Sådan køber du Xbox One-spil på din pc eller Mac - Artikler

Sådan køber du Xbox One-spil på din pc eller Mac

Med denne måneds Xbox One-opdatering begyndte Microsoft endelig at tage fat på Sony's PS4. For at være klar viste Xbox One-opdateringen ikke nogen funktioner, vi aldrig havde set fra en spillekonsol før. I stedet tilføjede den endelig mulighed for, at Xbox One-ejere kan købe spil væk fra deres konsol, og vi skal vise dig hvordan.

At kunne købe apps og spil fra andre steder end lige foran Xbox One selv slår os ikke væk, fordi det allerede er gjort før. Microsofts Xbox 360-konsol tillod brugere at købe spil online. Fangsten var, at den ikke automatisk downloadede det indhold for dig. Sony PS4-konsol gør det, og i de fleste tilfælde gør det det, uden at brugerne rent faktisk skal gå til konsollen og tænde den. Heldigvis genopbyggede Microsoft hele processen.

Før vi begynder. Du skal bruge en Xbox Live-konto. Desuden skal Xbox Live-kontoen have brug for at have en Xbox One-konsol tildelt den som hjemmekonsol. Hvis du ikke har indstillet en Xbox One-konsol som din Xbox Live-kontoens hjemmekonsol, skal du åbne appen Indstillinger og derefter gå til Konto og gøre det derfra. Der er også et andet vigtigt krav. Din Xbox One skal have indstillingen for lav effekt. Bare rolig, det er som standard. Desværre, hvis du har slukket det, skal du tænde det igen, før du kan købe Xbox One-spil på din pc eller Mac.

Åbn webbrowser på din Mac eller pc. I dette eksempel er vi på en pc, der bruger Internet Explorer. Du skal dog ikke bekymre dig, men det virker det samme i Firefox og Chrome. Processen er den samme i Safari også.

Naviger til Xbox.comSe nu efter det mørkegrønne rektangel på højre side af Xbox-webstedet. Hvis du allerede har logget ind på et andet Microsoft-produkt som Outlook.com, end det allerede har alle dine oplysninger om det. Hvis du ikke har set en Log ind knap.Brugere, der ikke er logget ind, logger ind med den Microsoft-konto, du bruger på din Xbox One. For at være helt klart, er det vigtigt, at disse er den samme konto. Hvis du ikke bruger den samme konto, kan du komme hjem for at finde ud af, at spillet du købte ikke er hentet til din Xbox One automatisk som det skulle have. Endnu værre, du kan ende med at opdele dine spilkøb og Gamerscore mellem to separate Xbox Live-konti.Nu, hvor du er logget ind, skal du flytte musemarkøren over Spil i den øverste navigation. Klik ikke på det.Klik på Xbox One.Nu rul ned til du ser et grønt firkant med en indkøbspose og Xbox logo. Det er til højre på skærmen. Underteksten for det skal sige, Gennemse Xbox One spil butik. Klik på den.Her er en liste over alle de spil, der enten kommer til Xbox One på et eller andet tidspunkt i fremtiden, eller som allerede har lanceret. Kig efter det spil, du forsøger at købe. Hvis du finder det klikker du på det.Hvis du ikke kan finde det spil, du leder efter her, er det okay. Du kan søge på Xbox-webstedet ved at klikke på forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne af din skærm. Indtast derefter navnet på det spil, du søger efter. I forbindelse med denne vejledning køber vi The Amazing Spider Man.

Klik på Køb nu til Xbox One knap.Efter et øjeblik skal du se en kæmpe hvid pop-up boks med den endelige pris for spillet. Hvis du har kredit på din Microsoft-konto, kan du bare slå Bekræfte at købe og Xbox Live vil tage sig af resten. Xbox One-ejere, der har tildelt en betalingsopsætning, vil også opdage, at deres betalingsmetode nu er synlig. Klik på Bekræft for at købe spillet.Hvis du ikke har nogen kredit til rådighed og ikke har tilføjet en betalingsopsætning til din Xbox One, så bliver du nødt til at tilføje den nu.

Det er det. Når du kommer hjem, finder du, at din Xbox One allerede downloader spillet, du har købt. Dette er fantastisk til rigtig store spil. Du kan altid kontrollere fremdriften for en download på Xbox One ved at åbne My Games og Apps-området og se i køen. I de fleste tilfælde kan Xbox One-spil afspilles, selv før de er færdige med at downloade.

Brugere med mere end en Xbox One er stadig til at downloade. Desværre har du kun lov til at indstille en enkelt Xbox One som din hjemmekonsol. Det betyder at du stadig skal gå til Xbox One, der ikke er indstillet som din hjemmekonsol og manuelt udløse en spiloverførsel fra området Mine spil og apps. Microsoft har ikke sagt, hvad der sker, hvis din Xbox One's harddisk allerede er fuld. Tidligere i år sagde selskabet, at Xbox One lykkedes at downloade spil for brugere, hvad enten det betød, at Xbox One automatisk ville slette spil, du ikke har spillet for nylig, for at gøre plads til nye spil købt på denne måde er uklart.

Glad downloadning.