Sådan nedgraderer du til OS X El Capitan fra MacOS Sierra - Artikler

Sådan nedgraderer du til OS X El Capitan fra MacOS Sierra

Du kan nedgradere til OS X El Capitan fra macOS Sierra, hvis du ikke kan lide opdateringen, eller løbe ind i for mange MacOS Sierra-problemer. Sådan nedgraderer du macOS Sierra til OS X El Capitan.

I modsætning til iOS er der ingen tidsbegrænsning for, hvor længe du skal nedgradere til OS X El Capitan, så du kan vælge at gå tilbage til din gamle version af OS X, når det passer bedst til dig.

Apple omdøber OS X til MacOS med MacOS Sierra opdateringen og tilføjer en række nye funktioner som Siri og evnen til at låse Mac op med din Apple Watch.

Hvis du har opgraderet og derefter kørt ind i problemer eller apps, der ikke virker på macOS Sierra endnu, er det muligt at gå tilbage.Jo hurtigere du træffer denne beslutning, jo bedre, da den nemmeste måde at nedgradere macOS Sierra til OS X er, er at gendanne Time Machine-backup.

Der er flere måder at nedgradere til OS X El Capitan fra MacOS Sierra, der strækker sig i vanskeligheder.

Sådan nedgraderer du til OS X El CapitanHvordan nedgraderes til OS X El Capitan fra MacOS Sierra.

Den nemmeste måde at nedgradere til OS X El Capitan er at gendanne til en Time Machine Backup lavet, før du opgraderede til macOS Sierra. Ligegyldigt hvilken vej du ønsker at nedgradere, er det en god idé at få en backup, da der altid er en chance for, at noget kan medføre problemer med dine data, når du ændrer operativsystemet.

Hvis du bruger Time Machine, skal du allerede have den backup, du har brug for til at starte MacOS Sierra nedgradering til OS X El Capitan. Det er en god ide at udføre en aktuel backup, før du starter, bare for at være sikker. Det er også en god ide at sikre, at dine billeder er i skyen eller et USB-drev for at være helt sikkert.

Genstart din Mac, og når den starter opstart, hold Cmd + R på samme tid. Dette åbner Recovery Mode på din Mac. En anden mulighed, som du måske er bekendt med er holder alt / option under opstart og vælge opsving.Start i recovery for at nedgradere til OS X El Capitan ved at gendanne Time Machine backup.

Du vil se en macOS Hjælpeprogrammer menu med flere muligheder. Klik på Gendan fra Time Machine Backup. Du skal bruge din Time Machine-harddisk tilsluttet, hvis du ikke allerede har den tilsluttet.Vælg en Time Machine backup for at gendanne til.

Efter en kort ventetid vil du se en mulighed for Vælg en sikkerhedskilde. Vælg Time Machine Drive det har din backup på den. Klik på Fortsæt på denne skærm.Vælg en sikkerhedskopi for at gendanne, der har OS X El Capitan på den.

Nu skal du se en skærm, hvor du kan vælge backupen. Dette giver dig mulighed for at vælge den backup, du vil gendanne til. Du skal vælge backup fra, da du kørte OS X El Capitan. Du får se en MacOS Sierra-version, der er angivet på højre side af denne skærm, så du ved, hvilken du skal vælge. Vælg din sikkerhedskopi og Klik på Fortsæt.

Nu skal du vælge din destination for at gendanne til. Vælg Macintosh HD, eller hvad navnet er, og så Klik på Gendan. Dette vil starte nedgraderingen til OS X El Capitan.Vælg din Macintosh HD for at fuldføre MacOS Sierra til OS X El Capitan nedgradering.

Det vil tage et stykke tid at genoprette din Time Machine-backup for at nedgradere fra MacOS Sierra til OS X El Capitan. Sørg for, at din Mac er sluttet til strøm, og du ikke tvinge den til at genstarte i løbet af denne tid.

Når genoprettelsen fuldender, vil du være tilbage på OS X El Capitan, hvor din computer var under den sidste opdatering.

Hvis du ikke har en Time Machine-backup, kan du stadig nedgradere, men du skal begynde igen fra bunden. Det betyder at du skal sikkerhedskopiere dine fotos, filer og apps på egen hånd og derefter udføre en ren installation af OS X El Capitan.