Sådan repareres dårlig iOS 10.2.1-ydeevne - Artikler

Sådan repareres dårlig iOS 10.2.1-ydeevne

iPhone- og iPad-brugere fortsætter med at klage over dårlig iOS 10.2.1-ydeevne. Heldigvis bør du kunne løse disse problemer uden at skulle gå til din lokale Apple Store.

Apples opdatering af iOS 10.2.1 har været ude i flere uger nu. Mens mange iPhone- og iPad-brugere har en god oplevelse på den nuværende version af iOS 10, kæmper andre med underligt batteridræn, busted connectivity, lag, lockups og genstart.

IOS 10.2.1-problemer er fortsat et problem for dem, der har valgt ikke at installere Apples nye iOS 10.3-opdatering.Løsning af iOS 10.2.1-præstationsproblemer kan være vanskelig for nogle af jer. Andre kan måske løse dem om et par sekunder. Du ved ikke, før du forsøger.

Sådan forbedres iOS 10.2.1 Performance

I dag vil vi skitsere nogle potentielle rettelser til iOS 10.2.1-præstationsproblemerne, der plager iPhone, iPad og iPod touch.

Nogle af disse tips vil kræve masser af tid. Andre du kan prøve fra dit skrivebord på arbejde eller dit skrivebord i skolen.

Sådan repareres dårligt iOS 10.2.1 batterilevetid

Hvis dine iOS 10.21-ydelsesproblemer er relateret til din enheds batterilevetid, skal du se på vores liste over tips til forbedring af batteriets levetid for iOS 10.

Sådan Fixes dårlig iOS 10.2.1 Forbindelse

Hvis dine problemer er relateret til forbindelse (Wi-Fi, Bluetooth osv.), Skal du se vores dybdevejledning til fastsættelse af iOS 10-forbindelse.

Genstart din enhed

Hvis du ønsker at fremskynde din iOS 10.2.1-drevne enhed eller lave en tilfældig brugergrænse, er der et par ting at prøve.

Prøv først en simpel genstart. Tænd din enhed, og tænd den igen for at se, om det forbedrer dets ydeevne. Hvis du ikke havde genstartet din iPhone eller iPad i et stykke tid, kan du se et godt boost.

Opryd din enhed

Hvis din iPhone eller iPad nærmer sig kapacitet, er det nok en god idé at gøre nogle forårsrengøring.

På den tid, du har ejet din enhed, er der en god chance for at du har opsamlet en masse filer og apps, du ikke længere bruger. De er bare der og tager plads.

At reducere mængden af ​​data, der er gemt på din enhed, kan resultere i en hastighedsforøgelse, så det er absolut et skød værd. Advarsel, det kan være en ekstremt kedelig proces.For at få et håndtag på, hvad der tager plads på din enhed, skal du gå ind i dine indstillinger> Generelt> Opbevaring og iCloud-brug og vælge Administrer lagring. Du får hurtigt se, hvad der tager op på, hvad der er på din enheds interne lager.

Slet efter behov. Og hvis du finder noget, du vil beholde, skal du overveje at aflæse det til dit iCloud-lagerplads.

Stop automatisk downloads

Nedlasting af automatisk appbutik er en fantastisk funktion, hvis du er forfærdelig ved at holde dine apps opdaterede. Problemet er, det er en ressource hog til tider, da det gør din enheds CPU arbejde. Dette kan medføre batteriudslip eller andre ydeevneproblemer.

Deaktivering af automatiske downloads i iOS 10.2.1 er nemt. Gå til Indstillinger> iTunes & App Store. Når du er der, skal du skifte omskifter for at slukke for opdateringer, der er placeret i afsnittet Automatiske overførsler.

Stop baggrundsopdatering

Hvis du har baggrundsopdatering aktiveret på din enhed, opdateres dine apps med nye oplysninger i, ja baggrunden. For eksempel vil dit Facebook-feed løbende blive opdateret uden at skulle åbne appen.

Det er en nifty-funktion, men det kan have en negativ indvirkning på enhedens ydeevne. Det er værd at lukke ned, hvis du bemærker problemer på iOS 10.2.1.

For at forsøge at hjælpe din enheds CPU, skal du gå til Indstillinger> Generelt> Baggrundsappopdatering og slukke for den. Du kan også vælge at gå ned i din liste over apps en-til-en og foretage et valg fra sag til sag.

Reducer bevægelseseffekter

Hvis du ser lag som hakkete animationer og overgange, kan du prøve at tænde to funktioner begravet i iOS 10.2.1s indstillinger. Den første er Motion Effects.

iOS 10 giver dig en følelse af dybde, når du vipper din enhed, og når du åbner og lukker dine forskellige applikationer. Det er nifty, men det kan forårsage problemer på din enhed.

