at Samsung vil kunne frigive Android-opdateringer uden at skulle vente på sine chipproducenter (Qualcomm) for at sende en opdatering. Og det kunne betyde en meget hurtigere Android Pie-opgradering til Galaxy S9 og andre Galaxy-enheder.

Qualcomm har også lovet "hurtig kommerciel tilgængelighed af den næste version af Android." Firmaet siger, at "ved tidlig adgang til Android P, har Qualcomm Technologies optimeret sin software på Snapdragon 845, 660 og 636 Mobile Platforms for at sikre, at OEM'er kan opgradere til Android P på tidspunktet for lanceringen." Galaxy S9 og Galaxy S9 + bruger begge Qualcomms Snapdragon 845 chip.

Samsung har efter sigende begyndt at arbejde på Galaxy S9 Oreo opdateringen i de fleste regioner rundt om i verden, et tegn på, at en frigivelse rent faktisk kunne komme hurtigere end Oreo. En tidlig version af opdateringen har også lækket ud for Galaxy S9 og Galaxy Note 9.

Vi tror på det, når vi ser det, men dagene for at få Android-opdateringer måneder og måneder efter at Nexus og Pixel-enheder kunne ende med Android 9.0 Pie.