Sådan tilføjes Qi-trådløs opladning til en HTC One M8 - Artikler

Sådan tilføjes Qi-trådløs opladning til en HTC One M8

Qi trådløs opladning lader en smartphone-ejer placere deres telefon på et specielt designet opladningsstik for at starte opladning af telefonen trådløst. Der er ingen grund til at tilslutte den takket være "induktiv opladning." Qi-aktiverede opladere opretter et elektromagnetisk felt rundt om telefonen for at sende strøm til telefonens Qi-trådløse modtager, og det konverterer det til den form for strøm, telefonen skal oplade batteri. Standarden holder dette felt ret lille, så opladeren skal komme i kontakt med telefonen.

Se vejledning til bedre HTC One M8 batterilevetid: Alt du behøver at vide

Det er så bekvemt at komme hjem om natten, tag HTC One M8 ud af lommen, og læg den oven på den RavPower Qi-aktiverede trådløse opladningsplade ($ 35 på salg direkte). Så næste morgen henter jeg min telefon og den opkræves til 100%. Jeg kan hoppe i bilen og placere telefonen på en speciel Qi-aktiveret dock, der opkræver telefonen igen, hvis jeg ikke bruger den, eller den holder den på det nuværende niveau, hvis jeg holder skærmen tændt til navigation. På arbejdspladsen placerer jeg telefonen på en stand med Qi trådløs opladning indbygget, og det holder min telefon gå hele dagen, på trods af at jeg ser et ton video med min telefon og bruger det hele tiden til at tjekke e-mail, surfe nettet og spille nogle spil i min nedetid.Nogle telefoner leveres med Qi trådløs opladning indbygget. Du kan finde en omfattende liste over disse telefoner på Qi Inside. Telefonerne er enten udstyret med den indbyggede teknologi, eller brugerne kan tilføje den med et specielt batteri, batteridæksel eller adapter. Listen indeholder:

  • De fleste af Nokias Windows Phone-enheder
  • Samsung Galaxy Note 3 og S4 / S5 (med tilføjelse)
  • Googles Nexus 4 og 5 telefoner
  • Nexus 7 tablet

Qi-aktiveret trådløs opladning filmadapter til HTC One

HTC One M8 vises ikke på denne liste, fordi HTC har udeladt dette, selv om de sætter det i nogle af deres ældre telefoner. Da telefonen ikke indeholder et batteri, som brugerne kan udskifte, tilbyder det ikke et aftageligt cover, som de fleste telefoner bruger, hvis de ikke indeholder den trådløse Qi-teknologi, der er indbygget i telefonen.Denne generiske Qi-aktiverede opladningsfilm forbinder til mikro-USB-porten for at tilføje Qi trådløs opladning til enhver telefon med en mikro-USB-port.

Der er mulighed for at tilføje Qi-aktiveret trådløs opladning til HTC One M8 ved hjælp af en billig adapter sammen med ethvert HTC One M8-tilfælde. Amazon sælger en $ 11 Qi-aktiveret trådløs opladning film adapter. Sæt den papirtynde film i mikro-USB-porten i bunden af ​​telefonen, og det fladt kabel, der forbinder Qi-aktiveret opladningspude til USB-porten, klapper tilbage over telefonens bagside. Sæt en kasse på bagsiden af ​​HTC One M8, og sættet holder laderen på plads.Fastgør Qi Wireless opladningsfilmen til HTC One M8 micro USB-porten, og den tilføjer trådløs opladning til telefonen.

Universal QI Wireless Charging Receiver-film fungerer godt, med nogle advarsler. For det første oplader det kun langsomt telefonen. Opladerenheden (se nedenfor for anbefalede puder og dokker) og opladningsfilm producerer ikke nok strøm sammen til at oplade telefonen som en kabelbeholder. Telefonen viser en advarsel, der siger, at opladningen kun langsomt opkræver telefonen og anbefaler, at brugeren forbinder telefonen med en HTC-godkendt oplader. Det betyder bare, at det tager længere tid at opkræve.

Jeg kan oplade min HTC One M8 natten over, og det kommer til 100% efter et par timers opladning. Når jeg har brug for en hurtig opladning, tager jeg sagen ud, fjern den Qi-aktiverede opladningsfilm fra mikro-USB-porten og sæt en almindelig USB-opladningsledning i.Den Qi-aktiverede opladningsfilm er ikke let at frakoble, så jeg kan tilslutte et normalt USB-kabel, når Qi-trådløs opladning ikke er tilgængelig, eller når jeg skal oplade min telefon hurtigere end filmladningerne.

Her er det andet problem. Når ejerne tilslutter den trådløse opladningsfilm til HTC One M8, holder en kasse den på plads, og brugeren kan ikke bruge en almindelig oplader uden at fjerne kassen og filmen. Dette bliver kun et problem, hvis folk bruger deres telefon til noget, der dræner batteriet hurtigt, og de skal øge batteriopladningen på kort tid i stedet for de timer, det tager at opladere ved hjælp af opladningsfilmen. For at løse dette problem skal du få tilbehør nedenunder, så der altid er en Qi-aktiveret oplader rundt.

