Sådan køber du AT & T iPhone 7 eller iPhone 7 Plus - Artikler

Sådan køber du AT & T iPhone 7 eller iPhone 7 Plus

Vi vil lede dig gennem de nye måder, du kan købe AT & T iPhone 7 eller iPhone 7 Plus. I det sidste år har AT & T afbrudt muligheden for at få en ny AT & T to års kontrakt hvor som helst - herunder direkte fra AT & T.

Når du ser op til at opgradere til iPhone 7 eller iPhone 7 Plus på AT & T, vil du opdage, at der stadig er mange købs muligheder, og det bedste for dig vil afhænge af, hvor du vil købe den nye iPhone og hvordan du foretrækker at betale for det.

Vi går igennem AT & T Next vs AT & T næste hvert år, ingen kontrakt og de nye Apple iPhone Upgrade Planer, samt hvor du kan købe en AT & T iPhone 7.

Husk at AT & T iPhone 7 og iPhone 7 Plus ikke fungerer på Sprint eller Verizon, hvis du beslutter at skifte.

Uanset om du planlægger at holde op senere til iPhone 7 forudbestillingsstart, vil du gå til AT & T eller Apple Store på udgivelsesdatoen for iPhone 7 eller bare udforske, hvornår du kan opgradere, vil denne vejledning vise dig, hvordan du køb en AT & T iPhone 7. Vælg en iPhone 7 farve, før du vågner op for at bestille, eller gå til butikken.

Kontroller AT & T iPhone 7 Opgraderingsberettigelse

Før du kan købe den nye iPhone, skal du kontrollere din AT & T iPhone 7 opgraderingsberettigelse. Dette er vigtigt, hvis du har en toårig kontrakt, eller hvis du er på AT & T Next.Sådan kontrolleres, om du er berettiget til en AT & T iPhone 7-opgradering.

Den nemmeste måde at kontrollere, om du kan købe en ny iPhone 7, er at købe log ind på din AT & T-konto for at se, om du er kvalificeret. Du kan brug din telefon og ring * NEW # for at få en sms med dine opgraderingsmuligheder. Hvis du er på en næste plan, skal du finde ud af eventuelle endelige betalinger, du skal foretage før du opgraderer.

AT & T Next vs AT & T næste hvert år vs Apple iPhone Upgrade PlanVælg hvordan du vil købe iPhone 7 eller iPhone 7 Plus på AT & T.

Du kan vælge mellem flere muligheder for at købe AT & T iPhone 7, og du kan købe den på flere steder. Du kan købe AT & T iPhone 7 hos AT & T, hos en Apple Store, Best Buy og sandsynligvis hos Target.

Her er et kig på de steder, hvor du kan købe AT & T iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, og hvordan du kan købe den på dette sted.

Købs muligheder2-årig kontraktAT & T NæsteFuld prisiPhone Upgrade Plan
AT & TIngenJAJAAT & T Version
ÆbleINGENJAJAJA, i butikken
Bedste købINGENJAJAIngen

Vi ved, Target vil også sælge iPhone 7 og iPhone 7 Plus med forudbestillinger, men det er ikke klart, hvilke modeller og med hvilke typer af planer.

AT & T Næste iPhone 7-priser sammenlignet

Her er et kig på, hvor meget det koster at købe AT & T iPhone 7 på AT & T Next plans. Vi sammenligner AT & T næste, næste hvert år og på Apple Annual Upgrade Plan. Alle disse betalinger er månedlige og i sidste ende betaler du stadig det samme beløb som at købe iPhone 7 til fuld pris, du spredes bare ud over en længere periode.Når du er på en AT & T Next plan, betaler du mindre for den månedlige smartphone adgangsafgift end på en toårig kontrakt. Dette koger ned til $ 15 off for data planer på 5GB eller lavere og $ 25 off for højere niveau dataplaner hver måned. I tilfælde hvor din månedlige telefonbetaling er omkring $ 25, og du er på et højere niveau dataplan, dækker besparelserne væsentligt omkostningerne ved din iPhone.