At reducere disse bevægelseseffekter kan udglatte ydeevnen. For at reducere bevægelseseffekter går du til Indstillinger> Generelt> Tilgængelighed og veksle Reducer bevægelse til.

Vær advaret, dette vil deaktivere nogle funktioner som bobleeffekten i appen Beskeder.

Reducere gennemsigtighed

Mens du er i tilgængelighedsdelen af ​​dine indstillinger, kan du prøve at reducere gennemsigtigheden også. Dette vil reducere gennemsigtighed og sløring effekter.

Dette skal hjælpe din enheds processor, fordi der er en mindre grafisk opgave, det skal håndteres.

For at reducere gennemsigtighed skal du trykke på Forøg kontrast og derefter trykke på skiften for at tænde funktionen Reducer gennemsigtighed.

Prøv iOS 10.3 Update

Hvis du har det godt med at opgradere din enhed til den nyeste iOS-software, kan du prøve at downloade opdateringen af ​​iOS 10.3.

iOS 10.3 er en milepæl iOS-opdatering, hvilket betyder, at den leverer en blanding af nye funktioner, tweaks og fejlrettelser.

iOS 10.3 indeholder forbedringer for nye og gamle iPhone-modeller. Og det gør opdateringen til iOS 10.3 til en attraktiv mulighed for dem, der søger hjælp til ydeevne, især på en ældre enhed. Vi har bemærket dramatiske gevinster på iPhone 5.

For mere information om iOS 10.3 opdateringen, se vores dækning. Det hjælper dig med at beslutte, om installationen af ​​iOS 10.3 beta er det rigtige skridt for dig og din enhed.

Du kan nedgradere tilbage til iOS 10.2.1, hvis iOS 10.3 ikke forbedrer ydeevnen for dig.

Start fra begyndelsen

Hvis intet her hjælper, og du ikke kan finde en løsning andetsteds, kan det være på tide at afsætte noget tid til at starte over fra bunden.

Hvis du ikke vil eller ikke kan vente med at tage enheden til en Apple Store, kan du prøve at slette alt på din enhed. Dette har været kendt for at have en positiv effekt på ydeevne, især på ældre enheder som iPhone 5s og iPhone 5.

Før du nulstiller din telefon til fabriksindstillingerne, vil du sikre dig, at du er helt sikkerhedskopieret. Du skal også afsætte en time eller to fritid for at sikre, at processen går som planlagt.

Hvis du har bakket op på alt, og du er klar til at tørre din enhed ren, skal du gå ind i Indstillinger> Nulstil> Slet alt indhold og indstillinger for at komme i gang.

3 grunde til ikke at installere iOS 10.3.3 og 9 grunde du bør

Installer iOS 10.3.3 Hvis du vil have bedre sikkerhed


Hvis du sætter pris på din sikkerhed, vil du overveje at overveje at downloade opdateringen af ​​iOS 10.3.3 på din iPhone, iPad eller iPod touch.

iOS 10.3.3 indeholder 24 sikkerhedsrettelser, der behandler sårbarheder, der plager kontakter, meddelelser, meddelelser og Safari.

Den indeholder også en patch til en potentielt farlig Wi-Fi-udnyttelse, der hedder "Broadpwn." Denne patch alene er en stor grund til at installere iOS 10.3.3 lige nu eller i den nærmeste fremtid.

Hvis du ikke kunne downloade tidligere versioner af iOS, vil din iOS 10.3.3-opdatering give endnu flere sikkerhedsfunktioner.

Hvis du bestod iOS 10.3.2, leverer iOS 10.3.3 23 ekstra sikkerhedsrettelser til potentielt farlige problemer.

Hvis du hoppede over iOS 10.3.1, vil din iOS 10.3.3 opdatering bringe sin ensomme sikkerhedsrettelse. Hvis du hoppede over iOS 10.3, vil iOS 10.3.3 bringe sin monsterliste over patches til din enhed.

IOS 10.3-opdateringen leverede over 60 kendte patches til potentielle udnyttelser. Det er vigtigt, selv for en milepæle opgradering.

Hvis du har sprunget over opdateringen af ​​iOS 10.2.1 og / eller iOS 10.2-opdateringen, bringer iOS 10.3.3 deres sikkerhedspatcher med den. IOS 10.2.1-opdateringen havde 14 vigtige patches om bord. Du kan se dem alle rigtige her.

Hvis du ikke har installeret Apples iOS 9.3.5-opdatering, vil iOS 10.3.3 også medbringe de tre vigtige sikkerhedsrettelser, den leverede sidste år. Disse patch op alvorlige sikkerhedsproblemer, der potentielt kunne udsætte dine opkald, kontakter, tekster og e-mails.

Disse patches øger sikkerheden på din iPhone, iPad og iPod touch og gør dem ideelle til dem, der gemmer følsomme filer / data på din enhed.