RAVPower Wireless Charger opladningsstativ med indbygget 4800mAh eksternt batteri

Vi nævnte allerede den Qi-aktiverede opladningsplade fra RAVPower ovenfor. Det koster kun $ 35 lige nu på salg hos RAVPowers butik. Den kommer i hvid eller sort.Sæt puden i en stikkontakt med det medfølgende USB til micro-USB-kabel og en USB til AC-adapter. Puden opkræves også, hvis brugeren tilslutter den til en computers USB-port eller en AC / DC-cigarettænderadapter til bilen.Den RAVPower Qi-trådløse opladningsplade med 4400mAh Extended Battery gør et godt stykke arbejde med opladning af HTC One M8 natten over.

For en endnu bedre mulighed, skal du vælge den lidt dyrere RAVPower Wireless Charger-opladningsplade med indbygget 4800mAh eksternt batteri. Den kommer også i hvid eller sort, men tilføjer et 4800mAh batteri. Det betyder, at brugeren kan oplade batteriets pude og tage den sammen og oplade den Qi-aktiverede telefon uden at sætte puden i en stikkontakt eller en USB-port på deres computer.Den RAVPower Qi-trådløse opladningspude oplader også enheder med traditionelle USB-kabler.

Batteriet i RAVPower-puden varer lang nok til at oplade telefonen to gange. Det leveres også med en USB-port til opladning af to enheder på én gang, en med Qi-trådløs opladning og en anden med et USB-kabel. Vi testede dette ud, og det fungerede godt. På grund af ovenstående opladning filmens langsom opladning kunne vi stadig ikke lade HTC One M8 hurtigt som vi kan med et almindeligt kabel. RAVPower-batteriet oplades imidlertid Nexus 7 ved hjælp af tabletets indbyggede Qi-trådløse opladningsevne lige så hurtigt som det oplades, når de tilsluttes et USB-kabel, der er tilsluttet en vekselstrømsadapter.

CHOE UPGRADE Qi Wireless Billader DockCHOE Qi-trådløse opladerkort dockingstation installerer let og holder HTC One M8-batteriet opladet, mens det er på vej.

For at oplade HTC One M8 undervejs, skal du bruge CHOE UPGRADED Qi Wireless Car Charger Dock ($ 50 fra Amazon). Docken fastgøres til bilens udluftning eller til et vindue ved hjælp af enten udluftningsspalten eller sugekoppen, der begge kommer med docken. Fastgør docken til en bilens DC-port (cigaretstik) med det medfølgende kabel og AC / DC-adapter.

Jeg fastgjorde docken til en af ​​min bils luftudluftninger nemt. Den kommer med våben, der holder kajen mod bilens dash. En kugleled justerede docken for at gøre det nemt at se skærmen mens du navigerer med GPS og Maps.Sideklemmerne holder telefonen og en arm holder docken flush med bilens dash. Den justerbare kugleled gør det let at vippe docken i lige vinkel.

Docken justerer tippen på telefonen ved hjælp af en kugleledning, som brugeren kan stramme, når de finder den rigtige vinkel. Havets sider udvider og kontraherer mod siden af ​​telefonen, uanset om det er tilfældet eller ej. Tryk på knappen på bagsiden af ​​docken for at frigive telefonen. Klem siderne for at klemme på telefonen. To små fødder holder telefonen i bunden for at holde den fra at glide ud.

Ligesom RAVPower-puden, oplader CHOE-docken langsomt telefonen på grund af den lave strømforbrug af Qi-trådløs film. Jeg bruger min telefon til navigation og lytter til musik eller podcats over min bils Bluetooth-aktiverede stereo. Når HTC One M8-skærmen forbliver tændt, vil docken og opladningsfilmen ikke øge opladningen i telefonens batteri, men lad batteriniveauet blive drænet.

TYLT trådløs oplader

Mens jeg elsker enkelheden af ​​den RAVPower Qi-trådløse opladningsplade, kan jeg ikke se videoer, mens den hviler på puden. Derfor arbejder TYLT Vu Wireless Charger godt sammen på et skrivebord. Vu holder telefonen i 45 grader vinkel og sidder på et skrivebord eller bord oplader telefonen. Docken leveres med kabel og stikkontakt adapter. Jeg ville ønske det brugt et almindeligt micro USB-kabel, så jeg kunne tilslutte den til min computers ekstra USB-port. Den proprietære oplader skal tilsluttes en stikkontakt.TYLT Wireless Charger holder telefonen i en 45 graders vinkel, mens du oplader batteriet.

Vu fungerer godt, men som de andre løsninger, er det kun langsomt at oplade telefonen, når den bruges sammen med den Qi-trådløse opladningsfilm på HTC One.

Vu'en kommer i grøn, rød, blå og sort. Det vejer nok til at holde telefonen fra at falde over. Jeg brugte det selv med min Nexus 7 i liggende tilstand. Jeg kan også bruge HTC One M8 i liggende tilstand, så jeg kan se videoer, mens jeg holder batteriet på samme strømniveau.