Sådan får du en automatisk 6 måneders skatforlængelse (iPhone, iPad & Computer) [Form 4868] - Artikler

Sådan får du en automatisk 6 måneders skatforlængelse (iPhone, iPad & Computer) [Form 4868]

Det er skattedag og over hele landet er der en samling suk af udmattelse og løber rundt fra folk, der har ventet i sidste øjeblik for at få deres skatter færdige. Nå, hvis du er et af disse folk, skal du stoppe med at løbe rundt, få din iPhone, iPad eller laptop ud og fil for en automatisk 6 måneders skatudvidelse.

Vi vil vise dig, hvordan du indsender en skatteudvidelse på din telefon, og hvad betyder det præcist for dine skatter. Bedst af alt, du har stadig tid til at fil for en skatteudvidelse.

Hvad er en skatteforlængelse?

Hvis du ikke er klar til at få dine skatter færdige, kan du arkivere en gratis automatisk 6 måneders skatudvidelse på din telefon eller computer og flytte din skatningsdato tilbage til 17. oktober 2011. Der er et par fangster, som det faktum at du skal betale alle skyldige skatter lige nu, men hvis du har brug for mere tid til at få dine skatter i orden, er alt du skal gøre, spørge.

Sådan får du en 6 måneders skatforlængelse på iPhone og iPad

Appen, Taxsoftware.com 4868, er en 99 cent app, som giver dig mulighed for helt at fil for en skatudvidelse fra din iPhone, iPod Touch eller iPad.Fil til en 6 måneders skatforlængelse fra din iPhone

Det er nemt at arkivere for en automatisk skatteudvidelse. Vi viste dig, hvordan du gør dette i vores Skatværktøjs roundup, men Taxsoftware.com 4868 app gør det nemmere end nogensinde at udfylde IRS Form 4868 for at anmode om en automatisk 6 måneders skatudvidelse.

Sådan får du en 6 måneders skatforlængelse (online)

Hvis du har brug for at få en skatteudvidelse og ikke har en iPhone eller iPad praktisk, skal du gå over til FileLater, som hjælper dig igennem processen med at finde ud af om du skylder penge til IRS og går igennem e-arkivering til en 6 måneders skatudvidelse.

https://www.viddler.com/explore/FileLater/videos/1/

FileLater-tjenesten opkræver dig for noget, du selv kan gøre med formularen nedenfor, men du kan sætte pris på hjælpen og evnen til at e-fil til en udvidelse. Du får også en IRS-bekræftelse med FileLater-tjenesten.

Sådan får du en automatisk 6 måneders skatforlængelse (papir)

Hvis du vil gøre det selv, skal du bare downloade IRS Form 4868 fra Internal Revenue Service hjemmeside og udfylde det. Når du er færdig med denne relativt ligefrem form, skal du sende den til IRS med eventuelle skatter, du skylder. Årsagen til, at nogle personer som FileLater-tjenesten er, fordi det hjælper dig med at finde ud af om du skylder penge i år. Hvis du vil gå DIY-ruten, skal du bruge TurboTax Taxcaster-værktøjet til at finde ud af, om du skylder penge i år.IRS-formular 4868 - Skatteforlængelse

Hvad du behøver at vide om skatteudvidelser

Hvad er en skatteforlængelse? En skatudvidelse giver dig ekstra 6 måneder til at indgive dine skatter. Du kan fil til en ved hjælp af en række forskellige metoder, og forlængelsen ydes automatisk uden nogen sanktioner.

Hvornår går det? Du skal indgive din skatudvidelse inden udgangen af ​​april den 18. april.

Skal jeg stadig betale? Ja, du skal betale skønnede skatter senest den 18. april, som om du indgav normalt.

Hvad med min refusion? Hvis du får en refusion, vil indgivelse af en udvidelse forsinke din tilbagebetaling, indtil du arkiverer, men kan hjælpe dig med at undgå eventuelle straffe for forsinket arkivering.

Vil en skatteudvidelse øge mine chancer for at blive revideret? Nej, vi har talt med mange skattefagfolk, og den generelle konsensus er, at arkivering til en udvidelse ikke vil gøre dig mere tilbøjelig til at blive revideret.