Sådan downloades Madden 15 fra arbejde eller skole - Artikler

Sådan downloades Madden 15 fra arbejde eller skole

Hvis du vil spille Madden 15 tidligt, har du Madden 15 download, der venter, før du kan begynde at spille Madden 15 tidligt. Hvis du er medlem af EA Access på Xbox One, kan du starte Madden 15-download ved hjælp af den officielle Smart Glass-app.

Den tidlige Madden 15 udgivelsesdato er her, og spillere der har betalt $ 5 om måneden eller $ 30 om året kan downloade Madden 15 lige nu, så de kan begynde at spille senere.

Vi viser dig hvordan du downloader Madden 15 til din Xbox One fra arbejde eller skole, så du kan spille, når du kommer hjem. Forhåbentlig er din Xbox One tilsluttet til internettet og i lav strømtilstand, så du kan bruge dette til at starte Madden 15-downloaden eksternt.Du kan starte en fjern download eller Madden 15 prøveversionen på EA Access.

Det første du skal bruge, er den nye Xbox One SmartGlass App. Dette er tilgængeligt til iPhone, iPad, Android og Windows. Med denne app kan du få adgang til cool companion apps til nogle spil, herunder Madden 15, men den virkelige årsag til, at det er gode nyheder i dag, er, fordi du kan bruge den til remote download Madden 15 til din Xbox One, så den er klar til at spille, når du kommer hjem i aften.

Når du har downloadet SmartGlass app-logget på din Xbox-konto. Hvis du ikke er hjemme, kan du ikke oprette forbindelse til din Xbox One, men det er ikke noget problem. Du kan muligvis gøre dette på Xbox One Store, men vi kan ikke se en EA Access-mulighed endnu.Søg efter Madden 15 i SmartGlass app for at downloade det, når du ikke er hjemme.

Tryk på forstørrelsesglasset øverst til højre og indtast Madden 15. Træk søgning og vent for resultaterne at indlæse.Den første Madden 15-liste er den du vil trykke på.

Du vil se to Madden 15 download muligheder. Den første til os er EA Access Madden 15 prøveperioden. Du skal trykke på dette, og så vil du se en Få det gratis EA Access-besked på den grønne checkout-knap. Hvis du ikke allerede er tilmeldt EA Access, virker det muligvis ikke.Bekræft at du vil fjerne download Madden 15.

På den næste skærm accepterer du at købe Madden 15 for $ 0,00, og det skal behandle transaktionen og starte overførslen. Hvis du løber ind i eventuelle fejl, vil du se en besked for at søge for at forstå, hvad der gik galt.

Dette er en ny funktion til Xbox One Smart Glass-appen, som Microsoft lige har tilføjet. Vi var skeptiske, men Marc Whitten bekræftede dette som en funktion sidste år.

Ja! Selvfølgelig kan du downloade, mens du er væk. #xboxone - altid opdateret, altid din konsol. Skønheden i lav strømtilstand!

- Marc Whitten (@notwen) 30. august 2013

Når du har bekræftet købet, skal Madden 15 download starte, og hvis du har et par timer før du kommer hjem, skal 14.79GB downloadet færdiggøres i tide for at du kan begynde at spille.

Husk, at der er en seks timers grænse for denne Madden 15 prøveperiode. Timeren kører, når du er i spillet, så sørg for at afslutte, før du går væk. Downloading trækker ikke fra denne tidsbegrænsning.

Hvis du er på Xbox One, kan du åbne EA Access App og gå til Spilskærmen. Når du sorterer efter udgivelsesdato, kan du rulle helt til højre for at se Madden 15. Hvis du søger efter Madden 15, skal du også se EA Access Madden 15 download.Hvis du er i nærheden af ​​din Xbox One, kan du finde Madden 15 ved søgning eller i EA Access.

Dette er den samme størrelse som den officielle Madden 15 release dato download og det er meget sandsynligt, at du ikke behøver at installere hele spillet, når du afhenter din disk eller hvis du køber den digitale version. Den digitale Xbox One Madden 15 download er Madden 15 bundtet og det er til standardudgaven. Opførelsen viser spillere kan downloade det i dag med et køb, men det vil ikke låse op for spil indtil kl. 12.00 Pacific / 3AM Eastern den 26. august.