Sådan bypasses iCloud Lock - Artikler

Sådan bypasses iCloud Lock

iCloud Lock eller Find My iPhone Activation Lock forhindrer nogen i at stjæle en iPhone, slette den og bruge den som deres egen. Det kan også låse brugere, der glemmer deres oplysninger, eller som køber en brugt telefon fra en ejer, der ikke fjernede deres oplysninger fra den. Der er to måder at omgå iCloud-lås og aktiveringslås for at få iPhone til at fungere igen, men det vil heller ikke fungere, hvis enheden bliver stjålet.

Den enkleste løsning er at tage enheden til en Apple-butik med et bevis på, at du ejer det, men hvis det ikke er muligt, er der en ny service, der specialiserer sig i at låse iCloud-låsen op, så du kan bruge iPhone, ligesom den var ny.

IPhone 4, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 5c og iPhone 5 er alle inkluderet Find My iPhone Activation Lock som en del af iOS 7. Dette kaldes også iCloud Lock som det kan låse telefonen ned og forhindre en tyv fra at nulstille iPhone og sælge det. Apple introducerede denne funktion i iOS 7 i efteråret og det er allerede krediteret med at skære ned på smartphone tyveri.Sådan overgår jeg iCloud-lås på en ellers ubrugelig iPhone.

For alt det gode, som iCloud Lock gør, kan det låse andre uskyldige brugere, der mistede adgang til information, til en elskede iPhone efter at de var gået væk, og til folk der købte en brugt iPhone, der ikke var låst op. Selv om nogle brugte iPhones ikke er låst op, fordi de bliver stjålet, er det også noget, der sker, når brugere sælger en iPhone uden at vide præcis, hvad Find My iPhone Activation lås eller iCloud lås gør.

Denne vejledning viser dig, hvordan du kan omgå iCloud-lås for at gøre din iPhone til at fungere igen. Hvis det er en stjålet iPhone, eller den er i tabt tilstand, har du ikke lykke.

Omgå iCloud Lock med Apple

Hvis du ejer iPhone, der er låst med iCloud-lås, kan du arbejde med Apple for at omgå iCloud-lås. Apple vil ikke gøre dette til bare en telefon, men hvis det er din iPhone, og du har den originale kvittering, kan du arbejde med Apple for at låse aktiveringslås i iOS 7.Lær, hvordan du omgår iOS 7-aktiveringslås.

Den bedste løsning er at tage din originale kvittering og dit id til en Apple Store, hvor mange brugere rapporterer succes med at få Apple til at låse op iCloud-lås på en enhed, som de kan bevise, at de ejer.

Du kan også være i stand til at bruge Apples online support service til at gøre det samme, men sørg for, at du har dine oplysninger praktisk at dele med Apple.

Fjern iCloud Lock fra tidligere ejer

Hvis du købte iPhone fra en sælger på Craigslist eller Ebay, og de ikke fjernede aktiveringslås eller iCloud-lås, er det bedst at kontakte dem og bede dem om at fjerne det. Hvis de er den retmæssige ejer, bør det være noget, de kan gøre meget hurtigt.Bed sælgeren om at fjerne iCloud-lås, før du prøver andre muligheder.

Hvis du mødes, kan de indtaste deres Apple ID og adgangskode på iPhone og deaktivere iCloud-lås. Hvis de ikke ønsker at mødes, kan de gå til iCloud.com/Find og log ind. Klik på Alle enheder og så på enheden for at fjerne. Klik slette alt indhold og indstillinger og Fortsæt med at klikke næste. Efter dette er gjort Klik på Fjern fra konto.

Dette vil forlade enheden i en fungerende tilstand, så du, den nye ejer, kan logge ind og oprette den som en ny iPhone.

Omgå iCloud Lock til $ 150

Hvis ingen af ​​disse er en mulighed, fordi du bor i et land uden en Apple Store eller sælgeren ikke reagerer, kan du bruge en tjeneste kaldet ChronicUnlocks for at omgå iCloud-lås. Dette er et dyrt valg på $ 150, men det kan gøre en papirvægt til en iPhone. Servicebeskrivelsen er som følger,

Dette fjerner iCloud Lock til alle, der har en enhed fast på den, uanset om du er låst ud af din egen enhed (og er på et sted som Saudi Arabien, som ikke har nogen Apple Store til at præsentere faktura), eller du har købt en enhed brugte fra en sælger, der ikke fjernede deres iCloud login fra.

For brugere, der forsøger at bruge denne tjeneste på en tabt eller stjålet iPhone, vil virksomheden ikke låse den op og sende oplysningerne til den oprindelige ejer, så de kan forfølge sagen.

https://twitter.com/chronic/status/485136731650273280

Hvis du kan gå til en Apple Store eller arbejde med den oprindelige ejer, er det den bedste metode, men for andre brugere kan dette være den eneste måde at omgå iCloud-lås og gøre din iPhone til at fungere igen.