Sådan omgå Snapchat's Jailbreak Ban - Artikler

Sådan omgå Snapchat's Jailbreak Ban

Hvis du vil omgå det nylige Snapchat-forbud mod jailbroken-enheder, er der en nem måde at gøre det på. Sådan overgår du Snapchat's jailbreak forbud.

For nylig har Snapchat låst og forbudt konti for brugere med jailbroken iPhones, der bruger jailbreak tweaks til at forbedre Snapchat oplevelsen. Dette er ikke noget nyt, da andre apps har gjort det samme i fortiden ved at låse jailbreakers ud.

Hvis du finder dig selv en af ​​de uheldige at blive forbudt af Snapchat, fordi du nyder en bedre brugeroplevelse med appen, er der nogle gode nyheder, da en af ​​de største Snapchat-fokuserede jailbreak-tweaks er blevet opdateret for at omgå et Snapchat-forbud.

Phantom er en populær Snapchat jailbreak tweak, der giver dig mulighed for at lave en hel masse kølige ting, som markeringer som læst, når du vil, deaktiver holdbevægelsen, når du åbner snaps, gem automatisk nye snaps, vælg flere kontakter på én gang, send et snap fra din kamerarulle og meget mere.En jailbreak tweak som Phantom er hvorfor Snapchat forbyder jailbreakers, men en ny opdatering til Phantom giver nu brugere mulighed for at omgå Snapchats nye forbudsregler, så jailbreakers kan fortsætte med at bruge Snapchat uden risiko for at blive forbudt.

Sådan omgå Snapchat's Jailbreak Ban

Normalt, hvis du bruger Snapchat og udnytter jailbreak tweaks, der forbedrer Snapchat oplevelsen, vil appen kontrollere, om du kører nogen af ​​disse typer af tweaks, og hvis det kontrollerer positivt, vil appen tvinge dig til at afinstallere disse tweaks før du kan bruge Snapchat igen, ved at gå til en Snapchat webside hvor du kan låse din konto op.Det er irriterende at sige mildt, men vi får hvorfor Snapchat gør dette. Men hvis du er en, der kan lide at rebel, kan du omgå Snapchat's jailbreak forbud og bruge jailbreak tweaks hele dagen lang uden risiko for at blive låst igen.

Den nyeste version af Phantom indeholder en opdatering, der forhindrer din Snapchat-konto i at blive låst. For at få den nye opdatering skal du blot åbne Cydia og trykke på Ændringer fanebladet nederst. Du skal se en opdatering til tweak, som du kan trykke på Opdatering i øverste højre hjørne for at opdatere tweak.

Hvis du ikke har tweak installeret, er det nu en god tid at installere og bruge det, takket være den nye opdatering. Du skal blot åbne Cydia, gå ned til Søg fanebladet nederst, og søg efter "Phantom." Den tweak du ønsker hedder Phantom for Snapchat, og det er en gratis tweak at bruge.Selvfølgelig er den største bekymring fremad, at Snapchat vil udstede en ny opdatering til sin egen app, der vil løse Phantoms nye udnyttelse og begynder at låse op igen. Det bedste ved at undgå dette er ved ikke at opdatere Snapchat, når en ny opdatering udgives i App Store.

Phantom er ikke den eneste fantastiske jailbreak-tweak, som iPhone-brugere skal have. Der er en håndfuld jailbreak tweaks, der fungerer godt på iOS 8.4, herunder tweaks, der forbedrer iOS-oplevelsen, samt tweaks, der reparerer irriterende funktioner, som du måske ikke nyder i iOS.

Nogle af vores favoritter inkluderer Springtomize, Flux og Activator. Springtomize giver dig mulighed for at tilpasse alle slags ting i iOS og helt ændre det rundt, hvis du virkelig vil. Activator er også en tweak, der giver dig mulighed for at lave en hel masse ting, men det fokuserer primært på automatisering, så du automatisk kan skrue op eller ned på lydstyrken på et bestemt tidspunkt.