Moshi ionslim 5K USB C Review - Artikler

Moshi ionslim 5K USB C Review

Moshi ionslim 5K batteripakke er en lille, kraftig genopladelig batteripakke, der indeholder en USB C-stik til opladning og genopladning samt en normal USB-port, så du kan oplade alle dine gadgets fra en enhed.

Med en aluminiumsdesign og kurvekanter ser ionslim batteripakken meget flot ud og glider nemt i lommen eller i lommen i en taske eller taske. Vores er altid i lommen i Moshi Arcus rygsæk.Batteriet indeholder et 5,150 mAh batteri inde, der gør det muligt at forlænge batterilevetid på din Galaxy S8, iPhone 7 eller enhver anden bærbar enhed, du har. Den leveres med en USB C til USB Et kabel til opladning, og du kan bruge andre USB C og USB A-kabler, når du skal bruge toppen. Der er ingen integrerede kabler, så du skal bære et kabel med dig på farten. Dette giver dig mulighed for at vælge et længere eller kortere kabel afhængigt af hvordan du bruger opladeren.

Dette batteri understøtter hurtig opladning og sætter 3A ud på 5V, hvilket vil hjælpe dig med at optimere dine enheder hurtigere end nogle budgetbatterier. Dette er især praktisk, hvis du ikke kan lide at bruge din telefon eller hovedtelefoner, mens de er bundet til en batteripakke.Forvent om to afgifter til din iPhone, Galaxy S8 eller LG G6 med dette backupbatteri. Den faktiske opladning afhænger af, hvor meget du bruger din telefon, mens den oplades. Du kan oplade alt hvad du har en USB-kabel til eller en USB C-ledning til. Selv om der er to porte, og begge vil oplade en enhed, kan du kun aktivt oplade en enhed ad gangen. Hvis du tilslutter en enhed til USB A-porten, og derefter tilslutter batteriet til en USB C-ledning for at oplade den, oplader denne forbindelse din enhed og batteripakken.Moshi ionslim 5k USB C bærbar batteripakkeProsUSB C opladning indbygget og skib med USB C-kabel. Nice design, stil og indeholder en knap for at tjekke power.Can Charge USB C og andre USB devices.Supports Fast Charging.ConsCanCan kun oplade en enhed ad gangen.4.5Moshi ionslim 5k med USB C er en slank oplader, der er klar til dine USB C-enheder og alt andet du oplader med USB. Køb på Moshi

Som mange Moshi-produkter er designet et af de store tegn. Den glatte anodiserede aluminium ser meget flot ud i Titanium Grey, og det er nemt at holde på eller diskret placere i næsten enhver lomme. En lille knap øverst giver dig mulighed for at kontrollere og se, hvor meget batteriets levetid der er tilbage på batteriet.

Moshi ionslim USB C batteripakke er $ 54,95 på Moshi.