Sådan oplades din iPhone 8 og lytter til hovedtelefoner på samme tid - Artikler

Sådan oplades din iPhone 8 og lytter til hovedtelefoner på samme tid

Dette er hvad du skal bruge til at lytte til opladning af din iPhone 8 og lytte til musik på samme tid. Alle de nye iPhones indeholder ikke længere en hovedtelefonstik, hvilket tvinger brugerne til at dele opladningsporten med en adapter, der gør det muligt at tilslutte normale hovedtelefoner. Hvis du vil oplade din iPhone 8 og lytte til musik samtidig, skal du bruge Bluetooth-hovedtelefoner eller købe en adapter.

Mens trådløse hovedtelefoner er en god mulighed, er mange brugere afhængige af en hovedtelefonstik for at forbinde deres iPhone 8 med et bilstereo eller simpelthen foretrækker at lytte til musik med kablede hovedtelefoner. Hvis det er tilfældet, skal du bruge lidt penge på nogle nye iPhone 8 tilbehør.

Du kan købe en dongle, eller du kan bruge penge på en dock, hvis du lytter til dit skrivebord. Hverken mulighed er så stor, og derfor bruger vi trådløse hovedtelefoner som AirPods i stedet for at bruge en klumpet dongle.

Belkin 3.5mm Audio + Charge RockstarTilbehøret du har brug for at lytte til musik og oplad din iPhone 8 på samme tid.

Hvis du vil oplade iPhone 8 og lytte til musik på samme tid, er Belkin 3.5mm Audio + Charge Rockstar den adapter, du skal købe. Dette er en officiel adapter, der garanteres at fungere sammen med din iPhone 8, iPhone 8 Plus eller iPhone X. Mange tredjepartsindstillinger på Amazon virker ikke efter nogle softwareopdateringer eller har blandede anmeldelser.

Dette er en ny version af Belkin-adapteren og indeholder en 3,5 mm hovedtelefonstik indbygget i stedet for en anden lynport. Dette gør det muligt at tilslutte hovedtelefoner eller tilslutte din iPhone til en AUX-indgang i en bil meget lettere. Det betyder også, at du ikke behøver at bekymre dig om at miste adapteren, mens du er på rejse eller har den glide under et sæde. Den eneste ulempe ved dette er, at du ikke kan bruge de medfølgende Lighting EarPods eller det begrænsede udvalg af Lynhovedtelefoner.

Denne adapter understøtter 12W passthrough til opladning, hvilket betyder, at det ikke vil fungere med iPhone 8 Hurtig opladning, men det fungerer lige så hurtigt som normalt opladning med en højere 12W adapter. Du kan stadig bruge fjernbetjeningen indbygget til hovedtelefoner og mikrofonen med denne adapter. Belkin sælger en version med to lynporte til $ 39,99.

$ 34,95 hos Apple

Apple Lighting DockBrug docken til at lytte til musik ved et skrivebord, mens du oplader iPhone 8.

Hvis du vil lytte til musik, mens du er på et skrivebord eller ved siden af ​​et natbord, kan du bruge Apple Lightning Dock. Dette tilbehør gør det muligt at tilslutte din iPhone 8 eller iPhone X, og tilslut derefter hovedtelefoner eller højttalere bag på docken.

Det er ikke så mobilt som adapteren ovenfor, men det er praktisk at bruge højttalere, eller hvis du lytter til musik ved et skrivebord ved hjælp af hovedtelefoner i en god del af dagen. Streaming musik kan spise væk i batterilevetiden, så det er en praktisk måde at holde telefonen opladning, mens du lytter til musik. Dette fås i sort, sølv, guld og rumgrå.

49,00 dollar hos Apple

Trådløs opladningEn anden mulighed er at oplade trådløst.

En anden mulighed, hvis du vil være i en relativt stabil placering, er at tilslutte hovedtelefoner ved hjælp af den belysning til 3,5 mm adapter, som Apple leverede og bruge en trådløs oplader. IPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X understøtter Qi trådløs opladning, så du kan bruge dette på en række opladere hjemme eller i bilen.

Belkin BoostUp Wireless Charging Pad og Mophie Wireless Charging Base er hver $ 59.99 hos Apple, og der er mange tredjeparts trådløse opladere på Amazon for $ 15 og derover.

Du kan også købe en trådløs oplader til iPhone 8 til din bil, så du kan oplade den måde og bruge lysporten til at forbinde til bilens aux-in ved hjælp af belysningen til 3,5 mm hovedtelefonstikket. Apple følger med iPhone.

Disse oplader alle dine iPhone og giver dig mulighed for stadig at bruge lynporten til at forbinde hovedtelefoner eller en adapter til hovedtelefoner.

21 bedste iPhone 8 tilfælde du kan købe

Speck Presidio Ultra iPhone 8 Taske


49,99 kr fra Speck

Generelt når du skal vælge et iPhone 8 tilfælde, skal du vælge mellem stil og holdbarhed eller tykkelse og beskyttelse. Speck har allerede gjort et godt stykke arbejde med at levere lige nok beskyttelse og en masse stil, og den nye Presidio Ultra til iPhone 8 tager dette til et andet niveau.

Dette er en flersidet iPhone 8-sag, der giver dig mulighed for at bære et Speck Slim Presidio-tilfælde på din telefon til enhver tid. Denne slanke sag indeholder en hævet bezel en stor mængde beskyttelse og let klikbare knapper. Der er en stor åbning til opladning og lear adgang til højttalerne.

Når du har brug for mere beskyttelse - som når du træner, går udendørs eller er mere aktiv - kan du snappe på Impactium Ultra Bumper. Dette tilføjer et andet lag af stødbeskyttelse mod dråber, tilføjet skærmbeskyttelse på forsiden af ​​din iPhone 8 og holder også støv og snavs ude af opladningsporten.

Det er en slank iPhone 8 sag hele tiden og en robust iPhone 8 sag, når du har brug for det, uden brug af to tilfælde. Der er endda en holster inkluderet for at sikre den til dig eller at bruge som en kickstand.