Sådan ændres standard browsere på Mac - Artikler

Sådan ændres standard browsere på Mac

Safari på Mac er en fantastisk browser, men hvis du ikke er fan af det og hellere vil bruge en anden webbrowser, så ændrer du standardbrowseren på Mac.

Selvom tredjepartswebbrowsere ikke fungerer godt på Mac'er sammenlignet med Safari (især Chrome), foretrækker mange brugere stadig at bruge Chrome, Firefox eller anden tredjeparts browser på grund af de ekstra funktioner og brugervenlighed.

Men mens du kan bruge en hvilken som helst browser, du vil, skal du stadig ændre OS X's standardwebbrowser i indstillingerne, fordi hvis ikke, åbnes et link, du åbner andre steder på din Mac, automatisk i Safari, selvom du ' genbruge Chrome eller Firefox.

Den gode nyhed er, at det er meget nemt at ændre standardbrowseren i OS X, og jeg vil vise dig, hvordan du hurtigt kan gøre det, og hvorfor du måske vil bruge en tredjeparts browser i første omgang.

Sådan ændres standardwebbrowsere

Ændring af standardbrowsere på din Mac er super enkel og kræver kun en lille ændring i Systemindstillinger. Følg disse enkle trin for at ændre din standardwebbrowser på din Mac.

  • Åbn systemindstillinger.
  • Klik på Generelt.
  • Find hvor det står Standardwebbrowser og klik på boksen til højre for den. Dette vil hente en liste over installerede webbrowsere, samt nogle andre apps, der ikke er browsere (for nogle ulige årsager).
  • Vælg den webbrowser, du vil have som din standardbrowser.Når du har valgt en browser fra listen, er der alt, hvad der er til det. Du kan lukke ud af Systemindstillinger, og derfra vil eventuelle eksterne links du klikker automatisk blive

Hvorfor du vil have en tredjepartsbrowser

De fleste afslappede brugere bruger sandsynligvis bare OS Xs indbyggede webbrowser, som er Safari. Det er en god browser, der er grundlæggende og nem at bruge. Plus det fungerer godt på Mac'er. Der er dog nogle tilfælde, hvor en tredjeparts webbrowser måske passer dig bedre.

For eksempel har Google Chrome og Firefox både omfattende adgang til et stort udvalg af tilføjelser og udvidelser, der giver dig mulighed for at gøre så meget mere med browseren. Du kan få annonceblokkere, YouTube-videoafspillere og endda en Evernote-tilføjelse til hurtigt at gemme et websted til dine Evernote-noter.Desuden er Chrome lavet af Google, og det integrerer derfor godt med virksomhedens andre tjenester som Gmail og Google Drive, hvis du bruger dem ofte, men jeg kan godt lide Chrome, for det meste fordi layoutet og navigationen er meget simpelt.

Nogle brugere har rapporteret, at de har problemer med Chrome på Mac, som at optage for meget hukommelse eller bare kolliderer meget. Det sker ikke for alle Mac-brugere, men der har været mange klager over det. Hvis du prøver en ny tredjeparts browser, men har problemer med det, er det måske bedst at holde fast i Safari, indtil disse problemer bliver rettet i en opdatering.

Men hvis du ikke har problemer med Chrome på Mac, desto mere strøm til dig, og du kan nyde at bruge funktionerne, samt at skifte det til din standardbrowser for at gøre det lettere.