Sådan tilføjes flere brugere til Google Home - Artikler

Sådan tilføjes flere brugere til Google Home

Denne vejledning forklarer, hvordan du tilføjer flere brugerkonti til Google Startside. Tillader mere end én bruger at interagere med Googles smarte højttaler, i stedet for at dele ting som din kalender eller musik med alle i huset. Faktisk kan du tilføje op til seks forskellige brugere til din Google Home-enhed, og det genkender hver enkelt af deres stemme.

I grund og grund kan den genkende hvem der taler med det og svare med den pågældende konto information, sange eller kalender detaljer. Google tilføjede denne funktion tilbage i 2017, men de fleste hjemmebrugere ved ikke, at den eksisterer.

På denne måde kan flere mennesker bruge den samme hjemmeenhed, i stedet for at købe deres egne. Du kan nemt tilføje op til seks forskellige personer til en enhed. Derefter får alle deres egne personlige oplysninger, advarsler eller kan streame deres egen musiksamling. Det er alt ret simpelt, og her er hvordan man gør det.

Sådan tilføjes flere brugere til Google Home

Hvis du er ny på Home eller Home Mini, får du vist en pop op, der fortæller dig om multi-user support. For alle andre skal vi bare gå ind i indstillingerne. Bemærk: Hvis kontoen ikke tilhører dig, skal den anden person følge disse instruktioner på deres egen enhed.Instruktioner

  • Download og åbent Google Hjem App
  • Tryk på 3-linjers menuknap nær øverst til venstre
  • Vælg Flere indstillinger(som vist ovenfor)
  • Tryk derefter på Fælles enhederHerfra får du mulighed for at tilføje enheder, eller hvis du allerede har gjort det en gang, skal du se en mulighed for at vælge hvilket Google-hjem du vil tilføje. Find den ønskede Hjem-enhed, vælg Fortsæt, og følg vejledningen på skærmen. Hvis du har den opdaterede app, er instruktionerne ens. Gå til Google Startside> tryk på startikonet nederst til venstre> tryk på din højttaler eller smartdisplay> og gå ind i det specifikke enheds indstillinger og Link en konto og stemme.

Google vil få dig til at undervise assistenten (og Google Home-stikket er forbundet til din telefon) for at genkende din stemme. Du siger "Ok, Google" og "Hey, Google", og det er det. Nu bruger enheden talekamp for at genkende din stemme fremad. Tryk på Fortsæt, og du er helt indstillet, eller du kan bruge knappen "invitation" til at sende den til andre i dit hjem. På denne måde kan de nemt acceptere invitationen, træne deres stemme og begynde at nyde den smarte højttaler også.

Administrere konti

Som vi sagde tidligere, kan du tilføje op til seks forskellige konti eller brugere til Google Startside. Du skal blot følge instruktionerne ovenfor på hver konto eller enhed, og det er det. Husk, at hvis du bruger den samme stemme til flere konti, vil Home default til den første konto for spørgsmål og forespørgsler.

For en liste over alle aktive og tilsluttede konti, gå til Hjem> Enheder> Vælg den enhed, du vil tilføje til> Indstillinger> Koblede konti. Dette er også et andet område, hvor du nemt kan tilføje en konto og træne stemmemodellen, og hvor skal du gå, når du fjerner en konto.

Sådan bruges flere konti på Google Home

Ok, nu hvor hele familien (eller dine roommates) har oprettet Google Home-appen og tilføjet deres stemme, er du helt klar. Du behøver ikke at gøre noget for at skifte mellem konti. Bare spørg dit Google Home-spørgsmål, og det vil bruge din konto, når det er nødvendigt. Fortæl dit hjem for at afspille musik, og det vil få adgang til din musiksamling baseret på din stemme.Når en anden siger, "Ok Google, fortæl mig om min dag", vil det kontrollere deres tidsplan og kalender, og ikke din. Google bruger talematch til hurtigt og intelligent at vide, hvem der taler med det og reagerer med hans / hendes kontooplysninger.

Glem ikke at gå til Indstillinger> Mere og tilpasse nyhedskilder, hvilket Google Home kan få adgang til, eller tilføj smarte enheder fra dit hjem til hver enkelt konto. Dette forhindrer at nogen i huset parrer til din Google Home-enhed og kontrollerer dine smarte enheder. Hver konto skal tilføje dem, hvis de vil kontrollere de nævnte enheder.

Før du går, lær hvordan du ændrer stemmen i Google Assistant, og tag et kig på disse seje ting, som Google Home kan gøre.