Sådan fungerer AT & T Next-planerne:

AT & T Næste - 30 månedlige betalinger. Opgrader berettiget efter 12 måneder med handel.

AT & T næste hvert år - 24 månedlige betalinger. Opgraderingsberettigede efter 12 måneder eller 50% betalt med handel.

Tabellen nedenfor bryder prisen for AT & T iPhone 7 og iPhone 7 Plus modellerne.

iPhone 7 / AT & T næste priser32GB128GB256GB
iPhone 7 Næste$21.67$25.00$28.34
iPhone 7 Plus Næste$25.64$28.97$32.30
iPhone 7 næste hvert år$27.09$31.25$35.42
iPhone 7 Plus næste hvert år$32.05$36.21$40.38

Som du kan se, er der en række planer, du kan bruge til at købe AT & T iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, men der er stadig andre måder at købe.

AT & T iPhone 7 Fuld pris

En af de nemmeste måder at vide, hvor meget du vil betale for iPhone 7 er at betale for den fulde pris for iPhone 7. Dette giver dig mulighed for at opgradere når og du er også fri til at skifte operatører, når du vil.

Ny iPhone32GB128GB256GB
iPhone 7$649.00$749.00$849.00
iPhone 7 Plus$769.00$869.00$969.00

Prisen vises højere, men det er det samme beløb, du ellers ville betale over AT & T Next plans.

AT & T iPhone 7 på Apple iPhone Upgrade PlanDu kan også købe iPhone 7 på iPhone Upgrade Program.

Apple tilbyder en iPhone Upgrade Plan, der giver brugerne mulighed for at købe iPhone 7 eller iPhone 7 Plus med månedlige betalinger. Disse betalinger er lidt højere end hvad du betaler for AT & T Next, men de omfatter AppleCare + og en mulighed for at opgradere til den nye iPhone hvert år med en handel.

Ny iPhone32GB128GB256GB
iPhone 7$32.41$36.58$40.75
iPhone 7 Plus$36.58$40.75$44.91

Efter at have betalt for iPhone 7 32GB i et år med iPhone Upgrade Plan, vil den samlede pris være 388 dollar. For at få dette kan du forudbestille online, sandsynligvis for afhentning i butikken på iPhone 7 udgivelsesdato.

Bedste AT & T iPhone 7 Plan og Betalingsmulighed

At vælge den bedste måde at købe AT & T iPhone 7 på er stadig noget kompliceret, da du ender med at betale et meget ens beløb gennem alle mulighederne. Det er ikke overraskende, da dette er en ny iPhone, og tilbudene er knappe.

Hvis du vil opgradere til den nye iPhone hvert år, og du har det godt med handel med din iPhone i stedet for at sælge det selv eller sende det videre til en ven eller et familiemedlem, skal du vælge AT & T Next Every Year eller Apple iPhone Upgrade planer . Du betaler $ 325 på AT & T eller $ 388 til Apple, og du vil kunne opgradere til en iPhone 8, eller hvad den næste iPhone er. Med denne mulighed indeholder Apple-planen en garanti, som er en stor bonus, men du kan kun købe dette hos en Apple Store personligt.

  • Køb AT & T iPhone 7
  • Køb AT & T iPhone 7 Plus

Opetiden til at bruge AT & T Next er, at du ikke behøver at handle i iPhone i slutningen af ​​perioden for at opgradere.

31 Bedste iPhone 7 Cases & Covers

Speck Presido iPhone 7 Tasker


Speck valgte at levere en ny serie af iPhone 7-tilfælde, der ser ud og føles fantastisk. De nye Presidio iPhone 7-tilfælde bruger opgraderet materiale til at levere bedre stødbeskyttelse, mens de kommer i et tyndere design.

Presidio Grip, Inked og Wallet kan beskytte din iPhone 7 fra en 10 fods dråbe, mens Presidio Clear, Clear + Glitter og Clear + Print testes for en 8 fods dråbe.

Vi har allerede disse iPhone 7 tilfælde på vores iPhone og elsker det udseende og de, de tilbyder.

$ 39,95 til $ 44,95 på speck