Sådan Fix en Broken Apple Watch Screen - Artikler

Sådan Fix en Broken Apple Watch Screen

Mens Apple Watch har en skærm lavet af hærdet glas, der er sværere at bryde end almindeligt glas, er det noget, der stadig kan ske, hvis du ikke er forsigtig. Sådan repareres en ødelagt Apple Watch-skærm.

Entréniveauet Apple Watch Sport bruger Ion-X styrket glas for at forhindre ridser og skruer, der ellers kunne forekomme med normalt glas. Det rustfrit stål Apple Watch og Apple Edition bruger begge safir krystalglas på skærmen, hvilket er et meget hårdere glas end Ion-X.

Læs: 10 Fælles Apple Watch Problemer og løsninger

Men selv med denne slags teknologi, der beskytter skærmen, kan du til tider falde din Apple Watch eller slå den op i noget i den rigtige vinkel, der bryder skærmen og knuser glasset.Det er uheldigt, når det sker, men du kan ikke være helt uheldig. Sådan repareres en ødelagt Apple Watch-skærm, herunder nogle af de muligheder, du har, når det sker.

Har du AppleCare +?

Måske er en af ​​de vigtigste ting at få, når din Apple Watch skærm er AppleCare +. Dette er Apples egen garanti af sorter, der beskytter dig mod dyre reparationer, hvis du ved et uheld bryder din enhed.Hvis du bryder din Apple Watch skærm, kan du få den erstattet af Apple for en lille $ 69 for Apple Watch Sport og $ 79 for alle andre modeller.

Dette er en rigtig billig pris at betale for at få en skærm udskiftning, men du får kun to hændelser på din rekord, så brug dem klogt.

Hvis du ikke har AppleCare +, er du desværre heldig, men det er stadig en god ide at gå til Apple Store for at finde ud af, hvilke andre muligheder du har. Apple kan stadig erstatte skærmen for dig, men det vil koste dig nogle sekler - $ 229 for at være præcis.

Hvis du ikke har AppleCare + til din Apple Watch, og det har ikke været 60 dage siden du købte din Apple Watch, kan du stadig få AppleCare + lige nu.

Glem alt om DIY

Det er ikke helt umuligt at udskifte Apple Watch-skærmen, men det anbefales ikke. Selvfølgelig afhænger det helt af dit eget færdighedssæt, men det er sandsynligt, at du ikke har værktøjer, tålmodighed og viden til at erstatte en Apple Watch-skærm selv.

Det kan dog gøres, og der er nemme at følge instruktionerne på iFixit. Du skal bruge et par specialværktøj, og det er job, der ikke er gearet til svagt hjerte, så sørg for at du er helt positiv, at det er et projekt, du er komfortabel med at gøre.

Hvis ikke, er din bedste chance at tage den til Apple Store og betale $ 229 for at få skærmen udskiftet. Det er en hård pille at sluge, men det er virkelig din eneste mulighed, og i det mindste vil du ikke bruge mindst $ 350 for en helt ny Apple Watch.

50 + spændende ting, du kan gøre med Apple Watch

Besvar Opkald til Apple Watch


Du kan besvare et opkald på din Apple Watch ved at bruge det som en lille Bluetooth højttalertelefon. Du vil kun bruge dette til kortere opkald, fordi lydkvaliteten ikke er så god som når du taler på højttalertelefon på din iPhone.

Apple Watch giver dig kun mulighed for at besvare dine opkald på højttalertelefonen, så du vil ikke bruge det hele tiden. Det er meget praktisk, når du arbejder på et projekt eller optaget med dine hænder. Absolut være opmærksom på, hvor du tager opkald. Hvis du ikke vil tale på højttalertelefon, skal du ikke tale på din Apple Watch.

Hvis du køber den nye Apple Watch Series 3 med LTE, kan du endda ringe til Apple Watch uden din iPhone i nærheden. Dette kræver at tilføje uret til din plan for $ 10 om måneden. Du kan ikke svare på et FaceTime-videosamtale på Apple Watch.