Sådan lukker du apps på Samsung Galaxy S4 - Artikler

Sådan lukker du apps på Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 er et stærkt flagskib Android smartphone. En, der kan multi-tasking med de bedste af dem, eller kører enhver app eller spil, der er tilgængelig i Google Play Butik. Men der er tidspunkter, hvor lukning af alle de løbende apps kan være nyttigt.

Dette kan virke som en simpel opgave for de fleste smartphone-brugere, især hvis du har brugt Android før, men med Galaxy S4, der sælger millioner af enheder og stjæler gamle Blackberry- eller IOS-brugere, kommer dette spørgsmål op flere gange, end du tror. For alle de gennemsnitlige smartphone-brugere spekulerer på, hvordan man lukker og fjerner kørende apps på Galaxy S4, har vi detaljerne herunder.Mens den generelle Android-tommelfingerregel er at lade operativsystemet styre din hukommelse, for ikke at nævne Samsungs Galaxy S4 leveres med 2 GB RAM, er der stadig tidspunkter, som en bruger måske vil slette, ikke længere bruges, men åbner apps fra hukommelsen. Googles Android OS gør et fremragende stykke arbejde med at styre apps og multi-tasking, og sætter apps i en lav-strøm tilstand klar til at blive kaldt til handling med lethed og meget mere. Når det er sagt, vælger mange brugere stadig at lukke apps manuelt.

Hvad enten det drejer sig om at frigøre RAM, dræbe en proces som Google Maps, der kan dræne den vigtige batterilevetid eller andre grunde, her er de enkle trin. Du skal blot trykke på nogle få knapper, og du vil blive lavet på ingen tid. Det er så simpelt, mange mennesker ved, hvordan allerede, men hvis du ikke gør det her, hvordan.

Instruktioner

Samsung Galaxy S4 (og de fleste Samsung-enheder) har en dedikeret rektangel-home-knap på bunden af ​​enheden, og du vil gerne trykke langsomt på den pågældende nøgle. Herfra ser du multi-tasking-menuen, som er fantastisk til at gå fra YouTube til Gmail og tilbage med lethed, men det er også her, hvor du dræber og lukker løbende apps.

Denne skærm varierer faktisk fra luftfartsselskab til transportør i USA, lidt, af en eller anden årsag, men trinene forbliver de samme. Efter langvarigt tryk vil du se ikoner eller Task Manager, Google (nu) og Luk alle apps nederst på skærmen. Det venstre "X" -symbol er tæt på alt, og du kan bare trykke på dette for at lukke alle aktuelt kørende apps.Det er så nemt, og et simpelt tryk lukker alle de apps, der for øjeblikket er åbne på din Samsung Galaxy S4 eller andre Galaxy-enheder. Men mange brugere vil måske ikke lukke alle apps, men bare noget som Google Maps, navigation, Netflix eller noget andet, der kan dræne batteriet.

Læs: Sådan klippes, kopieres og indsættes på Android

At lukke kun en app er endnu nemmere. Når en bruger har lang tryk på hjemmesiden, vil du se ikonerne ovenfor, samt tonsvis af fliser, der giver dig et live preview af hver åben applikation. Du kan rulle gennem denne liste, hvis der er mere end et par stykker, og simpelthen sletter hver enkelt app og løbende program. En skrue af fingeren og appen lukker.Nu er tommelfingerdelen, der er nævnt ovenfor, fordi Android håndterer hukommelse og kører apps smukt, og nogle gange dræber alle disse processer rent faktisk kan sænke batteriets levetid. Simpelthen fordi telefonen genstarter nogle af disse apps, eller hvis du kun lukker kameraet for at åbne det 20 minutter senere, har du spildt processer og batterilevetid. Så som en tommelfingerregel er det kun nødvendigt at lukke store eller processorintensive apps eller måske slette alt før du går i seng til natten.

Brugere gør krav på alle former for forskellige resultater for at rydde apps gennem appen og opgaveadministratoren, men brug det klogt og er det godt at prøve det selv i dag.