Sådan tilslutter du Bluetooth-tilbehør til din Mac - Artikler

Sådan tilslutter du Bluetooth-tilbehør til din Mac

Verden er overfyldt med Bluetooth-tilbehør, med produkter som hovedtelefoner, højttalere, tastaturer og mus. Sådan forbinder du dem med din Mac.

Bluetooth er en af ​​de mest populære former for trådløs kommunikation, og de fleste brugere foretrækker Bluetooth-enheder via RF-trådløse, simpelthen fordi der ikke er nogen modtager dongle, de skal håndtere. de forbinder bare et Bluetooth-tilbehør til deres enhed og de går væk.

Men Bluetooth er lidt af en skræmmende verden for dem der ikke er bekendt med det. Tilslutning og sammenkobling af Bluetooth-enheder til din computer kan være en forvirrende indsats, men når du ved, hvordan det virker, og de trin, der kræves for at parre en Bluetooth-enhed til din Mac, er det let at sejle.

Sådan forbindes et Bluetooth-tilbehør til din Mac-computer.

Aktivering af Bluetooth

Der er to måder, hvorpå du kan tænde og slukke for Bluetooth på din Mac. Den nemmeste måde er at gå op til menulinjen, klikke på Bluetooth-ikonet og tænde for funktionen. Eller du kan åbne Systemindstillinger, klikke på Bluetooth og derefter tænde Bluetooth.Du skal alligevel få adgang til Bluetooth-menuen i Systemindstillinger, når du vil tilføje et Bluetooth-tilbehør, så overskriften der er den første ting nok den bedste mulighed, men efter at du har konfigureret dit Bluetooth-tilbehør, kan du bare få adgang til Bluetooth fra menuen bar øverst for at kontrollere visse funktioner i din Macs Bluetooth-funktioner.

Tilslutning af Bluetooth-tilbehør

Tilslutning af dit Bluetooth-tilbehør til din Mac kaldes "parring", så når du ser det pågældende ord, betyder det at forbinde et Bluetooth-tilbehør til din computer, som f.eks. Hovedtelefoner, tastatur eller printer.

For at parre et Bluetooth-tilbehør med din Mac skal du åbne Systemindstillinger og klik på Bluetooth. Hvis du gør dette, bliver din Mac automatisk "tilgængelig", hvilket betyder, at din computer kan finde ethvert Bluetooth-tilbehør, der i øjeblikket søger en enhed, der skal forbinde til det, der er inden for rækkevidde.Men det er ikke nok at bare parre det med din Mac, bare ved at tænde dit Bluetooth-tilbehør. Du skal sætte tilbehør i det, der hedder "parringstilstand". Dette gør det muligt at oprette forbindelse til din iPhone.

Hvert Bluetooth-produkt er anderledes, men de fleste kræver, at du holder strømknappen nede, så lysene begynder at blinke. Det betyder, at det er i parringstilstand. Se tilbehørets manual for specifikke trin til, hvordan du sætter det i parringstilstand, hvis du ikke kan få det til at fungere selv.

Når det er i parringstilstand, skal du se, at tilbehør vises på din Mac med en Par knappen vises ved siden af ​​den. Bare tryk på det tilbehør i listen, og de to enheder vil begynde at parre til hinanden.Du skal muligvis indtaste en PIN-kode eller et andet nummer for at bekræfte.

Nogle Bluetooth-tilbehør kræver en pinkode til at oprette forbindelse til din Mac. Du kan se dette op i Bluetooth-tilbehørets manual, men det er normalt en nem PIN-kode som 0000 eller 1234. Når du har indtastet det, skal de to enheder med succes parre, og du kan begynde at bruge dem med det samme. Det er dog sjældent, hvis et tilbehør kræver en PIN-kode.

Hvis du forbinder et tastatur, vil det nogle gange spørge dig om at indtaste en række tal for at bekræfte, at det rigtige tastatur tilføjes.

Når du har tilsluttet tilbehøret, er det godt at gå, og du kan tænde og slukke for Bluetooth, når du ikke bruger det, for at spare batteri. Hvis du gør dette, slettes ingen gemte Bluetooth-enheder, som du har parret med din Mac.