Sådan bruges Cycloramic med iPhone 6 - Artikler

Sådan bruges Cycloramic med iPhone 6

Panorama-fotos er en fantastisk måde at få en følelse af skærestørrelsen på det landskab eller miljø, som du ser på, selvom du ikke kan være der.

Mens Apple har sin egen panoramafunktion i iOS Camera-appen, har der kun været en app, der tager panoramabilleder håndfri. App kaldes Cycloramic, og det blev først introduceret tilbage i 2012 efter iPhone 5 udgivet. App-udviklerne benyttede sig af den fladskårne design af den nye iPhone og brugte enhedens vibrationsmotor til automatisk at lade det dreje rundt, mens du stod op og fanger et komplet 360 graders panorama i processen.

Det er en helt enestående app, men iPhone 6's nye buede kanter gør Cycloramic app helt forældet. Enheden kan ikke stå op af sig selv, så hvad er der tilbage at gøre?

Heldigvis har udviklerne af Cycloramic tænkt på en smart løsning, selvom du får brug for et ekstra værktøj til appen til at arbejde med din iPhone 6. Den gode nyhed er, at dette ekstra værktøj kom med i din iPhone 6, så der er ikke behov for det at købe et ekstra tilbehør for at få appen til at fungere med den nye enhed.Det ekstra tilbehør, du har brug for, er den vægoplader, der fulgte med din iPhone 6. Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan det virker præcist, så er det, hvordan du bruger Cycloramic med iPhone 6.

Håndfri panoramaer

Først og fremmest, før du selv tager panoramabilledet med Cycloramic, skal du hente den nye Cycloramic-app, der fungerer sammen med iPhone 6. Den koster $ 1,99 i iTunes App Store, og hvis du har lyst på at skulle betale for en nyere version af appen, skylden på apple

Når appen er downloadet, skal du åbne den og trykke på den røde cirkulære pil nederst for at begynde.Der er to tilstande i Cycloramic: Guided og Handsfree. Guidet tilstand er stort set ligesom Apples indbyggede panoramafunktion i iOS 8 Camera-appen, mens håndfri tilstand er den ønskede. Vælg Håndfri, hvis den ikke allerede er valgt.

På grund af, hvordan du skal bruge appen med iPhone 6, kan du kun bruge håndfri-tilstanden horisontalt med det forreste kamera.

Indstil vægopladeren på en flad overflade, med stikkene vendt opad. Placer iPhone 6 horisontalt imellem de to stifter, så skærmen er skråt opad (og ryggen skråner nedad). Du bruger hovedsagelig vægopladeren som stand til iPhone 6, da den roterer rundt.

Alt der er tilbage at gøre er at starte panoramaet! Læn dig tilbage og se, da din iPhone 6 roterer helt 360 grader bare ved at bruge sin egen vibrationsmotor og hjælp fra vægopladeren.

Når det er gjort, gemmes det automatisk panoramaet til din Photos-app, og derfra kan du dele det, men du vil.

Cyclamic App's Guided Mode er stort set ligesom Apples indbyggede Panorama-funktion i iOS Camera-appen, hvor du starter fra den ene side og langsomt panorerer over landskabet, mens du holder din telefon så høj som muligt. Det er en cool funktion i Cycloramic-appen, men det er lidt unødvendigt, da iOS Camera-appen allerede har den indbygget.

Den rigtige funktion er håndfri mode, som er værd at $ 1,99 alene alene. Hvis du aldrig vil tage et selfie-billede med en stor gruppe venner, er Cycloramic app en effektiv og sjov måde at gøre netop det.