Sådan får du bedre MacBook Sound mens du rejser - Artikler

Sådan får du bedre MacBook Sound mens du rejser

MacBooks tilbyder anstændig lyd, når du spiller film og musik, men det er bestemt ikke den bedste oplevelse. Sådan forbedrer du lyden af ​​din MacBook, mens du er ude på farten.

Uanset om du bor på et hotel eller et vennerhus, har du måske lyst til at se en film på din MacBook. Det er naturligvis mere ideelt at se det på et fjernsyn, men når du er væk hjemmefra, kan du ikke altid have den luksus.

Det er derfor, at se film på din MacBook er den næstbedste mulighed, men højttalerne på de fleste bærbare computere er bare ikke så store. MacBook-højttalere er forbedret kraftigt i løbet af de sidste par år, men du får stadig den velkendte "tinny" lyd fra højttalerne, hvilket betyder, at du ikke rigtig kan opleve lydens fulde rigdom, mens du er ude af huset.

Heldigvis er der nogle få måder, du kan give din MacBook et tiltrængt boost til lydudgangen, fra at få en Bluetooth-højttaler til bare at bruge et godt par hovedtelefoner til at lytte. Du behøver ikke længere at stole på de irriterende bærbare højttalere.

Bluetooth højttalere

Måske er den bedste mulighed for at forbedre lyden på din MacBook at få en Bluetooth-højtaler, der har en anstændig lydkvalitet. Det gode ved dette er, at der er masser af Bluetooth-højttalere at vælge imellem. Populariteten af ​​Bluetooth-højttalere i de sidste par år har skabt en boom af sådanne produkter i den tidsramme, hvilket er godt for forbrugerne.

Bluetooth-højttalere giver dig mulighed for at tilslutte din MacBook til højttaleren trådløst og samtidig levere meget bedre lyd fra din MacBook, end hvad de indbyggede højttalere kan klare.

Men da der er så mange Bluetooth-højtalere at vælge imellem, kan det være svært at afgøre, hvilke der er værd at din dollar. Heldigvis er der et par forskellige Bluetooth-højttalere, der skiller sig ud.Logitechs Ultimate Ears-serie er måske gå til Bluetooth-højttalere for at kigge på. Hvis du vil have en ultraportabel højttaler, er Logitech UE Mini Boom den mindste, du kan få, der stadig leverer rigtig god lydkvalitet, men prisen på $ 100 kan skræmme nogle købere væk.

Derfor anbefaler vi også AmazonBasics Mini Bluetooth højtalere, som også er meget bærbare, men kun koster $ 40. Godkendt, lydkvaliteten er måske ikke så god som Logitechs tilbud, men det er sandsynligvis langt bedre end de indbyggede højttalere på din MacBook.

Computer højttalere

Hvis du vil have eksterne højttalere, der faktisk er tilsluttet din MacBook, skyldes vi dig ikke, og der er også mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til denne kategori.Logitech Z130 højttalere er et sæt med 2,0 højttalere, der tilsluttes en stikkontakt til strøm og derefter tilsluttes i din MacBook via hovedtelefonstikket. De vil uden tvivl give dig bedre lydkvalitet, og for mindre end $ 20 kan du ikke rigtig slå dem. Kravet om et stikkontakt er måske ikke ideelt for nogle brugere.

Hvis du er en af ​​disse brugere, kan du i stedet få et par 2.0 højttalere, som du bare kan tilslutte til en USB-port. Disse Logitech S150 højttalere bruger USB til både strøm og lyd, og der er ingen andre kabler at håndtere. Hvis du har plads nok i din taske til at gemme dem, mens du rejser, ville de være ideelle højttalere til enhver bærbar opsætning.

Hovedtelefoner

Hvis det bare er du, der ser en film på din MacBook eller lytter til musik, så har du faktisk ikke brug for nogen form for eksterne højttalere, men snarere dine troværdige hovedtelefoner. Mest sandsynligt har du et par liggende rundt, som du kan bruge.Hovedtelefoner handler om den nemmeste måde at forbedre din MacBook's lydkvalitet på, da du helt kan omgå de indbyggede højttalere og placere et godt par dåser over hovedet.

Igen har du sandsynligvis allerede et sikkert par hovedtelefoner, men hvis ikke, er der bogstaveligt talt tusindvis at vælge imellem.

Virksomheder som Bose, Sennheiser og Shure fremstiller dyre høretelefoner af høj kvalitet, mens mærker som JVC, Sony, Philips og Panasonic har hovedtelefoner i alle prisklasser. Personligt er vi store fans af Sennheiser's billigere lineup, med HD 429 over-øret hovedtelefoner prissat til en rimelig $ 50.