Sådan sikkerhedskopieres automatisk billeder på Android - Artikler

Sådan sikkerhedskopieres automatisk billeder på Android

Disse dage er en af ​​de mest anvendte funktioner på vores smartphones kameraet, men de fleste brugere har en tendens til at snappe væk, men ved ikke, hvordan de kan håndtere alle disse fotos. Intet er mere bekvemt end at tage et billede og få det automatisk sikkerhedskopieret til skyen. Så her er hvordan man gør præcis det.

Der er mange muligheder for Android-brugere, og vi nævner nogle, men den største er Googles egen mulighed. Google+ mobilappen sikkerhedskopierer automatisk dine billeder via en funktion, der kaldes Google+ automatisk sikkerhedskopiering eller øjeblikkelig upload, hvis den er aktiveret. Denne funktion er tilgængelig i Google+ Android og iOS mobil apps. Det gemmer en kopi af dine fotos privat på Googles cloud-tjenester, som kun er tilgængelige for dig, når du vil få adgang til dem.



Disse billeder er alle gemt privat, og ingen, men du har adgang. For det andet har de fleste Android-brugere en Google+ konto til brug af YouTube eller efterladt kommentarer i Play Butik, så ingen opsætning eller tilmelding er påkrævet. Går igennem min Google+ Photos instant upload stream Jeg fandt et fantastisk billede, jeg havde siden mistet fra 3-4 år siden, og det var fantastisk, at Google gemte fuldopløsningskopier, alt gratis.

Google+ Instant Upload koster ikke noget, giver mulighed for 1 TB fotos (1.000 GB), så du sandsynligvis aldrig vil løbe tør for plads. For alle de Galaxy S4-ejere, der har brugt op til 16 GB internt lager, er dette en meget bedre løsning. Når du tager et billede, vil Google+ automatisk sikkerhedskopiere det uden at få besked fra brugeren. Når du har aktiveret det, er du indstillet. Nedenfor er de enkle trin for dig at gøre det samme.

Google+ Automatisk sikkerhedskopiering til fotos og video

De fleste telefoner leveres allerede med Google+ forudinstalleret (Googles sociale netværk), så alt du skal gøre er at logge ind og gå til indstillinger. Start med at finde den røde G + -ikon i din appbakke, og åbn Google+. Herfra skal du trykke på menuen og indstillingerne, eller knappen 3-punktsindstillinger og øverst op, der vises Automatisk sikkerhedskopiering, vælg det.



Aktivér automatisk sikkerhedskopiering til den Gmail-konto, du vil bruge, ved blot at tænde for funktionen med den blå tænd / sluk-knap øverst, og rul derefter ned til "Sikkerhedskopieringsindstillinger", hvilket er vigtigt for smartphone-brugere. Her kan du vælge om det sikkerhedskopierer alle billeder, når du tager dem, selv når du er på mobildata. For dem, der har en fælles familieplan eller små dataplaner med en operatør, vil du kun gerne sikkerhedskopiere billeder og video via WiFi.

Google+ er som standard kun backup, når en WiFi-forbindelse er tilgængelig, da det normalt er hurtigere, og du vil ikke pådrage dataafgifter fra din mobiloperatør. Det er også en god idé at lade roaming-funktionen være ukontrolleret, og for de, der er bekymrede for batterilevetiden, kan du vælge at kun sikkerhedskopiere, mens du oplade telefonen for at bevare batteriets levetid.

Læs: Sådan klippes, kopieres og indsættes på Android

Det er det, du er færdig! Gå nu tilbage til den vigtigste Google+ startside, og træk til den venstre skærm og tryk på billeder, som fører dig til et galleri af din kamerarulle samt et fremhævning af alle sikkerhedskopierede fotos. Det kan tage et stykke tid, især hvis du er som min mor med 8.000 billeder, så giv det lidt tid.



Du kan få adgang til disse fra enhver smartphone eller tablet med Google+-appen og på internettet med enhver browser ved at gå ind på Google+ fra menulinjen øverst på en Google-side inde i Chrome, Firefox og meget mere.

Alternativt kan du slette, dele eller downloade disse billeder, når du vil, så det er ret flot. Så selvfølgelig kan brugerne vælge en meget lignende tjeneste ved hjælp af Dropbox, men de giver kun brugere 5 GB gratis opbevaring vs 1.000 fra Google. Box.net tilbyder foto backup, Amazon Cloud tjenester, Microsoft Skydrive og endda Flickr tilbyder lignende muligheder. Alt som kan aktiveres med næsten samme trin i indstillinger, og aktiver fotobackup.



For dem på Android er Google+ Auto Backup den nemmeste, enkleste og hurtigste løsning uden at løfte en finger. For ikke at nævne det kommer det uden omkostninger for dig, brugeren.

Skal du bruge denne funktion?

Selvfølgelig kan mange brugere være bekymret for, at Google backer op hvert enkelt foto, du tager, og gemmer det til en database, så naturligvis vil nogle være tøvende. Du kan altid deaktivere funktionen eller slette dem fra Autobackup-galleriet, men igen er dette helt valgfrit.

Du behøver ikke at aktivere automatisk sikkerhedskopiering af fotos, men hvis du taber, taber du aldrig et billede igen, hvis du mister en telefon, eller et micro-SD-kort fejler i den Galaxy S4 eller din valgte smartphone. Det er sikkert, sikkert og nemt.