Sådan installeres gratis Windows 10 Upgrade Now - Artikler

Sådan installeres gratis Windows 10 Upgrade Now

Fastsættelse af noget så ødelagt som de tillidsproblemer, som brugere havde med Microsoft efter frigivelse af Windows 8 tager tid. Tid så ærligt, Microsoft har bare ikke. I en verden, hvor økosystemet er, hvad der definerer hvordan folk tænker på din virksomhed, skulle Microsoft være ambitiøs og modig. Ambitiøse og modige er to perfekte måder at beskrive den gratis Windows 10-opgradering, som Microsoft frigjorde på bærbare, desktop og tabletbrugere i sommer.

Fuldt vil Microsoft levere opdateringer til Windows 10-enheder uden oplader i årevis.Operativsystemet indeholder opdateringer til stort set alt, hvad brugere møder dagligt i Windows. Windows Store-apps overgår ikke hele din skærm, Mail og Kalender er ikke rangkatastrofen, de var i tidligere versioner af Windows. Sådan installeres den gratis Windows 10-opdatering nu og få disse og de andre fordele, som operativsystemopdateringen giver


Før vi begynder

For disse brugere, der ønsker at få den gratis Windows 10 opgradering hurtigst muligt, oprettede Microsoft Windows Download Tool.

Enhver, der opgraderer flere pc'er til Windows 10, kan bruge Windows Download Tool til at oprette en dvd eller et flashdrev, som derefter opgraderer deres systemer. Værktøjet fungerer også for alle, der bare vil opgradere deres pc nu i stedet for at vente til senere, når de bliver bedt om af Windows Update. Hvis du har en ægte version af Windows 7 eller Windows 8.1, skal denne proces være smertefri. Hvis du ikke gør det, skal du overveje andre muligheder - inklusiv køb af et flashdrev, der er lastet med Windows 10 direkte fra Amazon.

Gå til pc'en, du vil opgradere og hente Windows Download Tool herfra. Der er to versioner, en til 64-bit computere og en anden til 32-bit computere. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal bruge til systemegenskabsområdet i Computer. Åbn fanerne øverst i vinduet.Sammen med dine processoroplysninger skal du se en note, der beskriver, om din pc er 32-bit eller 64-bit.Fordi du laver en in-place opgradering, behøver du ikke et USB-flashdrev eller en dvd til at sætte opgraderingen på. Når det er sagt, skal du bruge noget ledig plads på din enhed. Downloaden tager ca. 4 GB lagerplads op. Har 10 GB opbevaring klar på din enhed, hvis du kan.

Du skal helt sikkert sikkerhedskopiere dine fotos, videoer, musik og film, før du bruger Windows Download Tool. Dine ting bliver ikke slettet, men det er aldrig forkert at være sikker på dine data.

Klik Løb.Vælg nu Opgrader denne pc fra menuen og hit Næste.Din pc begynder straks at downloade den gratis Windows 10-opgradering til dig. Microsoft siger, at du kan fortsætte med at bruge din pc, mens download og forberedelse alle sker i baggrunden. Det er dog kun delvis sandt. Afhængigt af din internetforbindelse kan du muligvis ikke gennemse websites, mens downloadingen sker.Følg blot resten af ​​vejledningen på skærmen, der vejleder dig gennem installationsprocessen, og du skal gøre med din gratis Windows 10-opgradering inden for den næste time eller deromkring.

Folk kolliderer for at få den gratis Windows 10-opgradering, fordi den løser problemer, de havde med Windows 8, og tilføjer funktioner, der tidligere ikke var set i Windows før. Nye lagerværktøjer giver dig mulighed for hurtigt at finde ud af, hvad der fylder hele dit rum. Snap Assist og virtuelle desktops gør multitasking bedre i Windows 10 end det nogensinde har været før. Microsoft har nedbrudt væggen mellem sin mus og touch-oplevelse, blander dem sammen til noget, der er langt lettere at bruge end Windows 8 og Windows 8.1

Held og lykke med Windows 10. Udover at tilføje startmenuen tilbage tilføjer Windows 10 i Microsofts Cortana personlig assistent, bedre apps til at få tingene gjort, og en kombineret butik, der sælger, apps, musik, film og video. For mere om alle de forskellige funktioner checkout vores Windows 10 Review.

Windows 8 vs Windows 10: 10 Ændringer du behøver at vide

Windows 8 vs Windows 10: Prissætning og opdateringer


Hvis du kører Windows 8 Home og Windows 8 Professional, får du gratis opdatering til Windows 10. Det er op til dig, hvis du vil installere opgraderingen. Hvis du beslutter dig for at gøre opgraderingen, får du mulighed for at gå tilbage til Windows 8 for en solid måned. Du får også regelmæssigt opdateringer af operativsystemer.

Windows 8 gav dig mulighed for at vælge hvilke opgraderinger du ønskede manuelt. Windows 10 gør det ikke, det vil opgradere sig selv, og du kan ikke være selektiv om hvilke opdateringer der er installeret. Microsoft forsøger at holde Windows-pc'er sikre. Det er en velkommen ændring fra manuelle opdateringer.