Sådan køber du iPad 2: Info Sendt på Apple.com - Artikler

Sådan køber du iPad 2: Info Sendt på Apple.com

Apples opslåede oplysninger om, hvordan du kan købe iPad 2 på den første tilgængelighedsdag. Apple tager ikke forudbestillinger til iPad 2, som det har med andre enheder. Måske var forbeholdsprocessen for meget af hovedpine for både iPad-købere og Apple-medarbejdere.

Hvis du vil have en iPad 2 den 11. marts, den første dag, Apple begynder at sælge det, har du to muligheder. Ifølge Apple kan du blot bestille iPad 2 fra Apple.com/ipad og få gratis forsendelse. Eller du kan linke op med en flok robuste Apple-fans på din lokale Apple-butik og vente til 5:00 lokal tid.Apples berygtede for ikke at have nok gadgets på lager den dag de starter, men din kilometertal varierer afhængigt af din lokalitet. Mens andre lejede ud natten over i San Francisco og mange andre byer over hele landet for at købe den oprindelige iPhone, slog jeg simpelthen ind i min byens flagskibs Apple Store og forked over $ 599 efter arbejde. Ingen linje. Da den oprindelige iPad blev introduceret, havde jeg ikke planlagt mit køb, men fandt en stak uforbeholdne iPads på Apple Store i indkøbscenteret i nærheden af ​​mit hus.

Apple står over for alvorlige mangler i måneder efter introduktionen af ​​iPad. Ingen kunne have forudsagt anfaldet af iPad indkøb og forhåbentlig er Apples lærte en eller to ting siden da. Virksomheden har haft masser af tid til at estimere, hvor meget lager der skal bruges til den indledende iPad 2-udrulning.

Apple kan også tillade sine detailpartnere at sælge iPad 2 den 11. marts, men vi har ikke modtaget officielt ord i sagen. Selvom det ikke er tilfældet, forventer vi, at iPad 2 snart kommer op på AT & T, Verizon og Best Buy-butikkerne.

Mit gæt er, at det ikke bliver svært at score en iPad 2 den 11. marts, hvis du planlægger lidt. Hvis Apple tilfældigvis sælger, skal du ikke bekymre dig for meget.

Der er en variabel, der kan gøre det vanskeligt at købe en iPad 2 den 11. marts. IPad scalpers vil sandsynligvis scoop up så mange iPad 2 enheder som de kan få deres hænder på og sælge dem i udlandet. Mens iPad 2 kommer til salg i USA 11. marts og 25. marts for en håndfuld lande. Resten af ​​verden bliver nødt til at vente i flere måneder for iPad 2 at ankomme. Mange udenlandske iPad 2 fans vil være villige til at betale en stejl præmie for at være den første på deres blokke for at få en iPad 2. Hvis Apple ikke begrænser antallet af iPads, kan en person købe eller begrænse køb af penge som det gjorde med lanceringen af den oprindelige iPad, kan dette blive et stort problem.